Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Τρεμουλο αυτοκινητου

Old Jan 22, 2012 | 06:36 AM
giannaklis's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Είμαι κάτοχος..και με κοιτάζουν όπως με κοίταζαν και όταν είχα το miata..δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Εντάξει τώρα βέβαια βλέπω λίγο παραπάνω την έκπληξη στο βλέμμα τους, αυτό μόνο.

Εγώ λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα (και πάλι αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς) μόνο που εμένα μου το έκανε μετά τα 180-190. Πριν μια βδομάδα λοιπόν έκανα τράμπα τις κούπες και τώρα δεν τρέμει πια. Ξέρεις μήπως αν οι δικές σου έχουν τραμπαριστεί ποτέ?
οχι δεν ξερω αν εχει γινει τραμπα ποτε!θα το τσεκαρω ομως συντομα και αν χρειαστει θα το κανω
ευχαριστω πολυ,χρησιμη η συμβουλη σου
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:38 AM
giannaklis's Avatar
Registered User

Originally Posted by giannaklis
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1327245870' post='21340857
Είμαι κάτοχος..και με κοιτάζουν όπως με κοίταζαν και όταν είχα το miata..δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Εντάξει τώρα βέβαια βλέπω λίγο παραπάνω την έκπληξη στο βλέμμα τους, αυτό μόνο.

Εγώ λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα (και πάλι αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς) μόνο που εμένα μου το έκανε μετά τα 180-190. Πριν μια βδομάδα λοιπόν έκανα τράμπα τις κούπες και τώρα δεν τρέμει πια. Ξέρεις μήπως αν οι δικές σου έχουν τραμπαριστεί ποτέ?
οχι δεν ξερω αν εχει γινει τραμπα ποτε!θα το τσεκαρω ομως συντομα και αν χρειαστει θα το κανω
και που να τυχει καποιο ραντεβου και να του πεις σιγα βρε παιδι μου παμε με το δικο μου ! οοοχ παναγια μου
χαχαχααχχα
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:42 AM
giannaklis's Avatar
Registered User

Originally Posted by giannaklis' timestamp='1327246601' post='21340875
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1327245870' post='21340857']

και που να τυχει καποιο ραντεβου και να του πεις σιγα βρε παιδι μου παμε με το δικο μου ! οοοχ παναγια μου
χαχαχααχχα
[/quote]

να ρωτησω και το σημαντικοτερο ρε παιδια!καθε ποτε και που οριζετε μια συναντηση σας???φιλος μου και κατοχος S ( o παλιοχαρακτηρας ) σιγουρα τον εχετε δει εδω μεσα,μου ελεγε για ΣΕΦ ! ισχυει?
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:45 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Μα εννοείται πως θα πάμε με το δικό μου..εκτός κι αν έχει s κ αυτός!!!
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:57 AM
giannaklis's Avatar
Registered User

Μα εννοείται πως θα πάμε με το δικό μου..εκτός κι αν έχει s κ αυτός!!!
Reply
Old Jan 22, 2012 | 07:04 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

να ρωτησω και το σημαντικοτερο ρε παιδια!καθε ποτε και που οριζετε μια συναντηση σας???φιλος μου και κατοχος S ( o παλιοχαρακτηρας ) σιγουρα τον εχετε δει εδω μεσα,μου ελεγε για ΣΕΦ ! ισχυει?
Ναι και βέβαια ισχύει. Εχουμε μάλιστα αύριο συνάντηση στις 9. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις το ακριβές σημείο.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/923...CE%B1-2312012/
Reply
Old Jan 22, 2012 | 07:09 AM
giannaklis's Avatar
Registered User

Originally Posted by giannaklis' timestamp='1327246933' post='21340883
Ναι και βέβαια ισχύει. Εχουμε μάλιστα αύριο συνάντηση στις 9. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις το ακριβές σημείο.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/923...CE%B1-2312012/
δυστυχως λογω δουλειας δεν θα προλαβω αν και θα κανω οτι μπορω για να ερθω!ειναι ευκολο να μου πεις καθε ποτε οριζετε την συναντηση σας??
Reply
Old Jan 22, 2012 | 07:20 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Δεν φεύγουμε απ το ΣΕΦ πριν τις 10-10.30 ούτως η άλλως οπότε μπορεί να προλάβεις. Και μετά πηγαίνουμε στη Γλυφάδα για φαγητό και κρασάκι.

Γενικά πάντως οι συναντήσεις γίνονται κάθε δεύτερη Δευτέρα.
Reply
Old Jan 22, 2012 | 07:25 AM
giannaklis's Avatar
Registered User

Δεν φεύγουμε απ το ΣΕΦ πριν τις 10-10.30 ούτως η άλλως οπότε μπορεί να προλάβεις. Και μετά πηγαίνουμε στη Γλυφάδα για φαγητό και κρασάκι.

Γενικά πάντως οι συναντήσεις γίνονται κάθε δεύτερη Δευτέρα.
αν προλαβω φυσικα και θα ερθω του σκοτωμου,αλλιως 100% την αλλη φορα!καλο το φορουμ και ολα οσα λεγονται,αλλα απο κοντα σιγουρα καλυτερα!
ευχαριστω και παλι
Reply
Old Jan 22, 2012 | 07:25 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:33 AM.