Προκαλώ τιούτους,λέλους,ολοκαυτώματα,λινάτσες
Αστειευεσαι φυσικα αν νομιζεις οτι μετα απο ολο αυτο, θα τρεξουμε μονο για τις βενζινες. 500 και θα δωθουν απο πριν σε καποιον εμπιστο και απο τους 2.
Κατεβα και με τα σωβρακα, ποσως με ενδιαφερει. Αυτο που απαιτω ομως ειναι να ψαχτουν τα αμαξια. Αν φορεσεις εγκεφαλο, ακυρο το πατημα.
Και πμ δεν σου στελνω, οτι ειπωθει εδω μεσα, να τα βλεπουν ολοι.
Επισης εσυ το χοντρυνες με τις κοτες και τις χηνες και οχι εγω, και πραγματικα αλλα περιμενα απο εσενα, αλλα φυσικα για αλλη μια φορα εκανα λαθος.
Κατεβα και με τα σωβρακα, ποσως με ενδιαφερει. Αυτο που απαιτω ομως ειναι να ψαχτουν τα αμαξια. Αν φορεσεις εγκεφαλο, ακυρο το πατημα.
Και πμ δεν σου στελνω, οτι ειπωθει εδω μεσα, να τα βλεπουν ολοι.
Επισης εσυ το χοντρυνες με τις κοτες και τις χηνες και οχι εγω, και πραγματικα αλλα περιμενα απο εσενα, αλλα φυσικα για αλλη μια φορα εκανα λαθος.
Καλά αγόρι μου είσαι βλαμμένο? Σε βάρεσε το χειρογλύκανο στο κεφάλι? Τι 500 μου λες? Μήπως να παίξουμε και τις άδειες? Δεν παίζεις σε ταινία ρε. Σύνελθε. Αυτό είναι πρόφαση για να μην τρέξεις, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορώ να βρω 500.
Προσεχε μην καταπιεις κανενα πουπουλο βλακακο και πνιγεις. Εισαι πολυ μεγαλη κοτα, αλλα ΟΚ. Θα σε παω και ετσι για να μην βγει κανεις και με πει κομπλεξικο. Τελειωσαμε ομως. Θα πατησουμε και δεν ξαναασχολεισαι με την παρτυ μου. Γιατι μετα θα εχουμε αλλα "θεματακια".
Σιγα ρε γεναιοδωρε και μεγαλοκαρδε της κοντρας. Σιγα..θα με παρουν τα ζουμια απο την συγκινηση. Τοση ωρα μου πρηζεις τα @@ για μια αλλαγη μερας και τωρα το παιζεις ιστορια. Παλι καλα δλδ κιολας, φαινεται ποσο καθυστερημενος εισαι.