Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο
Οσοι δεν μπορεσαν να ερθουν κριμα.Οσοι μπορουσαν και δεν ηρθαν καναν μαμακια.
Πολυ γελιο,σουπερ καιρος,τρελα τουρμπιδια και ατμοσφαιρες και ο Πακετος..
-Μανος τρελους χρονους,χαμογελουσαν και τα φρυδια του..
-Κυριακος τρελο ηχο το μοτερ,κορυφαιες αλλαγες,αν και φορουσε το αναλογο υποδημα και σιγουρα τον βοηθουσε..
-CPT,NTZ τρελη κοντριτσα,αρρωστα μοτερ.O Πετρος μου ελεγε στις 10 οτι δεν ανοιγει απο σταση λογο μεταδοσης.2ωρες μετα και οταν εβαλε το μπλιμπλικι ξεκινησε και καμια 15φορες απο σταση αφου ειχε κανει πρωτα καμια 10αρια ανοιγματα με τον Γιαννη.
.Συνεχισε να το χαιρεσαι πετρο.
-Μανιατης=συμπλεκτη.
-gremakis κουλος.
-Πακετος μονο μαμακιες.
-Ισμηνη=ανοιγε ο Μανος με την JS κτλ και την ιδια στιγμη ειχε παρει και ο Πακετος να δοκιμασει το ΜΧ5 της.Εκει μου ειπε οτι 1η φορα ακουει το αμαξι της απο εξω και οτι κανει τρελο ηχο...
Παραυτα τρελο το 7,3.Στην αρχη νομιζα εκανε πλακα ο Πακετος.
-Ναμπουτσογλυφτης εξισου κουλαδι με γκρεμακι[μπορει και χειροτερα],στο βουνο με το ζορι κρατιομουνα πισω του,αυτος με φυτιλια-εγω με 888αρια.
-Στρανταλε-Δημητρης φοβηθηκαν για την μεταδοση του θηριου[abarth]και δεν μετρησαν.
-giannakos συγκλονισε..τελος.Καπου εδω να πω οτι εχω παθει πλακα με το πλαισιο του αυτοκινητου μας.Δεν ξερω πολλα καμπριο με 600 και 700 αλογα.
yiannake μου τωρα που εφτιαξες τετοιο οχημα για την ευθεια νομιζω οτι πρεπει να παρεις αλλο ενα,εκει που εχουν παει οι τιμες και να κανεις το απολυτο για στρηψιμο..
Να εχει και αδερφακι το παλιο,να μαθαινει και ο μπομπιρας απο μικρος εκει που ''εμπλεξε''
.
Και για να μην λεμε και πολλα.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΝΑΒΟΥ ΝΑΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.Θα ποσταρεις τιποτα?αμα το ξερα θα το επαιρνα να εχουν κατεβει απο το πρωι..
Φημες λενε οτι εκανε μαλ@ακια και σβηστηκαν ολοι οι χρονοι..
Πολυ γελιο,σουπερ καιρος,τρελα τουρμπιδια και ατμοσφαιρες και ο Πακετος..
-Μανος τρελους χρονους,χαμογελουσαν και τα φρυδια του..
-Κυριακος τρελο ηχο το μοτερ,κορυφαιες αλλαγες,αν και φορουσε το αναλογο υποδημα και σιγουρα τον βοηθουσε..
-CPT,NTZ τρελη κοντριτσα,αρρωστα μοτερ.O Πετρος μου ελεγε στις 10 οτι δεν ανοιγει απο σταση λογο μεταδοσης.2ωρες μετα και οταν εβαλε το μπλιμπλικι ξεκινησε και καμια 15φορες απο σταση αφου ειχε κανει πρωτα καμια 10αρια ανοιγματα με τον Γιαννη.
-Μανιατης=συμπλεκτη.
-gremakis κουλος.
-Πακετος μονο μαμακιες.
-Ισμηνη=ανοιγε ο Μανος με την JS κτλ και την ιδια στιγμη ειχε παρει και ο Πακετος να δοκιμασει το ΜΧ5 της.Εκει μου ειπε οτι 1η φορα ακουει το αμαξι της απο εξω και οτι κανει τρελο ηχο...
Παραυτα τρελο το 7,3.Στην αρχη νομιζα εκανε πλακα ο Πακετος.
-Ναμπουτσογλυφτης εξισου κουλαδι με γκρεμακι[μπορει και χειροτερα],στο βουνο με το ζορι κρατιομουνα πισω του,αυτος με φυτιλια-εγω με 888αρια.
-Στρανταλε-Δημητρης φοβηθηκαν για την μεταδοση του θηριου[abarth]και δεν μετρησαν.
-giannakos συγκλονισε..τελος.Καπου εδω να πω οτι εχω παθει πλακα με το πλαισιο του αυτοκινητου μας.Δεν ξερω πολλα καμπριο με 600 και 700 αλογα.
yiannake μου τωρα που εφτιαξες τετοιο οχημα για την ευθεια νομιζω οτι πρεπει να παρεις αλλο ενα,εκει που εχουν παει οι τιμες και να κανεις το απολυτο για στρηψιμο..
Να εχει και αδερφακι το παλιο,να μαθαινει και ο μπομπιρας απο μικρος εκει που ''εμπλεξε''
.Και για να μην λεμε και πολλα.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΝΑΒΟΥ ΝΑΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.Θα ποσταρεις τιποτα?αμα το ξερα θα το επαιρνα να εχουν κατεβει απο το πρωι..
Φημες λενε οτι εκανε μαλ@ακια και σβηστηκαν ολοι οι χρονοι..
Registered User
From: somewhere in hell... ];)
Originally Posted by nipponS2000,Oct 7 2009, 09:21 AM
Του ΝΤΖ το J's επισης εδειξε την αξια του εστω και με κονσερβα προγραμμα...
Registered User
From: somewhere in hell... ];)
Originally Posted by gre165-makis,Oct 7 2009, 06:39 PM
Αν καθομασταν και αλλο ο θα σκοτωνομασταν ποιος θα παρει τον συμπλεκτη του Λιακου.
Ναι καλά λέει ο Μάνος. Άντε όταν μπορέσει ο Γιάννης να ανεβάσει τα γραφήματα.
Πούστη Gremaki άσε τις φήμες μην σε γ@μήσω
Για το βουνό ειπαμε, ο ένας ξέρει κάτι λίγα τον δρόμο ενώ ο άλλος πάει μπουσουλόντας.
Πούστη Gremaki άσε τις φήμες μην σε γ@μήσω

Για το βουνό ειπαμε, ο ένας ξέρει κάτι λίγα τον δρόμο ενώ ο άλλος πάει μπουσουλόντας.