Ψαχνω για Αναρτηση BILSTΕIN PSS9 ? (η αναρτηση BC RACING BR Series Coilover ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕς? ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑς? )
Ψαχνω για αγορα Αναρτησης Βιλστειν PSS9 για το χοντακι μου, καινουργια ή ελαφρως μεταχειρισμενη. Παρακαλω οποιος ξερει ποιος τις φερνει σε καλη τιμη, η καποα μεταχειρ σε καλη κατασταση ασ με ενημερωσει.ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ συμφερει?.. εχει φερει κανεις?
Σε σχεση με αυτες? = BC RACING BR Series Coilover.. ? τις εχει φορεσει κανεις? να μας πει εντυπωσεις? (καποιοι λενε τα "καλυτερα"..??) ειναι και σε σχετικα καλη τιμη.
ευχαριστω
Σε σχεση με αυτες? = BC RACING BR Series Coilover.. ? τις εχει φορεσει κανεις? να μας πει εντυπωσεις? (καποιοι λενε τα "καλυτερα"..??) ειναι και σε σχετικα καλη τιμη.
ευχαριστω
Σε εκτεταμενες δοκιμες που καναμε στη BC, οπως και συγκριση με αλλες αναρτησεις σε αλλο forum (Mitsu Colt CZT) που ειμαι, η συγκεκριμενη αναρτηση ηταν κατω του μετριου για τους ελληνικους δρομους και "καλυτερευε" λιγο εντος πιστας.
Σε αλλο αυτοκινητο παλι (βλ. Evo IX) ηταν αρκετα καλυτερη η συμπεριφορα εντος και εκτος πιστας...οποτε δεν ειναι απολυτο μετρο η συγκριση βασει ενος αυτοκινητου
Γενικα αναρτησεις με μικρη διαδρομη οπως BC, K-Sport, D2, κτλ δεν ειναι οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση.
Στο S δεν εχω ψαχτει για το τι λυσεις υπαρχουν, αλλα οταν και αν αλλαξω αναρτηση θα παω προς KW μερια. Τις φορουσα και στα 2 προηγουμενα αυτοκινητα μου και ημουν απολυτα ευχαριστημενος!!!
Σε αλλο αυτοκινητο παλι (βλ. Evo IX) ηταν αρκετα καλυτερη η συμπεριφορα εντος και εκτος πιστας...οποτε δεν ειναι απολυτο μετρο η συγκριση βασει ενος αυτοκινητου
Γενικα αναρτησεις με μικρη διαδρομη οπως BC, K-Sport, D2, κτλ δεν ειναι οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση.
Στο S δεν εχω ψαχτει για το τι λυσεις υπαρχουν, αλλα οταν και αν αλλαξω αναρτηση θα παω προς KW μερια. Τις φορουσα και στα 2 προηγουμενα αυτοκινητα μου και ημουν απολυτα ευχαριστημενος!!!
επιθετικέ και ανυπόμονε φίλε μου...nabu...αυτό που θέλει να πει ο Κωνσταντίνος νομίζω είναι:
το ποιο σημαντικό πράγμα η ποιο ουσιώδες βελτίωση που μπορείς να κάνεις
σε ένα s2000 που σκοπό έχεις να οδηγείς (ευθειακιδες εξαιρούντε)....
είναι η ανάρτηση σε συνδυασμό με μια ευθυγράμμιση στα μέτρα σου αυτό θα σου δώσει τη σιγουριά
που θα μεταφράσεις σε ταχύτητα χαμόγελο ασφάλεια εμπιστοσύνη σε κάθε διαδρομή
δυστυχώς τα διπλά ψαλίδια η κατανομή και το κοφτερό τιμόνι έχουν απαιτήσεις σε ανάρτηση και λάστιχο.
συμβουλή μου να προτιμήσεις μια ανάρτηση όχι με τα δεδομένα της κλασσικής βελτίωσης μιας και το
90% των συμβατικών αυτοκινήτων από φιλοσοφία κατασκευής απέχουν πολύ από το s2000 που φέρνει πιο πολύ
σε καθαρόαιμη κατασκευή.
απο τις 2 pss9...ο nabu έχει μια.
Καθόλου επιθετικός ρε, απλά εκείνη την ώρα ήμουν short on time και ίσως ακούστηκε έτσι η κατά τα άλλα βιαστική απάντηση μου.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι 2 αναρτήσεις δεν συγκρίνονται απο άποψη ποιότητας, τρόπο λειτουργίας, υλικών, ρυθμίσεων κτλ.
Η διαφορά στην τιμή δεν είναι πλασματική αλλά ουσιαστική. Για μένα δεν είναι κοντά αυτά τα 2 προιόντα και μακράν θα προτιμούσα μια PSS9 εφόσον η μεγαλύτερη τιμή κτίσης δεν με απασχολούσε.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι 2 αναρτήσεις δεν συγκρίνονται απο άποψη ποιότητας, τρόπο λειτουργίας, υλικών, ρυθμίσεων κτλ.
Η διαφορά στην τιμή δεν είναι πλασματική αλλά ουσιαστική. Για μένα δεν είναι κοντά αυτά τα 2 προιόντα και μακράν θα προτιμούσα μια PSS9 εφόσον η μεγαλύτερη τιμή κτίσης δεν με απασχολούσε.
Thread
Forum
Replies
Last Post