Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Βεντούζα

Thread Tools

Old Feb 17, 2011 | 11:03 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Γιατί ακουσες κανεναν να φύγει με το σακη επειδή ειχε εκφερει αποψη νωρίτερα? Πλάκα κάνω. Δεν υπαρχει λόγος αντιπαραθεσης ετσι κι αλλιως. Λόγω κοινης λογικής αλλά και ακούγοντας αυτούς που ξερουν περισσοτερα (και από το φορουμ) μπαινουμε όσο νομίζουμε οτι μας παιρνει! και στην έξοδο παταμε καλά το φρένο, προσοχή το δεξια πενταλ το πιεζουμε τερμα κατω... (ατάκα από Καταραμενο)
Reply
Old Feb 17, 2011 | 11:15 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αυτο που αναφερεις ειναι σιγουρα μια τεχνικη, αλλα δεν τη προτεινω για το S2000.

Μια ταπεινη αποψη, ευγενικη προσφορα απο το κουλαδι της γειτονιας aka εγω.

Προσοχη εκει εξω, παντως συνιστω παιχνιδια μονο σε πιστα.
Reply
Old Feb 18, 2011 | 04:56 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

οχι παρεξηγηση...δε μιλησα για τεχνική. Απλά τροποποιησα μια ατάκα του Καταραμένου. Το είχε δειξει εκπομπη για αυτοκινητα, οδική ασφαλεια κτλ. Δειτε στο youtube ειναι κορυφαιος...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=1xoW35XwxPY [/media]
Reply
Old Feb 23, 2011 | 10:10 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2Kbaris,Feb 17 2011, 01:59 PM
sk4s2k να σου πω μια εμπειρία μιας και έχω χάσει το πρώτο μου S

είμαι από νησί και δεν μπορείς να φανταστείς τι δρόμους έχουμε εδώ

δεν μου έφυγε ποτε σε στροφή ίσος επειδή δεν το πατούσα επειδή ήξερα ότι ήταν πουτάνα ο δρόμος, κολιές k μαλακίες με πρώτη έκανα συνεχεια ναι το παραδέχομαι ήταν το μοναδικό S στο νησί τοτε και ήμουν 23χρόνον! γούσταρα παρα πολύ και καύλωνα όταν με κοιτούσαν, νόμιζα ότι το έμαθα και ότι το πάω όπου θέλω, ήταν σαν να διβαζε το μυαλό μου! και όμως παρόλα αυτά το αμάξι μου το έχασα στην ευθεία ναι στην ευθεία!!! με 120χλμ περίπου δεν το περίμενα με τίποτα περνούσα από το ίδιο σημείο 10000000 φορες με οτιδήποτε και καμια 300 φορες με το S

τώρα τι να πω έχεις δίκιο όταν λες ότι με λίγα χλμ είναι πιο προβλέψιμο αλλα τα παιδιά θέλουν να σε προειδοποιήσουν ότι εκεί που νομίζεις ότι το έμαθες και θα το πιέζεις όλο και λίγο πιο πολύ με πιο πολλά χλμ εκεί θα σε δαγκώσει,μην ξεχνάς ότι παίζουν ρολο παρα πολύ παράγοντες όπως λάστιχα θερμοκρασίες νερά και ένα σορό αλλα για αυτό μην απενεργοποιείς το VSA.

p.s. πήγαινε σε καμια συνάντηση γνώρισε τα παιδιά πήγαινε μαζί τους σε καμια πιστα να γουστάρεις!!! εσύ μπορείς ενώ εγώ όχι
Φιλε bari τους δρομους του νησιου σου τους εχω γυρίσει αρκετα και κατι ξερω και μη νομιζεις οτι ειναι πολυ χειροτεροι απο της υπολοιπης ελλάδας...Στην ευθεία πως ακριβώς το έχασες? Πατιλικια? Αν θες βεβαια μιλας γι'αυτό αφου σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο ευχάριστο... Απο ενδιαφερον ρωτω μιας και το θιξες. Οσο για το vsa ειναι η πιο σωστη συμβουλη που εχω παρει
Reply
Old Feb 24, 2011 | 06:57 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

από μαλακια μου έφυγε, κάθε φορα που περνούσα από τον συκεκριμένο δρόμο επειδή έχει stop και μετά στροφή ξεκινούσα με πρώτη δευτερα και στην ευθεία του τα έχωνα και στη συνεχεια τρίτη και έκανε ένα μικρό τίναγμα το πίσω μέρος ισα ισα δηλαδή που έφευγε λίγο προς τα δεξιά επειδή ήταν χαλια τα λάστιχα μου!

μια μέρα λοιπόν που ήταν βρεγμένη οι δρόμοι έκανα την ίδια μαλακια με το σκεπτικό ότι θα φυγή πιο πολύ και αυτό γύρισε ολόκληρο

ξαφνικά με προσπέρασε ο κώλος και αγκαλιάστηκα με κάτι δέντρα μέχρι που σταμάτησε.

ευτυχώς που δεν ερχόταν κανεις εκείνη τι στιγμή διότι μπήκα στο αντίθετο ρέμα. δεν έπαθα τίποτα αλλα το hondaki μου πήγε για ανταλλάχτηκα στον πλατάνα

το S έχει πολλά γκάζια ψιλά (μετά τις 6000rpm )και αυτό συνεπάγεται στο να μαζεύεις πολλά χλμ το οποιο είναι δύσκολο να το μαζέψεις αν γίνει το κακό, άλλο να πας να το (κολιασις) με πρώτη δευτερα σε στροφή να σου φυγή λίγο και να το διόρθωσης και άλλο να μπεις με 100+χλμ και να σου ροπιασι

p.s. μην κάνετε μαλακίες στο δρόμο κυκλοφορούν και αθώοι πολίτες!

@ sk4s2k δεν το λέω για σένα μην το πάρεις προσωπικά
Reply
Old Feb 24, 2011 | 08:38 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Εύχομαι να μην χρειάζεται να ζούμε ή να περιγράφουμε τέτοια σκηνικά για να βάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ μυαλό

Υ.Γ. Άλλοι έκαναν 6 μήνες για να ανακαλύψουν ότι το S έχει και δεύτερο ντουλαπάκι και αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα μαθαίνεται το S;;;;
Reply
Old Feb 24, 2011 | 09:00 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Εχει δευτερο ντουλαπακι το S?
Reply
Old Feb 24, 2011 | 09:03 AM
S2Kbaris's Avatar

μερική δεν το γνωρίζουν ακόμα Γιώργο (για τον ντουλαπάκι λέω)
Reply
Old Feb 24, 2011 | 09:04 AM
S2Kbaris's Avatar

@sk4s2k

με πρόλαβες όσο έγγραφα
Reply
Old Feb 24, 2011 | 09:12 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

φιλε bari σημασία εχει που δε χτυπήσατε κι ας πηγε ο σακης σου στον πλατανια...εξαλλου καταφερες και πήρες νεο s και πολυ καλυτερο μαλιστα...Σε πολύ παρομοιο σκηνικό το 2005 σε ευθεια με ασφαλτο γλιτς (χωρις βροχη) σκοτωθηκε αδερφικός φιλος, συνοδηγός σε 03 σακη που σταμάτησε σε δεντρο από τη μερια του συνοδηγού με 100km max...οποτε κτλβαινεις
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:41 AM.