Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Παιδιά προσοχή!

Thread Tools

Old Nov 20, 2009 | 01:36 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

συμφωνώ.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 02:33 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by Nabu,Nov 20 2009, 12:31 PM
Όλες οι υπόλοιπες θεωρίες είναι γτπ πράγματα. Και τι, και αν, με ταχύτητα, χωρίς ταχύτητα, νερά, στεγνά και πάει λέγοντας.

Ένα μάτσο παλιοσίδερα, ένα άψυχο κουφάρι κάτω απο το χώμα και δεκάδες άνθρωποι με ένα μεγάλο κενό μέσα τους. Αυτά έμειναν...
Κωνσταντίνε συμφωνώ απόλυτα με όσα λες και όντως αυτή είναι η ουσία

Όμως όσα σχολιά έγιναν δεν θεωρώ οτι είναι"γτπ" γιατί ο Χρήστος δεν άνοιξε αυτό το τοπικ για να θρυνήσουμε το παλικάρι αλλά για να εφιστήσει την προσοχή στον τρόπο που οδηγούμε.

Και καλά έκανε γιατί δυστυχώς κάποιοι (και φυσικά δεν εξαιρείτε ο υποφαινόμενος) μαθαίνουν the hard way

Πολλές φορές ένα σοκ μπορεί να λειτουργήσει θετικά έστω και αν αυτό προέρχεται μέσα απο μερικές φωτογραφίες.

Και σου μιλάω εκ πείρας γιατί αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου στην δουλειά με έχουν κάνει να αναθεωρήσω για πολλά πράγματα σε οτι αφορά την οδήγηση.

Δεν κοκορεύομαι οτι έχω κόψει 100% τις μαλακίες αλλά αν κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο τις κόψει έστω και σε ένα 10%, κέρδος είναι.

Για παράδειγμα...πλέον δεν πάω ούτε μέχρι την γωνία χωρίς ζώνη.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 02:51 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by gmak_s2k,Nov 20 2009, 03:33 AM
Όμως όσα σχολιά έγιναν δεν θεωρώ οτι είναι"γτπ" γιατί ο Χρήστος δεν άνοιξε αυτό το τοπικ για να θρυνήσουμε το παλικάρι αλλά για να εφιστήσει την προσοχή στον τρόπο που οδηγούμε.
Εννοείται ότι το σχόλιο μου αυτό δεν πήγαινε στον Χρήστο και σε κανέναν άλλον απο αυτούς που γράφουν.

Απλά ήθελα να δείξω τον εκνευρισμό μου απέναντι σε κάτι τόσο δυσάρεστο. Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει πολλά τέτοια και με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 03:09 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Δεν σκέφτηκα οτι το σχόλιό σου πήγαινε σε κανέναν συγκεκριμένα...δεν σε έχω "μετρήσει" για τέτοιο άτομο

Ο εκνευρισμός σου είναι δικαιολογημένος.

Μετά από τόσα χρόνια στην δουλειά και με αυτά που γίνονται εδώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ (άλλο αν εσείς δεν μαθαίνετε τίποτα παρά μόνο σπάνια) έχω πλέον διαμορφώσει την εξής άποψη...

Ο Έλληνας οδηγός είναι για Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη και λοιπούς μποτιλιαρισμένους δρόμους και να κινείται όλη μέρα σε ρυθμούς της τάξης των 30 χλμ και 1ης-2ερας ταχύτητας.
Και εκεί θα κάνει τις μ@λ@κίες του αλλά τουλάχιστον οι πιθανότητες να πάθει και να προκαλέσει κάτι σοβαρό μετριάζονται.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Για άλλη μια φορά θα διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ οτι δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την παραπάνω κατηγορία οδηγών.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 03:17 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Γιώργο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου

Σκοπός μου ήταν οι φωτό να λειτουργήσουν έτσι ώστε να κόψουμε ορισμένοι έστω και ένα μικρό ποσοστό από τις βλακείες που κάνουμε. Θα δώσω ένα μικρό παράδειγμα. Τη μέρα που πήγαινα στο Athens tuning show πέτυχα μπροστά μου ένα θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή. Δεν είδα τη σκηνή ακριβώς όταν συνέβη αλλά μόλις είχε γίνει Είμουνα και εγώ με μηχανή.Πέρα από τις άσχημες εικόνες που έμειναν στο μυαλό μου χαραγμένες, σας πληροφορώ ότι ορισμένες φορές που τρέχω λίγο περισσότερο με τη μηχανή μου έρχονται στο μυαλό και αμέσως επεμβαίνει η λογική. Φυσικά θα ζητήσω συγνώμη αν ορισμένες από τις φωτό σοκάρουν κάποιους συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Αλλά πιστεύω ότι τελικά κάπου μπορούν να βοηθήσουν όσο τραγικό και αν φαίνεται
Reply
Old Nov 20, 2009 | 04:04 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Χρηστο.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 05:08 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Να σημειωσουμε οτι το αυτοκινητο ειναι και 2006+ με ESP που φανταζομαι οτι με βροχη και στην ευθεια θα το ειχε ενεργοποιημενο.

Αυτο για οσους νομιζουν οτι με το ESP μπορεις να κοιμασαι ησυχως.Βοηθαει και σωζει αλλα και αυτο μεχρι ενα σημειο.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 06:42 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

VSA is the name, not ESP.
Reply
Old Nov 20, 2009 | 06:56 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Πρέπει και να ξέρεις πως αντιδρά το αυτοκίνητο όταν επεμβαίνει το VSA....εγώ με το ΜΙΝΙ του αδερφού μου μια φορά μου πέρασα από πολλά νερά,πάνω σε αλλαγή από 3η σε 4η,έσβησα αμέσως τον κινητήρα και έκανα δεξιά πάνω στην κίνηση,γιατι μου φάνηκε λες και είχε σπάσει μοτέρ....
Reply
Old Nov 20, 2009 | 09:38 AM
valerios's Avatar
Registered User

Λοιπον αν οδηγησεις σε οδοστρωμα ευρωπαικου κρατους στο στεγνο ,το κρατημα ειναι τοσο απιστευτο που δυστυχως "μουδιαζεις" εγγεφαλικα... επομενως στο πολυ βρεγμενο δυστυχως πας με πολυ παραπανω απο το οριο με αποτελεσμα αυτα τα ατυχηματα-δυστυχηματα...

Μακαρι να υπηρχε ενα κεντρο δοκιμων με ενα κυκλικο κομβο με ασφαλτο Ιταλικων προδιαγραφων και ενας ιδιος κυκλος με Ελληνικων... πιστεψτε με ενας οδηγος "γρηγορου" αμαξιου στην ελλαδα ειναι πολυ καλυτερος απο τον μεσο οδηγο στην ιταλια....
Ειναι ζητημα αν σε ενα μεσο χρονο 3 ετων που εχει καποιος το s2000 εχει κανει περισσοτερα απο 10 αναποδα τιμονια συνολο σε δημοσιο δρομο...
Υπαρχουν περιπτωσεις οπου χωρις υπερβολες το καλοκαιρινο σκονισμενο στεγνο δικο μας ειναι χειροτερο απο το βρεγμενο δικο τους....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:22 PM.