ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Kοιτα αν φυγεις είσαι στα χέρια του θεού και της τύχης μπορεί να φύγεις με s-class και να σκοτωθείς και με elise να ζήσεις, απλά υπάρχουν κάποια αντικειμενικά stadar ασφάλειας διαφορετικά απο αμάξι σε αμάξι.
Originally Posted by leader,Jan 24 2010, 05:08 PM
Kοιτα αν φυγεις είσαι στα χέρια του θεού και της τύχης μπορεί να φύγεις με s-class και να σκοτωθείς και με elise να ζήσεις, απλά υπάρχουν κάποια αντικειμενικά stadar ασφάλειας διαφορετικά απο αμάξι σε αμάξι.
εχτες το βραδυ κανονισα με εναν φιλο μου ο οποιος εχει πορσε μποξτερ το τελευταιο με ολη την γερμανια πανω προγραμμα χταποδι εξω καταλυτες εξατμισεις και αλλα καλουδια να ανοιξουμε για να δει πως πηγαινει με τα πραγματα που εβαλε απο την τελευταια φορα που ειχαμε ανοιξει κει ειχε φαει 2- 3κενα.φυσικα πηρα την αδεια του νικολα διοτι το s2000 πλεον δεν μου ανηκει μιας και το πουλησα και ο νικος αμεσως μου το εδωσε και γινανε τα παρακατω πατηματα.απο δευτερες 6000 στροφες μεχρι τα 210 ειμουνα ενα αμαξι μπροστα.και ανοιξαμε και απο 4000 στροφες δευτερα και μεχρι 210 ενα καπο παλι το χοντα μπροστα σχεδον κοπιο.στην τελευταια κοντρα ηταν και ενα golf που πηρε μερος με προγραμμα γυρω στα 250 τροχο οπως ειπε αλλα εφαγε καμια 10αρια κενα.νικολα σε ευχαριστω που δεχτηκες να γινουν αυτα τα πατηματα αντε καλοριζικο να το χαιρεσαι.