προβλημα πισω τακακια
καλημερα, οταν εβγαλα τα xyz κ εβαλα τα μαμα, τα πισω/μεσα τακακια δεν μου πατανε ολοκληρα στο δισκο... ξερει κανεις το λογο? να τα γυρισω δεξια-αριστερα? να τ αφησω ετσι? για πειτε..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Υποθέτω ότι δεν είναι παραέξω από τη διάμετρο της δισκόπλακας. Αν όχι, τότε μη τα πειράξεις, άφησε τα έτσι και θα στρώσουν με τη χρήση σε μερικά χιλιόμετρα. Απλά να προσέχεις διότι σε αυτό το διάστημα δεν θα έχεις το 100% της απόδοσης τους.
Χάρη πρώτα από όλα να σιγουρευτής ότι τα έβαλες ακριβώς όπως ήταν πριν τα βγάλεις (εννοεώ το πίσω δεξί μέσα όπως ήταν πριν τα βγάλεις να είναι και τώρα στην ίδια θέση). Στο λέω αυτό γιατί μπορεί το τακάκι που έχεις βάλει μέσα αυτή την φορά να ήταν από την έξω μεργιά πρίν και η εξωτερική μεριά της δισκόπλακας να είχε στραβώσει με αποτέλεσμα να έχει παραμορφωθεί και το τακάκι και όταν τώρα το βάζεις από μέσα να μην πατάει ολόκληρο. Αν αυτός είναι ο λόγος αυτό που σου λέει ο Μάριος είναι το σωστό (άστα και θα στρώσουν).
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση (που μου έχει συμβεί). Το τακάκι από την πίσω μερία έχει δύο κερατάκια στην επιφάνια που ακουμπάει στα πιστονάκια της δαγκάνας. Αν δεν τοποθετηθεί σωστά το τακάκι έστω και για λίγο το κερατάκι θα ακουμπάει πάνω στο πιστονάκι με αποτέλεσμα να πιέζεται το τακάκι μονόπαντα και να τρώγεται από την μια πλευρά του πάρα πολύ γρήγορα. Για αυτό τα κερατάκια αυτά όταν βάζω τακάκια πλέον τα λιμάρουμε (με τροχουδάκι).
Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον αν δεν προσέξουμε στην spoon με το μαμά τακάκι (απλά για να το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι)
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση (που μου έχει συμβεί). Το τακάκι από την πίσω μερία έχει δύο κερατάκια στην επιφάνια που ακουμπάει στα πιστονάκια της δαγκάνας. Αν δεν τοποθετηθεί σωστά το τακάκι έστω και για λίγο το κερατάκι θα ακουμπάει πάνω στο πιστονάκι με αποτέλεσμα να πιέζεται το τακάκι μονόπαντα και να τρώγεται από την μια πλευρά του πάρα πολύ γρήγορα. Για αυτό τα κερατάκια αυτά όταν βάζω τακάκια πλέον τα λιμάρουμε (με τροχουδάκι).
Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον αν δεν προσέξουμε στην spoon με το μαμά τακάκι (απλά για να το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι)
Thread
Forum
Replies
Last Post