ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Club των ΓΡΗΓΟΡΩΝ Γ@ΜΙΑΔΩΝ ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ!
Πατησα με Μ3 Ε46 CSL και του ριξα 7 ΚΕΝΑ...
Περα απο την πλακα τωρα ρε παιδες, για εξηγηστε μου τι γινεται με θεμα Μ3 γιατι ολοι πεταγεστε και λετε. Αντε εξηγηστε μου και εμενα δηλαδη? ΠΑΤΑΜΕ ΑΦΟΒΑ?
Περα απο την πλακα τωρα ρε παιδες, για εξηγηστε μου τι γινεται με θεμα Μ3 γιατι ολοι πεταγεστε και λετε. Αντε εξηγηστε μου και εμενα δηλαδη? ΠΑΤΑΜΕ ΑΦΟΒΑ?
Originally Posted by eddiex,Jan 29 2010, 01:48 PM
Club των ΓΡΗΓΟΡΩΝ Γ@ΜΙΑΔΩΝ ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ!

Παλι καλα που αυτες τις παπαριες τις λετε εδω μεσα στο member only και δεν μας βλεπει κανεις να μας παρουν με τις ντοματες.
Που θα περασεις και μ3 ε46 επειδη εισαι σκληρος κοντρερ
να μην στα χρωσταω.
Και μιλαω και για μαμα μ3 οχι το CSL που ειναι και πιο ελαφρυ και 360HP.
Που θα περασεις και μ3 ε46 επειδη εισαι σκληρος κοντρερ
να μην στα χρωσταω.Και μιλαω και για μαμα μ3 οχι το CSL που ειναι και πιο ελαφρυ και 360HP.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προς ενημερωση υπαρχει διαθεσιμο username kouladiS2000 για οποιον ενδιαφερεται. Κι εγω κουλαδι ειμαι, θελω παρεα. 
To ΣΚ παντως παιζει να γινει ενα ανοιγμα με ενα Cayman φιλου μου. Θα σας πω εντυπωσεις απο το αποτελεσμα, αν και προβλεπω να παιρνει τις μπουκες μου -------> @@

To ΣΚ παντως παιζει να γινει ενα ανοιγμα με ενα Cayman φιλου μου. Θα σας πω εντυπωσεις απο το αποτελεσμα, αν και προβλεπω να παιρνει τις μπουκες μου -------> @@
Originally Posted by package,Jan 29 2010, 03:58 AM
Θανάση σε περιμένουν τα π@π@ρι@ μου στην γωνία. Πήγαινε να τα πιπιλίσεις και εσύ κουλάδι. Σε έχω ράψει και εσένα και δεν μπορείς να το χωνέψεις. Τα @@ χωνεύονται πιο εύκολα.