elastika
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηλια αυτο που λες δεν ισχυει συμφωνα με αυτο το τοπικ. Εχει κλειδωθει το τοπικ πλεον ως reference μονο.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=707603
@s2000 fast
Εφοσον ψαχνεις σχετικα φθηνο ελαστικο, μια φθηνη και επωνυμη λυση που αρκετοι επιλεγουν ειναι τα Toyo T1R οπου εχουν πελμα τυπου V.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=707603
@s2000 fast
Εφοσον ψαχνεις σχετικα φθηνο ελαστικο, μια φθηνη και επωνυμη λυση που αρκετοι επιλεγουν ειναι τα Toyo T1R οπου εχουν πελμα τυπου V.
ooops...sorry μαριε..έλειπα 2 μέρες και όλα άλλαξαν..
οκ, λοιπόν...
Τα T1R τρώγονται πολύ εύκολα, και μιας και το έχω γράψει πολλές φορές, θα μείνω πιστός στις ιδέες μου και για μια ακόμη φορά θα προτείνω τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης με κωδικούς για το s2000 , τα Bridgestone RE050 (ΟΧΙ RE050A!!!!!!!!!!-τα Α έχουν πιο μαλακή γόμα και τρώγονται πιο εύκολα)
οκ, λοιπόν...
Τα T1R τρώγονται πολύ εύκολα, και μιας και το έχω γράψει πολλές φορές, θα μείνω πιστός στις ιδέες μου και για μια ακόμη φορά θα προτείνω τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης με κωδικούς για το s2000 , τα Bridgestone RE050 (ΟΧΙ RE050A!!!!!!!!!!-τα Α έχουν πιο μαλακή γόμα και τρώγονται πιο εύκολα)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συμφωνω για αυτο που λες, αλλα η αρχικη ερωτηση ηταν να προτεινουμε κατι σχετικα φθηνο. Η γνωμη μου για τα Τ1R δεν αλλαζει. Θεωρω οτι δεν κρατανε και οτι ειναι ακαταλληλα για το S2000 λογω πελματος V. Απλα ειναι μια επωνυμη και φθηνη λυση.
Και να προσθεσω με ενα edit. οτι αν δεν υπηρχε θεμα κοστους θα προτεινα Pirelli P-Zero (θα βγουν και στις μαμα διαστασεις σε 17αρια), αλλιως ως δευτερη επιλογη θα επελεγα τα Good Year F1 Asymmetric.
Και να προσθεσω με ενα edit. οτι αν δεν υπηρχε θεμα κοστους θα προτεινα Pirelli P-Zero (θα βγουν και στις μαμα διαστασεις σε 17αρια), αλλιως ως δευτερη επιλογη θα επελεγα τα Good Year F1 Asymmetric.
Trending Topics
Τα 070 ειναι το καλυτερο πολητικο που εχω βαλει ποτε.Εγω φορουσα και πισω 225 οπως φαινεται και απο την φοτο.
Και να αναφερω οτι αυτα που ειχα βαλει ηταν μτχ 5ετιας..
Μετα απο ψαξιμο,τα κομματια που εχουν φυγει παρατηρουνται στα περισσοτερα πολυκαιρισμενα Bridgestone αλλα φανταζομαι οτι κανεις δεν θα κρατησει λαστιχα στο Σ πανω απο 4 χρονια οποτε no prob.
Επισης τα δικα μου ειχαν φαει 2 Σερρες!! και αρκετα καρτοδρομα και ειχαν αγνωστα χιλιομετρα..
Παρολα αυτα ετσι οπως τα βλεπετε κρατουσαν πολυ καλυτερα απο ολοκαινουργια AVON ZZ3.
Το πλαινο τους ειναι ''τσιμεντο'' και ειναι αφθαρτο..
Κωσταντινε πισω τι φορας?