View Poll Results: Ποιος θα είναι μπρο&
Voters: 22. You may not vote on this poll
Προκαλώ ''κοντό'' S2000
Originally Posted by ManosS2k,May 29 2009, 02:31 PM
ψήφισα πιο κοντο γτ δεν εχουμε δει καποιον καλο οδηγο, χωρις να θελω να βγαλω τον πανο κακο οδηγο απλα δεν ασχολείται με κόντρες.
Κοντό και απο εμένα. Δεν υπάρχει καμία λογική - με οδηγούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο γρήγορα την αλλαγή- να είναι το κοντό πίσω.
1)Μπαίνει vtec πιο γρήγορα.
2)Όταν αλλάξεις ταχύτητα είναι σε πιο πολλές στροφές η κλιμάκωση του με αποτέλεσμα να έχει παραπάνω δύναμη (μιας που το αμάξι μας βγάζει την δύναμη του στον Θεό)
Αν τώρα μιλάμε για καμιά κουλαμαρία (δεν το λέω για κανένα απο αυτούς που έχουν κάνει το άνοιγμα φυσικά) τότε εντάξει. Εγώ φίλε το στίβω το πάπι... ΛΑΜΠΑΔΑ!
1)Μπαίνει vtec πιο γρήγορα.
2)Όταν αλλάξεις ταχύτητα είναι σε πιο πολλές στροφές η κλιμάκωση του με αποτέλεσμα να έχει παραπάνω δύναμη (μιας που το αμάξι μας βγάζει την δύναμη του στον Θεό)
Αν τώρα μιλάμε για καμιά κουλαμαρία (δεν το λέω για κανένα απο αυτούς που έχουν κάνει το άνοιγμα φυσικά) τότε εντάξει. Εγώ φίλε το στίβω το πάπι... ΛΑΜΠΑΔΑ!
Originally Posted by package,May 29 2009, 02:28 PM
Εσύ δεν έχεις καν S, έχεις και γνώμη για κοντό?
Πλακίτσα κάνω.
Ρε παιδιά είναι δοκιμασμένο με πολλούς από εδώ παρόντες. Σε 2 ανοίγματα τα κοντά έμειναν πίσω. Τέλος.
Πλακίτσα κάνω.
Ρε παιδιά είναι δοκιμασμένο με πολλούς από εδώ παρόντες. Σε 2 ανοίγματα τα κοντά έμειναν πίσω. Τέλος.
Tha doume...
PS. O lixoudhs exei konto? Mipos kati den katalaba kala?
Όχι, ο Λιχούδης είναι απλά κοντός. Δεν έχει κοντό.
Εγώ εξήγησα γιατί το μαμά είναι πιο γρήγορο. Το πλεονέκτημα του high revving το χάνεις όταν κοντύνεις. Κάνεις την αλλαγή την στιγμή που ο άλλος ακόμα απλώνει.
Εγώ εξήγησα γιατί το μαμά είναι πιο γρήγορο. Το πλεονέκτημα του high revving το χάνεις όταν κοντύνεις. Κάνεις την αλλαγή την στιγμή που ο άλλος ακόμα απλώνει.
poli endiaferon to topic elpizo na vre8i kapios sintoma gia na doume ti 8a gini
p.s stin ef8ia nomizw pos 8a einai to mama mprosta se pista omos malon to konto afou 8a einai sto v-tec sinexos analogis k ti pista vevea
p.s stin ef8ia nomizw pos 8a einai to mama mprosta se pista omos malon to konto afou 8a einai sto v-tec sinexos analogis k ti pista vevea