Δωρεαν μετρητης πιεσης αερος και γομας ελαστικων
Ωραίος ο baris
Φακ οφ Bridgstone....we don't need you
Πάντως πέρα από την πλάκα παιδιά ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι δεν πρέπει να έχετε και πολύ εμπιστοσύνη στις μετρήσεις αυτών των μπλιμπλικιών.....εδώ μηχανήματα αέρα από βενζινάδικο σε βενζινάδικο και από βουλκανιζατερ σε βουλκανιζατερ διαφέρουν οι μετρητές τους, αυτά θα είναι αξιόπιστα και για πόσο;;;;;
Απλά για να λέμε οτι έχουμε ΚΑΙ αυτό......
"Μωρό μου έχω και μετρητή.......να σε μετρήσω;;;;"
Φακ οφ Bridgstone....we don't need you
Πάντως πέρα από την πλάκα παιδιά ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι δεν πρέπει να έχετε και πολύ εμπιστοσύνη στις μετρήσεις αυτών των μπλιμπλικιών.....εδώ μηχανήματα αέρα από βενζινάδικο σε βενζινάδικο και από βουλκανιζατερ σε βουλκανιζατερ διαφέρουν οι μετρητές τους, αυτά θα είναι αξιόπιστα και για πόσο;;;;;
Απλά για να λέμε οτι έχουμε ΚΑΙ αυτό......
"Μωρό μου έχω και μετρητή.......να σε μετρήσω;;;;"
έχεις δίκιο Γιώργο σ`αυτό που λες ο λόγος που το είχα πάρει εγώ ήταν επειδή δεν μπορούσα να βρω ένα αξιόπιστο σε βετζιναδικο, όπου και να πήγαινα δεν έδειχνε ακριβώς αυτό που έβαζα
τι μαλακια αυτή όμως μπορείς να την τσεκάρεις σε κάποιο βουλκανιζατέρ όπως έκανα και γω
είναι ψηφιακό και δείχνει και το μισό psi δηλαδή μπορείς να βάλεις 32 32,5 έχει και φωτάκι για το σκοτάδι 
*edit και μερτιτη για το πελμα του ελαστικου
τι μαλακια αυτή όμως μπορείς να την τσεκάρεις σε κάποιο βουλκανιζατέρ όπως έκανα και γω
είναι ψηφιακό και δείχνει και το μισό psi δηλαδή μπορείς να βάλεις 32 32,5 έχει και φωτάκι για το σκοτάδι 
*edit και μερτιτη για το πελμα του ελαστικου
Originally Posted by S2Kbaris,Jan 17 2011, 07:30 PM
έχει και φωτάκι για το σκοτάδι 

Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι να μην τα εμπιστεύεστε τυφλά, ειδικά όσοι έχουν χαμηλό προφίλ όπου μια μικρή απώλεια αέρα δεν είναι τόσο εμφανής με γυμνό μάτι, και που και που να τσεκάρετε τον αέρα και αλλού......
Originally Posted by energetic,Jan 17 2011, 07:51 PM
Καλα, μη νομιζετε οτι το πηραμε στα σοβαρα το μαραφετι της Bridgestone.
Εξάλλου και εγώ το είχα παραγγείλει
Αλλά δεύτερη φορά βαριέμαι να ασχοληθώ για να επικοινωνήσω με την Bridgstone Ελλαδας
Εγώ πάντως παιδιά,δεν βγάζω άκρη με αυτά..πριν χρόνια είχα πάρει ένα αναλογικό μανόμετρο (Wika) με γλυκερίνη παρέα στην βελόνα του οργάνου...Σε σχέση με του λαστιχά, είχε κάποια διαφορά...Πιο μετά πήρα μια τρόμπα michelin ,με ψηφιακό καντράν.Πάλι διαφορά με του λαστιχά...Μικρό ψηφιακό φίλου,πάλι διαφορά....ή πρέπει να χώσεις μάλλον πολλά σε κάποιο αναλογικό ή....
Α ωραία. Να περιμένω και δεύτερο από βδομάδα... 
Γιώργο μην ανησυχείς, θα σου δώσω το δικό μου. Αν και αν πάρεις golf δεν το χρειάζεσαι. Με ότι πίεση και να έχουν τα λάστιχα, θα σου φαίνεται και πάλι ευκολοδήγητο

Γιώργο μην ανησυχείς, θα σου δώσω το δικό μου. Αν και αν πάρεις golf δεν το χρειάζεσαι. Με ότι πίεση και να έχουν τα λάστιχα, θα σου φαίνεται και πάλι ευκολοδήγητο