Ερώτηση: Λάστιχα για Πίστα
Originally Posted by tomidis,Oct 30 2010, 12:03 AM
To κινεζικο που εγραψες δεν το καταλαβα
το specs το πιασα...
παντως κακα τα ψεμματα οταν το εβλεπα να στριβει ανατριχιαζα...
το specs το πιασα...

παντως κακα τα ψεμματα οταν το εβλεπα να στριβει ανατριχιαζα...
Την ευθυγράμμιση εννοούσα...
Ξέρεις καθόλου τι γωνίες δούλευε?
Παιδιά, ξέρουμε ποια είναι η σωστή διάσταση για full slick λάστιχα για τις ΟΕΜ 17αρες μας; Έχει βάλει κάποιος;
Ένας φίλος μου συγκεκριμένα, μου δίνει μια 4αδα 235/610/17.Θα μπορέσω να τα βάλω ή δεν γίνεται να μπουν;
Ένας φίλος μου συγκεκριμένα, μου δίνει μια 4αδα 235/610/17.Θα μπορέσω να τα βάλω ή δεν γίνεται να μπουν;
Originally Posted by Tazio,Nov 2 2010, 10:53 AM
Παιδιά, ξέρουμε ποια είναι η σωστή διάσταση για full slick λάστιχα για τις ΟΕΜ 17αρες μας; Έχει βάλει κάποιος;

Originally Posted by ntz,Nov 2 2010, 12:59 PM
Τα dunlop έτσι;;; Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι σωστή διάσταση. Είναι σαν να βάζεις 255/35/17 σε πολιτικό. 

κ έχω 2 τετράδες αστεράτες...
μόνο απο διάσταση λές ή και απο γόμες?
Απλά ήθελα να βγάλω 2 φωτογραφίες απο τα πρώην 888άρια του Μάκη που μου είχε δώσει και φορούσα μπροστά για κάμποσο καιρό τώρα.
Σε βροχή δεν το έβγαλα ποτέ, νομίζω καταλαβαίνετε γιατί...
Επίσης πάρτε και 3 φωτογραφίες για το πως φαίνονται 225 R888 σε μπροστινές και 225 V70 σε πισινές...
(Δείτε διαφορά στο πάτημα)
Σε βροχή δεν το έβγαλα ποτέ, νομίζω καταλαβαίνετε γιατί...
Επίσης πάρτε και 3 φωτογραφίες για το πως φαίνονται 225 R888 σε μπροστινές και 225 V70 σε πισινές...
(Δείτε διαφορά στο πάτημα)
Thread
Forum
Replies
Last Post