Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

τελικη 230?

Thread Tools

Old Oct 8, 2009 | 08:10 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Reply
Old Oct 8, 2009 | 09:26 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Tο πήρες καινούργιο η μεταχειρισμένο?
(λέω μήπως είχε βάλει κανένα κορονοπινιο ο προηγούμενος και δεν το ξέρεις)
Reply
Old Oct 8, 2009 | 01:37 PM
mkonsavage's Avatar
Registered User

From: sparti

Δεν τιθεται θεμα για κορωνοπινιο απο τι στιγμη που δεν ανεβαζει στροφες.Αν ειχε σιγουρα θα ειχε πιο κοντο οποτε θα εκλεβε και χιλιομετρα προς τα πανω και θα ανεβαζε και σα μουρλο στροφες.Εκτος και αν ειχε κανα 800αρι αλογατα πρωτα με καμια τουρμπινα να και του ειχε μακρυνει το βημα να 300αριζει ο προηγουμενος.λεω καμια μαλακια να περναει η ωρα.
Reply
Old Oct 8, 2009 | 02:41 PM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

Originally Posted by mkonsavage,Oct 8 2009, 12:37 PM
λεω καμια μαλακια να περναει η ωρα.
Reply
Old Oct 9, 2009 | 01:01 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

γιατι ρε φιλε δεν εκανες και τιποτα περιεργο εδω πολλες φορες το π@π@ριζουμε το θεμα. Οπως λενε πες μας και εσυ τη μ@λ@κι@ σου.
Reply
Old Oct 9, 2009 | 01:10 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά.

Με το Fun μες στο αμάξι για (όσιο)μάρτυρα, στην Αττική είχαμε δει (δηλαδή, εγώ είχα δει, εκείνος έκανε σιωπηλά την προσευχή του) 232 κόφτη 5η.

Και είχα άλλες δύο ταχύτητες να βάλω μετά, 6η και R(allye).

Πριόνννννιιιιιι λέμεεεεεεεεεε
Reply
Old Oct 9, 2009 | 02:07 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

lalaki σε ολα εισαι σωστος εκτος του οτι δεν ακουγα αλεξια μπιγαλη και ρακιντζη. τους σιχαινομουνα αυτους αντιθετα μου σηκ*ν*τ@ν θεοτρελα με το "δε ξαναβοσκω αλλες βοβαλες" και ηταν στο cd μονιμα στο repeat.
οντως εχει βρωμισει και δεν το ειδα διπλα στο 95ron αλλα ρε γμτ μ αρεσει λιγο ψιλοχοντροβρωμισμενο το S.. δειχνω (αλλα ετσι ειναι κιολας) οτι δεν ειναι προταιρεοτητα μου τ αμαξι. οπως ειχε πει και ο ettore...
οχι το "τα φρενα ειναι αχρηστα, το μονο που κανουν ειναι να επιβραδυνουν τ αυτοκινητο" αλλα το
"οταν η ζωη που εχει προηγηθει ηταν γεματη, ο θανατος αντιμετωπιζεται πιο ευκολα"...
2η προσπαθεια τελικης μετα απο 2 τεποζιτα 100ρον ετσι για να ειμαι σιγουρος για την καθαροτητα..
πριν την ευθεια κατεβαζω το συνεπιβατη να χ$σ$ι κατ*υρισ$ι με το ζορι.. (ειδα οτι εβγαλε κατι σταλες)
τεποζιτο στα μισα και φυγαμε... 5η λιγο πριν τον κοφτη 229 αλλαγη 6ης και το θηριο μενει στις 7500 παλι. λιγη κατηφορα και παει στα 232 και μενει εκει (και) παλι. το ποδι λιγο ακομα και θα τρυπαγε το πατωμα αλλα τιποτα. εκει ακλονητο στις 7500.
το αμαξι ειναι μητερα σε ολα του. στα παντα του. και στα κοαλα του, lalaki.
περιμενω ξεπνοος την επομενη σου (καταδρομικη) απαντηση μην αργησεις πολυ ομως γιατι δεν θα σκασω.
μαριε δεν εδειασα, δυστυχως, γιατι ο φιλος ξεμπερδεψε απο το ΚΑΤ πολυ αργα.
επειδη δε θα βγαλετε ακρη ειμαι σιγουρος με το θεμα τελικης, ισως στην εκδρομη να εχει καποιος την ευκαιρια απο κοντα να (προσπαθησει) βγαλει ακρη. (ισως ο lalakis διπλα μου να παιξει το ρολο του ιερομαρτυρος-εξομολογητη που θα περασει στην αιωνιοτητα)
Reply
Old Oct 9, 2009 | 02:15 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Γκαζι πατας στα 230+ η το αφηνεις?
Πραγματικα ομως για μαμα αμαξι τοσα χλμ ειναι απαραδεχτα. Να το πας να στο κοιταξουν.
Reply
Old Oct 9, 2009 | 02:17 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Δλδ ζητας ανοιγματακι με τον λαλακα ....

Το ειπες ξεκαθαρα....!!!!

Αντωνη αυτη ειναι προ(σ)κληση
Reply
Old Oct 9, 2009 | 02:20 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

99% είναι κακό μάτι.

Να κάνεις έναν αγιασμό και να φροντίσεις να είσαι και εσύ μες το αμάξι.

Άμα δε φτιάξει ούτε έτσι τα πράγματα είναι όντως σοβαρά.

Στην εκδρομή μην περιμένεις πολλά, εκεί προς Επίδαυρο δεν έχει πολλά σημεία για τελικές, εκτός αν θες να αγοράσεις κανα οικόπεδο να αράζεις τα ΣΚ.

Πάντως και τα 230 είναι πολλά. Θα σου λεγα να το δεις διαφορετικά το θέμα. Πες ότι έχεις ένα special edition S2k. Ή δες το αλλιώς: θα έχεις το μοναδικό S που θα πηγαίνει κόπια με μαμά RX8. Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:24 AM.