Πέμπτη 12 / 5 / 2011
Δημητρη αφου λυθηκε το σοβαρο προβλημα που ειχε το αμαξι σου ολα καλα.Για τον ef9 τη ξερεις τη γνωμη μου,τα ειχαμε πει πρωτου καν ρυθμισεις.O F20C εχει ευαισθησια στα αγαρμπα κατεβασματα η χαμενα ανεβασματα με τερμα γκαζι και ειναι πολλα αυτοκινητα με το ιδιο προβλημα χωρις καν να το εχει παρει χαμπαρι ο ιδιοκτητης καν και να οι ταφοι τα S.Επισης μπορει να σου αρεσουν οι 18αρες αλλα πετα απανω ενα σετακι volk c28n 17' να δεις και επιδοσεις.Eddiex και Nabu γνωστοι παλιοκοντρακιδες!Ο Ποντιος που ητανε?Εμενε μια λωριδα της εθνικης αδεια
.Οταν το s2ki.gr κανει κοντρες κλεινει ολοκληρη εθνικη οδος!!!
.
.
Ρε μποϊ μου πλακα κανεις ? Τεσπα εγω σου ειπα την αποψη μου κ μαλλον κακως. Το οτι η αληθεια σε στεναχωρει το καταλαβαινω κ στεναχωρει κ μενα κ οποιον αλλο εδω μεσα ειναι φιλος σου, απο εκει κ περα ουτε κουλαδι σε ειπα ουτε χρεπι το Σ σου.
Δε θελω να λες πραγματα που δεν εχω πει. Σου ειπα απλα οτι απο τα βιντεο που ειδα θα ηθελα να πηγαινεις πολυ καλυτερα. Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος οκ. Ειλικρινα δε προκειται να ξανααναφερθω στο θεμα .
Δε θελω να λες πραγματα που δεν εχω πει. Σου ειπα απλα οτι απο τα βιντεο που ειδα θα ηθελα να πηγαινεις πολυ καλυτερα. Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος οκ. Ειλικρινα δε προκειται να ξανααναφερθω στο θεμα .
Παιδιά συγνώμη δεν κατάφερα να έρθω εγώ να βιντεοσκοπήσω καθότι άρρωστος. Την επόμενη όμως φορά θα είμαι εκεί. Σημασία έχει να το διασκεδάσατε και να βγάλατε τα συμπεράσματά σας άσχετα αν είχε κίνηση