Γδαρσιματα στα χειλη ζάντας ΟΕΜ 06-07
Παιδια επισκευή και βαψιμο αλουμινενιας ζάντας εχω ξανακανει στο παρελθον και ξερω ότι γινεται παντου και αρκετα οικονομικα με πολυ καλο αποτελεσμα συνήθως. Οι συγκεκριμενες ζάντες όμως στο χειλος τους και στις εξωτερικές επιφανειες των ακτίνων τους ειναι βουρτσισμενες (υποθέτω) γι΄αυτό και γυαλίζουν. Υπαρχει καποιος που εχει κάνει επισκευή στις συγκεκριμένες ζάντες? Εχετε καμμια προταση για να ξαναγινει με την ίδια γυαλάδα σε ψιλογρατσουνισμένα σημεια? Οι δικές μου εχουν από 1-2 σημεια η καθεμια στο χειλος τους που εχει φαγωθει(απο δικές μου μλκιες) και οχι οτι πολυφαινονται αλλά θέλω να ειναι τελειως πένα...
Συμβουλή μου να τις αφήσεις έτσι οπως είναι. όλοι υπόσχονται ότι θα γίνει σαν καινούργια αλλά λίγο αργότερα αρχίζουν και σκάνε τα χρώματα και άντε πάλι από την αρχή. Το έχω ζήσει το σκηνικό παλαιότερα αρκετές φορές και δεν λέει. Εγώ τις έχω με τα γδαρσίματα για αυτό το λόγο.
Trending Topics
κι εμένα, οι mugen, έχουν χάσει το χρωματάκι τους σε ορισμένα σημεία από το υγρό του Κ#λοβενζινά!!!!
Παρ'όλα αυτά, δεν παίζει να τις άφηνα για βάψιμο..!!! Ας μείνουν έτσι.. το πολύ πολύ, να πάω σε ένα μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου, να του δωσω μια στο φασματογράφο, να μου βγάλει το ακριβές χρώμα και με σπρέι, ίσα ίσα να ψεκάσω τα σημεία αυτά..!!
Αμμοβολές, τριψίματα, φούρνοι και πολλά διαφορετικά χέρια στις ζάντες... ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!
Παρ'όλα αυτά, δεν παίζει να τις άφηνα για βάψιμο..!!! Ας μείνουν έτσι.. το πολύ πολύ, να πάω σε ένα μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου, να του δωσω μια στο φασματογράφο, να μου βγάλει το ακριβές χρώμα και με σπρέι, ίσα ίσα να ψεκάσω τα σημεία αυτά..!!
Αμμοβολές, τριψίματα, φούρνοι και πολλά διαφορετικά χέρια στις ζάντες... ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!
συμφωνω και με uma και με sbit αλλα δεν εχω καταλαβει το εξης: το αλουμινιο εκει που γυαλιζει εχει χρωμα?
Εγω ξερω πως το σιδερο νικελωνεται και το αλουμινιο βουρτσιζεται... Τι χρωμα να βρεις στο φασματογραφο για το γυαλισμένο αλουμινιο?
Εγω ξερω πως το σιδερο νικελωνεται και το αλουμινιο βουρτσιζεται... Τι χρωμα να βρεις στο φασματογραφο για το γυαλισμένο αλουμινιο?

SBIT Τις 06 εχεις?