Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Γδαρσιματα στα χειλη ζάντας ΟΕΜ 06-07

Thread Tools

Old Apr 7, 2011 | 12:51 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Default Γδαρσιματα στα χειλη ζάντας ΟΕΜ 06-07

Παιδια επισκευή και βαψιμο αλουμινενιας ζάντας εχω ξανακανει στο παρελθον και ξερω ότι γινεται παντου και αρκετα οικονομικα με πολυ καλο αποτελεσμα συνήθως. Οι συγκεκριμενες ζάντες όμως στο χειλος τους και στις εξωτερικές επιφανειες των ακτίνων τους ειναι βουρτσισμενες (υποθέτω) γι΄αυτό και γυαλίζουν. Υπαρχει καποιος που εχει κάνει επισκευή στις συγκεκριμένες ζάντες? Εχετε καμμια προταση για να ξαναγινει με την ίδια γυαλάδα σε ψιλογρατσουνισμένα σημεια? Οι δικές μου εχουν από 1-2 σημεια η καθεμια στο χειλος τους που εχει φαγωθει(απο δικές μου μλκιες) και οχι οτι πολυφαινονται αλλά θέλω να ειναι τελειως πένα...
Reply
Old Apr 7, 2011 | 09:52 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Συμβουλή μου να τις αφήσεις έτσι οπως είναι. όλοι υπόσχονται ότι θα γίνει σαν καινούργια αλλά λίγο αργότερα αρχίζουν και σκάνε τα χρώματα και άντε πάλι από την αρχή. Το έχω ζήσει το σκηνικό παλαιότερα αρκετές φορές και δεν λέει. Εγώ τις έχω με τα γδαρσίματα για αυτό το λόγο.
Reply
Old Apr 10, 2011 | 10:46 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Thanx SBIT! Με βουρτσισμα και καμμια αλοιφη δε γινεται τπτα? Γιατι βαψιμο στα σημεια που γυαλίζουν πραγματι δε νομιζω να λεει...
Reply
Old Apr 11, 2011 | 09:35 PM
SBIT's Avatar
Registered User

Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω δεί κανέναν να τις έχει βουρτσίσει.
Reply
Old Apr 11, 2011 | 10:12 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Ουτε εγω απλα ξερω απο το μηχανακι οτι γινεται σε θολωμενα (δε ξερω για χτυπημενα) αλουμινια... Οποτε ισως γινεται. SBIT Τις 06 εχεις?
Reply
Old Apr 11, 2011 | 10:21 PM
SBIT's Avatar
Registered User

τις 05. Μια πριν την δική σου. Δεν ξέρω αν παίζει μάστορας να σου κάνει σωστό βούρτσισμα.
Reply
Old Apr 12, 2011 | 02:48 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Τις 05 δεν τις εχω παρατηρησει απο κοντα. Εχουν κι αυτες γυαλισμενες ακτινες?
Reply

Trending Topics

Old Apr 12, 2011 | 03:24 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Γυαλισμένο lip.
Reply
Old Apr 13, 2011 | 04:24 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

κι εμένα, οι mugen, έχουν χάσει το χρωματάκι τους σε ορισμένα σημεία από το υγρό του Κ#λοβενζινά!!!!
Παρ'όλα αυτά, δεν παίζει να τις άφηνα για βάψιμο..!!! Ας μείνουν έτσι.. το πολύ πολύ, να πάω σε ένα μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου, να του δωσω μια στο φασματογράφο, να μου βγάλει το ακριβές χρώμα και με σπρέι, ίσα ίσα να ψεκάσω τα σημεία αυτά..!!

Αμμοβολές, τριψίματα, φούρνοι και πολλά διαφορετικά χέρια στις ζάντες... ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!
Reply
Old Apr 13, 2011 | 11:46 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

συμφωνω και με uma και με sbit αλλα δεν εχω καταλαβει το εξης: το αλουμινιο εκει που γυαλιζει εχει χρωμα? Εγω ξερω πως το σιδερο νικελωνεται και το αλουμινιο βουρτσιζεται... Τι χρωμα να βρεις στο φασματογραφο για το γυαλισμένο αλουμινιο?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:14 PM.