ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ S2000 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Originally Posted by Heli2000,Nov 7 2007, 06:39 AM
Μαύρο face lift στην γεφυρούλα του Ν. Ηρακλείου (φιλοθέης) 13.00 7/11???
Agorina esu?
Egw imoun filaraki!!!
Originally Posted by ManosS2k,Nov 7 2007, 03:39 PM
Heli!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agorina esu?
Egw imoun filaraki!!!
Agorina esu?
Egw imoun filaraki!!!Προσπάθησα να δω το πρόσωπό σου αλλά λόγω της μαυρίλας που γενικώς επικρατούσε, επικεντρώθηκα στις πινακίδες σου....
γι' αυτό και δεν σε χαιρέτησα...Μετά λίγο πιο πέρα σε είδα από τον καθρέπτη...έκανες τρελίτσες... Πάντως εγώ δουλεύω εκεί δίπλα οπότε κανένα απόγευμα μπορούμε να πούμε στο Ν. Ηράκλειο..
Originally Posted by Heli2000,Nov 7 2007, 11:56 PM
Έλα ρε παληκάρι....επιτέλους κ ένας από το forum.
Προσπάθησα να δω το πρόσωπό σου αλλά λόγω της μαυρίλας που γενικώς επικρατούσε, επικεντρώθηκα στις πινακίδες σου....
γι' αυτό και δεν σε χαιρέτησα...Μετά λίγο πιο πέρα σε είδα από τον καθρέπτη...έκανες τρελίτσες...
Πάντως εγώ δουλεύω εκεί δίπλα οπότε κανένα απόγευμα μπορούμε να πούμε στο Ν. Ηράκλειο..
Προσπάθησα να δω το πρόσωπό σου αλλά λόγω της μαυρίλας που γενικώς επικρατούσε, επικεντρώθηκα στις πινακίδες σου....
γι' αυτό και δεν σε χαιρέτησα...Μετά λίγο πιο πέρα σε είδα από τον καθρέπτη...έκανες τρελίτσες... Πάντως εγώ δουλεύω εκεί δίπλα οπότε κανένα απόγευμα μπορούμε να πούμε στο Ν. Ηράκλειο..
menw n.iwnia egw opote konta.Parepiptontws k sto irakleio kikloforoun alla 2 1asimi k 1 mauro p arazoun gia kafe stin plateia.
Originally Posted by stratos,Nov 8 2007, 02:05 PM
Αν κανονισετε για καφε να μου το πειτε και εγω νεα ιωνια μενω.