buddy club coilover η koni κιτρινα?
ετσι οπως λες εκανα στο παλιο που ειχα xyz που ειχε σαν αλενακι μαακρι και το κεφαλι πανω ηταν κοντο...στην κονι δεν εχει στελεγχος που να μπαινει μεσα,εξεχει μια μυτουλα και εκει μπαινει και το κλειδακι και το γυρνας απο πανω αλλα ειναι πολυ μεγλο και δε χωραει!
ειχα κονι πριν πολλα χρονια με το καπακι οπως λες,νομιζα οτι ειχαν αλαξει φιλοσοφια,
τοτε ας απαντησει καπιο παιδι που εχει κονι,
εκτος αυτου μπορεις να κανεις μια πατεντα....να παρεις απο ενα χυζ τοκαπακι που ειναι μικρο να ανοιξεις μια ιδια τρυπα κ εισαι κομπλε,σε κανα συνεργειο σιγουρα θα εχουν κανα περισευμα,
εκτος αυτου μη νομηζεις οτι θα ρυθμηζεις καθε μερα,μολις βρεις αυτο που θελεις πιτευω δεν ξαναβαζεις χερι εκτος κ αν μπεις σε καμια πιστα κ μολις βγεις το ξαναβαζεις εκει που το ειχες
τοτε ας απαντησει καπιο παιδι που εχει κονι,
εκτος αυτου μπορεις να κανεις μια πατεντα....να παρεις απο ενα χυζ τοκαπακι που ειναι μικρο να ανοιξεις μια ιδια τρυπα κ εισαι κομπλε,σε κανα συνεργειο σιγουρα θα εχουν κανα περισευμα,
εκτος αυτου μη νομηζεις οτι θα ρυθμηζεις καθε μερα,μολις βρεις αυτο που θελεις πιτευω δεν ξαναβαζεις χερι εκτος κ αν μπεις σε καμια πιστα κ μολις βγεις το ξαναβαζεις εκει που το ειχες
χαχαχα...ρε Χρηστο απο τις λιγες βολτες που τα εχω κανει καθως δε το βγαζω και πολυ τελευταια μου αρεσαν πολυ μπορω να πω...οποτε για τωρα μου κανουν μια χαρα αν βρω το κλειδακι...τωρα αν εχω ποτε το χρονο και τη διαθεση να ψαχτω με πιστες κλπ θα βαλω μια pss9
αν βγαλεις ακρη σφυριξε κατι και προσ τα δω,κριμα κανω...