ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by memoS,Jan 17 2010, 05:53 PM
Μαμά S με μαμά 350Ζ?
Tα τελευταία τουλάχιστον είναι 300+ ps και έχουν λίγα κιλά παραπάνω ροπή.
Βέβαια πιο βαριά καρότσα από το S.
Θες με 9άρι; Τελείως μαμά δεν έχω ενημέρωση ακόμη αλλά πιθανόν να υπάρχει με φίλτρο-εξάτμιση, χωρίς πρόγραμμα. Και το δικό σου δεν είναι τελείως μαμά μου φαίνεται.
Και 350Ζ γνωρίζω μερικά. Αν θέλουν να πατήσουν οι ιδιοκτήτες...
Tα τελευταία τουλάχιστον είναι 300+ ps και έχουν λίγα κιλά παραπάνω ροπή.
Βέβαια πιο βαριά καρότσα από το S.
Θες με 9άρι; Τελείως μαμά δεν έχω ενημέρωση ακόμη αλλά πιθανόν να υπάρχει με φίλτρο-εξάτμιση, χωρίς πρόγραμμα. Και το δικό σου δεν είναι τελείως μαμά μου φαίνεται.
Και 350Ζ γνωρίζω μερικά. Αν θέλουν να πατήσουν οι ιδιοκτήτες...

Evo 9 με Φ-Ε δεν έχει νόημα να πατήσω. Τρώω 2κόλονο με το καλημέρα. Αν υπάρχει μαμά εντελώς δοκιμάζω. Αν υπάρχει θέμα που φοράω ένα τελικό, το βγάζω και πατάμε. Πιο καλά θα πάω.
Κανόνισε μέσα στη βδομάδα γιατί έχω να πατήσω 6-7 μέρες και δεν νιώθω καλά.
Δεν υπάρχει φορά που να περνάω από Βουλιαγμενης μετά τις 12 και να μην κάνω πάτημα.
Σήμερα, καθώς γύριζα σπιτι χαλαρά αλλά και περιμενωντας να κάτσει κάτι στο δρόμο, περνάνε από δίπλα μου 3 μικρά ατμοσφαιρικά που κυνιγιοντουσαν, οπότε είπα να μπω και εγώ στο παιχνίδι.
Ένα καινούριο Ταπερ μαμά, ένα corolla 1.8 TSport και ένα Civic vti ψιλοπειραγμενα!
Στινομαστε με το Ταπερ και το Corolla στο επόμενο φανάρι από το City Plaza και ξεκινάμε στάση. Το αποτέλεσμα μέχρι τα 200 ήταν πάνω από κολώνα στο Ταπερ, το οποίο ήταν και το πιο γρήγορο από όλα. Μετά τους άφησα να φαγωθουνε μόνοι τους γιατί δεν είχε νόημα να χαλαω τσάμπα τη βενζίνη μου!
Σήμερα, καθώς γύριζα σπιτι χαλαρά αλλά και περιμενωντας να κάτσει κάτι στο δρόμο, περνάνε από δίπλα μου 3 μικρά ατμοσφαιρικά που κυνιγιοντουσαν, οπότε είπα να μπω και εγώ στο παιχνίδι.
Ένα καινούριο Ταπερ μαμά, ένα corolla 1.8 TSport και ένα Civic vti ψιλοπειραγμενα!
Στινομαστε με το Ταπερ και το Corolla στο επόμενο φανάρι από το City Plaza και ξεκινάμε στάση. Το αποτέλεσμα μέχρι τα 200 ήταν πάνω από κολώνα στο Ταπερ, το οποίο ήταν και το πιο γρήγορο από όλα. Μετά τους άφησα να φαγωθουνε μόνοι τους γιατί δεν είχε νόημα να χαλαω τσάμπα τη βενζίνη μου!