Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;
Καλησπέρα. Ρε παιδιά διαβάζω παλαιότερα ποστ εδώ και βλέπω τιμή pss9 1.300 - 1.400 πατάω στο ebay π.χ. και μου βγάζει minimum τιμή 1.950 ως 2.300. Τελικά ξέρετε αν μπορώ και από που να αγοράσω/παραγγείλω την ανάρτηση με κάτω από 1.500 ή δεν υπάρχει αυτό και κοστίζει 2.000+-?
Η ερώτηση που πρέπει να γίνει είναι για τι χρήση την θέλεις!? Αν την θέλεις για πίστα (ποιά πίστα δηλαδή αφού δεν παίζουν πλέον τα Μέγαρα και θα αργήσουν να ξαναπαίξουν) τότε υπάρχουν επιλογές αλλά όχι κάτω από 1500 που αναφέρεις (kw3, pss9, ohlins, nitron κλπ). Αν θέλεις κάτι ποιο σφιχτό από την μαμά έπίσης υπάρχουν λύσεις (pss, h&r, bc) και οι οποίες παίζουν γύρω στο 1000. Από εκεί και πέρα μπορείς να κοιτάζεις με υπομονή για κάποια μτχ ή μπορείς επίσης να κάνεις αυτό που πολύ έχουν κάνει στο παρελθόν αλλά και τώρα μαμά ανάρτηση με eibach ελατήριο και έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι. Όλα έχουν να κάνουν με το τι διαθέτεις για ανάρτηση και τι χρήση θέλεις!
Η ερώτηση που πρέπει να γίνει είναι για τι χρήση την θέλεις!? Αν την θέλεις για πίστα (ποιά πίστα δηλαδή αφού δεν παίζουν πλέον τα Μέγαρα και θα αργήσουν να ξαναπαίξουν) τότε υπάρχουν επιλογές αλλά όχι κάτω από 1500 που αναφέρεις (kw3, pss9, ohlins, nitron κλπ). Αν θέλεις κάτι ποιο σφιχτό από την μαμά έπίσης υπάρχουν λύσεις (pss, h&r, bc) και οι οποίες παίζουν γύρω στο 1000. Από εκεί και πέρα μπορείς να κοιτάζεις με υπομονή για κάποια μτχ ή μπορείς επίσης να κάνεις αυτό που πολύ έχουν κάνει στο παρελθόν αλλά και τώρα μαμά ανάρτηση με eibach ή Koni ελατήριο και έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι. Όλα έχουν να κάνουν με το τι διαθέτεις για ανάρτηση και τι χρήση θέλεις! 
Ανέφερα κάποια βασικά πράγματα για να του δώσω να καταλάβει ότι κάτω από τα 1500 μπορεί είτε να περιμένει να βρεί μτχ αυτές που αναφέρουμε σαν τις κάλες (την pss9 βασικά γιατί τις άλλες δεν θα τις βρεί μτχ) είτε να πάει στις άλλες επιλογές που ανέφερα σαν ποιο φτηνές λύσεις μιας και δεν δίνει πάνω από 1500 για καινούργιες (άρα αποκλείουμε τις καλές σε καινούργιες). Μπορεί επίσης να παρακολουθεί το αμερικάνικο φορουμ για μτχ.
Κάτω από 1500 δεν θα τις βρεί ούτε τις pss9 ούτε τις Ohlins.
Κάτω από 1500 δεν θα τις βρεί ούτε τις pss9 ούτε τις Ohlins.
Για την Ohlins έχουμε χειροποιαστά αποτελέσματα; Τι κάνει απο άνεση; απο ρυθμίσεις;
Για την PSS9 έχω πλήρη αναφορά απο τον FUN!
Αν και πιστεύω πως ένα AP2 Setup στην ανάρτηση με σωστές αντιστρεπτικές και ένα Eibach Pro kit ελατήριο δουλεύει ΑΨΟΓΑ (τουλάχιστον για σβέλτη οδήγηση στο δρόμο). Σύμφωνα με το Godzillάμαξο πάντα!
Αν και πιστεύω πως ένα AP2 Setup στην ανάρτηση με σωστές αντιστρεπτικές και ένα Eibach Pro kit ελατήριο δουλεύει ΑΨΟΓΑ (τουλάχιστον για σβέλτη οδήγηση στο δρόμο). Σύμφωνα με το Godzillάμαξο πάντα!
Για την Ohlins έχουμε χειροποιαστά αποτελέσματα; Τι κάνει απο άνεση; απο ρυθμίσεις;
)https://www.s2ki.com/s2000/user/8217-gernby/
την έχει βάλει, για μένα είναι εγγύηση. Αν δεις με ποιό τρόπο αντιμετωπίζει τα πάντα θα καταλάβεις. Παρεπιπτόντως, είναι αυτός που έχει φτιάξει και την εξάτμιση που αγόρασα.