BBS Le Mans
Παιδια σας ευχαριστω ολους.
Το μονο που με κραταει για να μην τις παρω ειναι οτι το αμαξι τωρα εχει τελεια συμπεριφορα με τις 16'' που φοραει λιγο αποτομο βεβαια αλλα τελειο.
Τωρα κατεβαζει για την πλακα 250...
Με τις 18'' χανω και επιδοση και κρατηματα και εχω μονο look ετσι δεν ειναι?
Το μονο που με κραταει για να μην τις παρω ειναι οτι το αμαξι τωρα εχει τελεια συμπεριφορα με τις 16'' που φοραει λιγο αποτομο βεβαια αλλα τελειο.
Τωρα κατεβαζει για την πλακα 250...
Με τις 18'' χανω και επιδοση και κρατηματα και εχω μονο look ετσι δεν ειναι?
Απλά να σου επισημάνω οτι με τις προηγούμενες ζάντες μου (rial) και με τριάρι χαμήλωμα, με 255 λάστιχο πίσω ψιλοέβρισκα....
Αυτά με τις rial....τώρα με τις Work με 215 μπροστά και 245 πίσω δεν βρίσκω πουθενά...
Αυτά με τις rial....τώρα με τις Work με 215 μπροστά και 245 πίσω δεν βρίσκω πουθενά...
Εγω φιλε μου της φωραω της BBS LM εδω κ 4 χρονια....δεν μου βρισκουν πουθενα...μπροστα φωραω 225/40/18 κ πισω 255/35/18.....το αμαξι ειναι χαμηλομενο 3,5 ποντους με αναρτηση koni k apex ελατηρια.....σε θεμα κρατηματος κ look ειναι......FTW....
αλλα απο βαρος κοβουν.........
αλλα απο βαρος κοβουν.........
Παιδια θεωρω οτι το αν βρισκει ενα αμαξι με αυτες τις ζαντες ειναι καθαρα θεμα offset κυριως αλλα και μετα θεμα φαρδους.Αν πχ βαλεις πισω μια 9,5 αρα με 45 offset ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρισκει αν εισαι χαμηλος!
Αλλιως θα φαινετε και σαν κατσικι!Οποτε αν γινετε κοιτας να εισαι οσο πιο κοντα στις μαμα διαστασεις δλδ πισω 8,5 αντε το πολυ 9 αρα ζαντα και στο offset απο +50-55 εως και +65.
Αλλιως θα φαινετε και σαν κατσικι!Οποτε αν γινετε κοιτας να εισαι οσο πιο κοντα στις μαμα διαστασεις δλδ πισω 8,5 αντε το πολυ 9 αρα ζαντα και στο offset απο +50-55 εως και +65.