ατμοσφαιρα vs κομπρεσορας vs turbo
ΚΑι εκει που έχω κανονίσει να κατέβω με Yiannako παρέα, με βεντούζες, κάμερες, μπούμα και δεν ξέρω γω τι άλλο, ξαφνικά θυμάμαι ότι έχω κανονίσει σήμερα μια παραδοσιακή μπύρα/βελάκια που έκανα όλο τον χειμώνα πέρυσι με καλούς φίλους...
Γκόμενα θα την παράταγα χωρίς σκέψη... Σε φίλους όμως ο λόγος είναι νο.1 !!
Είμαι διχασμένος, το σώμα μου θα είναι Μιχαλακοπούλου και η ψυχή μου και η σκέψη μου θα βαράνε κοφτίδια στην Αιγαλέου!!
Ανδρόνικε, Πέτρο, Yiannake σας παρακαλώ κάντε τον ήχο να φτάσει ως εκεί ρε σεις !! !
Γκόμενα θα την παράταγα χωρίς σκέψη... Σε φίλους όμως ο λόγος είναι νο.1 !!
Είμαι διχασμένος, το σώμα μου θα είναι Μιχαλακοπούλου και η ψυχή μου και η σκέψη μου θα βαράνε κοφτίδια στην Αιγαλέου!!
Ανδρόνικε, Πέτρο, Yiannake σας παρακαλώ κάντε τον ήχο να φτάσει ως εκεί ρε σεις !! !
περασαμε καταπληκτικα.ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο γιαννακο για το σκηνικο που κανονισε και ενα μεγαλο ευχαριστω στον ανδρονικο για το καταπληκτικο αμαξι που εχει φτιαξει . το αμαξι το πηγε μια χαρα πολυ καλος οδηγος και ηθελε και αυτος να δει το αμαξι του.το συγκεκριμενο δουλευε στην κοντρα μας 9 psi δηλαδη περιπου 0,65 πιεση καπου στα 350 τροχο κοντα στα 390 μοτερ.η κονγτρα μας ηταν απο δευτερες στις 5500 με 6000 στροφες.το μονο που καταφερα ειναι να κατσω διπλα του μεχρι τα 150 χιλιομετρα και μεχρι 200-210 που πηγαμε η διαφορα ηταν να ειμαι πισω 1,5 -- 2 κενα.το καλο ειναι οτι ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος με το αμαξι μου οπως και ο ανδρονικος.το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι ενα αατμοσφαιρικο καλο s2000 καθεται διπλα με ενα κομπρεσσορατο με 7 psi δηλαδη 0,5 πιεση σε δυναμη στα 330 τροχο.πολυ καλο και αποτελεσμα για ενα ατμοσφαιρικο.να ευχαριστησω το γιωργο ζομπολα για το πραγματικο θαυμα που εχει φτιαξει.
Originally Posted by package,Sep 16 2009, 03:03 PM
Μπράβο Πετράν μου. Μια χαρά περάσατε. Είσαι μεγάλο αλάνι. Δεν πατήσατε πιο χαμηλά ή από πρώτες?
Πετράν δεν υπάρχει το αμάξι σου!!!!!!!!!!!!!
Να σ ευχαριστήσω κι από δω, καθώς και το Γιαννακό και το Χρήστο, που γυρίσατε τόσο δρόμο και με μαζέψατε απ τις ερημιές του Θεού. Είχε αρχίσει να με πιάνει απελπισία...
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Να σ ευχαριστήσω κι από δω, καθώς και το Γιαννακό και το Χρήστο, που γυρίσατε τόσο δρόμο και με μαζέψατε απ τις ερημιές του Θεού. Είχε αρχίσει να με πιάνει απελπισία...
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!