ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 ΙI
Χθες βράδυ όταν ερχόμουν στη συνάντηση μου είχε κολήσει ενα 3 MPS στην ΒΡ και με το που βγήκαμε Ε.Ο. ανοίξαμε 2-3-4ες όπυ και του είχα φύγει 3-4 αμάξια...(κατα τη γνώμη μου μάλλον δεν το πολυ-είχε ο τύπος...)
Και όπως κατεβαίναμε για Γευστικό πέτυχα ένα Μ5 & ένα S καγκουρέ μαύρο που προσπαθούσαν να συγχρονιστουν για άνοιγμα, πήγα κι εγώ να κάνουμε τρίο αλλά κάνανε Κο-κο-κο.... Κρίμα....
Και όπως κατεβαίναμε για Γευστικό πέτυχα ένα Μ5 & ένα S καγκουρέ μαύρο που προσπαθούσαν να συγχρονιστουν για άνοιγμα, πήγα κι εγώ να κάνουμε τρίο αλλά κάνανε Κο-κο-κο.... Κρίμα....
Εγώ πάλι εθχές στο γυρισμό απο Γευστικό ενώ ήμουν χαλαρός (ένεκα μπυρίτσας) ανοιχτός κτλ, στον Καρέα ήρθε ένα 207 Rallye και προσπάθησε να ντροπιάσει τον Ιάπωνα.
Ευτυχώς το παληκάρι δεν το είχε και πάρα πολύ οπότε δεν χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια. Όχι τπτ άλλο, σε κάποια φάση που πήγα να βάλω πολύ προσπάθεια άρχισε το αμάξι (και εγώ βέβαια) να κάνουμε κάτι κουλά οπότε χαλάρωσα λιγάκι για να φτάσω και σπίτι μου...
Ευτυχώς το παληκάρι δεν το είχε και πάρα πολύ οπότε δεν χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια. Όχι τπτ άλλο, σε κάποια φάση που πήγα να βάλω πολύ προσπάθεια άρχισε το αμάξι (και εγώ βέβαια) να κάνουμε κάτι κουλά οπότε χαλάρωσα λιγάκι για να φτάσω και σπίτι μου...
Εδωσε κρεας ο Thanasis σε Boxster S 987.Vtecara-σφηναρα με τα διαβατηρια στο στομα και 1 κολονα πισω το 6κυλινδρο.
Ατελειωτο κρεας Uma-Thanasis στην Βουλιαγμενης απο σταση...[κοταρες και οι 2.δεν πατησαν..]
Συμπερασμα παταω 987 S.
Τελος.
Ατελειωτο κρεας Uma-Thanasis στην Βουλιαγμενης απο σταση...[κοταρες και οι 2.δεν πατησαν..]
Συμπερασμα παταω 987 S.
Τελος.
Μπράβο Κων/νε , Θανάση και Ηλία. Ετσι..... δίνουν πόνο τα Σάκια.
Να παρακαλέσω το Θανάση να προσέχει γιατί έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας και δεν μπορώ να κάνω άλλο τον σωφέρ σε περίπτωση που τον γραπώσουν πάλι τα μπατσάκια
Να παρακαλέσω το Θανάση να προσέχει γιατί έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας και δεν μπορώ να κάνω άλλο τον σωφέρ σε περίπτωση που τον γραπώσουν πάλι τα μπατσάκια
Βουλιαγμενης, ρευμα προς Γλυφαδα, στο επομενο φαναρι της Βουτας.
Αριστερη λωριδα, πρωτος στο φαναρι. Πισω μου cooper S με τουρμπινα που ακουγονταν, και διπλα μου επισης αλλο ενα μαλλον το κομπρεσορατο.
Ανοιγει φαναρι, ξεκιναω ηρεμα, χαλαρη αλλαγη σε 2α και απο πισω το mini να μου εχει κολλησει προφυλακτηρα και να φουσκωνει-ξεφουσκωνει. Το αλλο mini ειναι διπλα μου και με περιμενει.. Περιμενω κι εγω να φορτωσει η 2α..παταω..Πεταγομαι, αλλαγη 2α-3η αρχιζω και κανω διαφορα αρκετη και απο τους 2, αλλαγη 3η-4η πανω σε νερα!!
Διπλωσε και εφυγε μεσαια λωριδα. Παλι καλα που δεν τον ειχα τον αλλον διπλα μου να γινουμε..
Anyway..psoli φαγανε και οι δυο !
Α και που σαι, μολις ειχα αφησει τη ΚΑΡΙΟΛΑ σπιτι της.
Αριστερη λωριδα, πρωτος στο φαναρι. Πισω μου cooper S με τουρμπινα που ακουγονταν, και διπλα μου επισης αλλο ενα μαλλον το κομπρεσορατο.
Ανοιγει φαναρι, ξεκιναω ηρεμα, χαλαρη αλλαγη σε 2α και απο πισω το mini να μου εχει κολλησει προφυλακτηρα και να φουσκωνει-ξεφουσκωνει. Το αλλο mini ειναι διπλα μου και με περιμενει.. Περιμενω κι εγω να φορτωσει η 2α..παταω..Πεταγομαι, αλλαγη 2α-3η αρχιζω και κανω διαφορα αρκετη και απο τους 2, αλλαγη 3η-4η πανω σε νερα!!
Διπλωσε και εφυγε μεσαια λωριδα. Παλι καλα που δεν τον ειχα τον αλλον διπλα μου να γινουμε..Anyway..psoli φαγανε και οι δυο !
Α και που σαι, μολις ειχα αφησει τη ΚΑΡΙΟΛΑ σπιτι της.
Originally Posted by leftis,Sep 3 2010, 11:01 AM
αλλαγη 3η-4η πανω σε νερα!!
Διπλωσε και εφυγε μεσαια λωριδα.
Διπλωσε και εφυγε μεσαια λωριδα.Τελικα μαλ@κια το Vsa ε?
Αφου το ειπε και ο Μακης κιολας!