Εχει παρει κανεις?
Originally Posted by harri-S-,Apr 12 2010, 04:52 AM
εχετε ελεγξει ποτε στα ελαστηκα που πηρατε παιδια απο εκει την ημ/νια κατασκευης τους?
Κι αν βρεις πρόκα, σου στέλνουν μία τσάντα φυστίκια Αιγίνης δώρο (εισαγώμενα).
Τους συνιστώ όπως και να χει.
Nτάξει, για να τα λέμε όλα, καμιά φορά μπορεί να κάτσει μ@λ@κία και να σου στείλουν καινούρια και στη διάσταση που τα θες.
Σε αυτή την περίπτωση σε παίρνουν τηλέφωνο και σε αρχίζουν στα βρισίδια, λες ευχαριστώ και τους τα στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα.
Μετά από 2 μήνες, σου ξαναστέλνουν τα σωστά.
Επίσης παίζει και η φάση άμα δεν έχουν όλα τα λάστιχα σε στοκ να σου στείλουν 3 Ντάνλοπ και ένα Γκουντγίαρ (ενδεικτικά) ενώ μου χει συμβεί να μου στείλουν λίγο διαφορετική διάσταση αλλά έχουν χοτλάιν που σε καθοδηγούν σε άψογα γερμανικά πως να τα χωρέσεις στη ζάντα κι ας μην ταιριάζουν (ακριβώς) - αλλιώς σου λένε πως με τον ίδιο τρόπο να τα βάλεις στον ... σου.
Σε αυτή την περίπτωση σε παίρνουν τηλέφωνο και σε αρχίζουν στα βρισίδια, λες ευχαριστώ και τους τα στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα.
Μετά από 2 μήνες, σου ξαναστέλνουν τα σωστά.
Επίσης παίζει και η φάση άμα δεν έχουν όλα τα λάστιχα σε στοκ να σου στείλουν 3 Ντάνλοπ και ένα Γκουντγίαρ (ενδεικτικά) ενώ μου χει συμβεί να μου στείλουν λίγο διαφορετική διάσταση αλλά έχουν χοτλάιν που σε καθοδηγούν σε άψογα γερμανικά πως να τα χωρέσεις στη ζάντα κι ας μην ταιριάζουν (ακριβώς) - αλλιώς σου λένε πως με τον ίδιο τρόπο να τα βάλεις στον ... σου.
Originally Posted by lalakis2000,Apr 12 2010, 05:16 PM
Ελπίζω να βοήθησα - γιαυτό είμαστε εδώ άλλωστε.
Originally Posted by energetic,Apr 12 2010, 05:17 PM
Ο αρχοντας της παραπληροφoρησης. εντελως.
Originally Posted by lalakis2000,Apr 12 2010, 05:24 PM
Γιώργο, άμα παραγγείλεις, πες τους έρχομαι συστημένος από τον Αντώνη.
Θα σου βάλουν κι ένα παστέλι δώρο.
Το τρως το παστέλι έτσι;
Θα σου βάλουν κι ένα παστέλι δώρο.
Το τρως το παστέλι έτσι;

(οπως και στην διαφημιση
)