Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο
Επειδή προχθές που ανέβηκα Σέρρες έπεσε στα χέρια μου ένα Performance Box της RaceLogic έκανα μερικές αθώες μετρησούλες. Οι μετρήσεις είναι με συμβατικά λάστιχα ΤΟΥΟ Τ1R μιας και τα semi ψώφησαν πριν κάτι μήνες, μισό ντεπόζιτο 100άρα, έξω ρεζέρβα και γρύλος, μόνος μου με κλειστή οροφή, δύο τρυπούλες στην εξάτμηση, μπουζί που εγώ εδώ και 40.000χλμ δεν τα έχω αλάξει ποτέ, και βαλβίδες ρυθμισμένες πρίν κάτι χρόνια 
Έκανα δύο δοκιμές μιας και δεν ήθελα να γυρίσω με express απο Σέρρες.
Το αμάξι φοράεο φίλτρο k&n μες τον παπά ο οποίος είναι εργοστασιακός με πνίχτες και τα πάντα, εξάτμιση T1R 70RT , 2 δέκατα πλανισμένο καπάκι και βολάν αλουμινίου.

Έκανα δύο δοκιμές μιας και δεν ήθελα να γυρίσω με express απο Σέρρες.
Το αμάξι φοράεο φίλτρο k&n μες τον παπά ο οποίος είναι εργοστασιακός με πνίχτες και τα πάντα, εξάτμιση T1R 70RT , 2 δέκατα πλανισμένο καπάκι και βολάν αλουμινίου.
Εδώ αξίζει να παρατηρηθεί ότι σε 3/4 400άρια που έκανε ο Πέτρος έχει βγάλει
τον ίδιο ακριβώς χρόνο με πολύ κοντινή ταχύτητα εξόδου στα 2/3.
Επίσης εδώ ο φίλος μας αποδεικνύει ότι είναι χειρουργικό εργαλείο!!! (και εμένα προσωπικά δεν με εκπλήσει καθόλου
).2/3 εκκινήσεις έχουν διαφορά μέχρι τα 100χλμ της τάξεως του 0,01 sec ενώ η άλλη 1 εκκίνηση είναι μόλις 0,1 sec πιο αργή.
Τα βάζω πάλι όλα μαζί για να μην τα ψάχνουμε μέσα στις σελίδες.
Πολύ μαρέσει αυτό το παιχνίδι που έχουμε πιάσει
Tou cpt οι αλλαγές και οι εκκινήσεις ήταν πολύ φυλαγμένες Μιχάλη.
Κατά τα άλλα όπως είπε και ο Λευτέρης είναι το δυνατό 2,2 που στο ένα βίντεο που σου έχω στείλει πάει κόπια με το 2.2 του NTZ (πρώην DS2000).