Κoντρες που δεν αφορουν S2K
Ειμαι παραλιακη πριν καμμια ωρα με το crx και γυριζω απο δουλεια κουρασμενος τερμα.Οπως παω ησυχα και δεξια προσπερναω ενα new TT 2.0tfsi.Με το που περναω διπλα του εκανε σαν να του εβρισα τη μανα.Αφου τρομαξα,λεω τι εγινε ρε π....η?Και με αρχιζει σε κολλητηρια,τουρμπισματα και λοιπες μαλακιες αλλα group vag.2 πιτσιρικαδες μεσα ολο γελακια και ειρωνια.Αφου πηγα να μπω κανα 2 φορες μεσα του,μας πιανει φαναρι στο εδεμ.Παρε το πρωτο δωρο απο το crx 3 αυτοκινητα μεχρι τα 160 και δε μαζευε πουθενα.Δεν βαζει μυαλο συνεχιζει.Ξανα μαζι σε φαναρι λιγο πριν τη Γλυφαδα,παρε και το δευτερο δωρο αλλη μια τριαδα.Δεν μπορω να πω,το παλευε καλα.Τα παραταει, αλλα ξαφνικα οπως ειμαι σταματημενος στον "κουταλα" ξαναβλεπω xenon φωτα να κανουν ελιγμο και να ερχονται διπλα μου,σκεφτομαι καλα αυτος ειναι μαλ...ς!Αναβει πρασινο,αυτος οπως ερχεται σιγα-σιγα ρολλ εγω σταματημενος.Παταμε αλλα αυτη τη φορα τα φωτα ειναι διπλα μου στη 1η και 2ρα περναει μπροστα,μονο που δεν ηταν το TT αλλα ενα octavia rs με μπουρι και μπολικη πιεση οπως ακουγοταν λογικα πρωτο σταδιο.Τρωω 2+ αμαξια.Μπλεκουμε σε 2 αυτοκινητα μπροστα με το που ξεμπλεκουμε με περιμενει με 90-100 στην ανηφορα αλλα κανω τον κινεζο.Η θεα τυχη ομως μου χαμογελασε και μας πιανει το τελευταιο κατηφορικο φαναρι της καβουριου.Κανω σουπερ εκκινηση και του κανω 3 αμαξια μεχρι τα 100 που στα 180 που αφησε ειχαν γινει 2.Παρε να'χεις μαουνα,που να ξεκινησει το Vag και σε ψιλογλυστερη ασφαλτο,αντε γεια.Sorry για το μεγαλο post αλλα τους βλακες του group Vlax δεν τους μπορω καθολου.Που να ειμουνα με το S θα πηγαινε η κολωνα συννεφο.
Παιδια ευχαριστω.Yannako το crx φοραει μια χοανη green με ram-air δικης μου εμπνευσης
,μια cat-back αντιγραφη της μαμα με πιο ελευθερα καζανακια 55mm,μπουζι ιριδιου απο s2000 φλατζα κεφαλης spoon και ζαντες kosei k1 14αρες.Χταποδι μαμα,καταλυτης μαμα,προγραμμα μαμα.Αλλα ειναι συντηρημενο αριστα μια ζωη με τα καλυτερα λαδια και 100αρα ΒΡ παντα.Αυτα.Α,και παντα φουλ ντυμενο με τα δερματινα του,τον ηχο του,αυτοκινητο δηλ. οχι κοτετσι.
,μια cat-back αντιγραφη της μαμα με πιο ελευθερα καζανακια 55mm,μπουζι ιριδιου απο s2000 φλατζα κεφαλης spoon και ζαντες kosei k1 14αρες.Χταποδι μαμα,καταλυτης μαμα,προγραμμα μαμα.Αλλα ειναι συντηρημενο αριστα μια ζωη με τα καλυτερα λαδια και 100αρα ΒΡ παντα.Αυτα.Α,και παντα φουλ ντυμενο με τα δερματινα του,τον ηχο του,αυτοκινητο δηλ. οχι κοτετσι.
Πολύ καλό ρε φίλε.
Αυτά όντας καλά συντηρημένα …….. όσο παλιώνουν τόσο καλύτερα πάνε και δεν κάνω πλάκα.
Πριν πολλά χρόνια στον παπατριανταφυλου είχανε μετρήσει μαμά crx με 25000χλμ και μετά το ίδιο με 90000 και είχανε δει +15 άλογα.
Δεν θυμάμαι ακριβός νούμερα, αλλά είχε ξεκινήσει με λίγα παρακάτω από αυτά που δηλώνει ο κατασκευαστής και καταλήξανε με περισσότερα
Είσαι χοντακιας δεν υπάρχει αμφιβολία
Αυτά όντας καλά συντηρημένα …….. όσο παλιώνουν τόσο καλύτερα πάνε και δεν κάνω πλάκα.
Πριν πολλά χρόνια στον παπατριανταφυλου είχανε μετρήσει μαμά crx με 25000χλμ και μετά το ίδιο με 90000 και είχανε δει +15 άλογα.
Δεν θυμάμαι ακριβός νούμερα, αλλά είχε ξεκινήσει με λίγα παρακάτω από αυτά που δηλώνει ο κατασκευαστής και καταλήξανε με περισσότερα
Είσαι χοντακιας δεν υπάρχει αμφιβολία
Johny ευχαριστω ρε φιλε(καμμια μπαλα θα παιξουμε ποτε?
) αλλα ξερεις απο που τα συμπεραινει αυτα ο Αγγελος?Απο την κατασταση που βρισκει τα σασμαν μου
.Του S το σωσαμε μονο με συγχρονιζε,του crx δυστυχως το βλεπω για ολικη σε λιγο καιρο
,10 χρονια το παλευω αλλα ακομα να διαλυσει!Παντως ειναι στα προθυρα.
) αλλα ξερεις απο που τα συμπεραινει αυτα ο Αγγελος?Απο την κατασταση που βρισκει τα σασμαν μου
.Του S το σωσαμε μονο με συγχρονιζε,του crx δυστυχως το βλεπω για ολικη σε λιγο καιρο
,10 χρονια το παλευω αλλα ακομα να διαλυσει!Παντως ειναι στα προθυρα.