epilogi elastikon.
Εγω εχω 01 μοντελο με τις 16αρες και μαμα αναρτηση και εβαλα στις μαμα διαστασεις παντα(225/50/16&205/55/16) τα TOYO PROXES T1-R.Αργουν να ζεσταθουν αλλα οταν πιασουν τη θερμοκρασια λειτουργιας τους ειναι πολυ καλα.Σε σχεση με τα μαμα S-02 τι διαφορες προκαλουν(στο κρατημα και την γενικη συμπεριφορα του αυτοκινητου) αλλα ελαστικα παντα στις ιδιες διαστασεις?
Βασικα εχω ενα φιλλαρακι το οποιο τυχαινει να τρεχει σε αγωνες from time to time αλλα και τυχαινει να εχει αυτο το κτηνος απο τοτε που βγηκε και οπως καταλαβαινεις εχει αλλαξει αρκετα σετ ελαστικα(τωρα ποσες και ποιες μαρκες δε γνωριζω ακομη, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι καποια εποχη ειχε δοκιμασει και τα S03 οταν ειχαν πρωτοβγει αλλα απο'τι μου ειχε πει ηταν αρκετα βαρια σαν λαστιχα και φθειροντουσαν πολυ γρηγορα...μα πολυ γρηγορα, το καλο που ειχαν ομως ηταν πως οταν ζεσταινοντουσαν πραγματικα βεντουζοναν) αλλα απο'τι μου εχει πει τα τελαιυταια 7 περιπου χρονια τα καλυτερα γι'αυτο το αμαξι ειναι τα συγκεκριμενα S02 τα οποια και οι Bridgestone αναφερει στους καταλογους τις και για τις συγκεκριμενες διαστασεις μονο το Sακι μας...το οποιο απλα συμαινει οτι λογικα πανε γαντι. Οσο για δικες μου εμπειριες το μονο που μπορω να παραθεσω ειναι οτι στα πισω και πριν βαλω S02 φορουσε ο προηγουμενος τα Kleber τα οποια ειχαν αρκετα μικροτερο πατημα και το αμαξι δεν ηταν σε καμια περιπτωση σταθερο(ασε που δεν ισιωνε και πουθενα) αλλα αυτο οφειλεται και εν μερη στο γεγονος βεβαια στο οτι το αμαξι φορουσε αλλα λαστιχα πισω και αλλα μπροστα. Αποψε ειχα και μια ευκαιρια να δοκιμασω για πρωτη φορα το αμαξι μου με αυτα τα λαστιχα(S02) στην βροχη και μπορω να πω πως εμεινα ικανοποιημενος...
loipon pedia telika foresa ta bridgestone potenza 050 a W.apo m ia volta pou kana xtes kai mesa stin vroxi imouna efxaristimenos.to amaxi poili stathero kai stamatei kala.prpei na kano ki ena taxidaki na do kalitera.
Δεν ξερω αν το εχεις μαθει αλλα εχω αλλαξει και εχω βαλει το Stradale.
Apexi single 60αρα ΜΕ μεσαιο καζανακι!!!!
Τουλαχιστον δεν κανει τοσο θορυβο!
Την ιδια ερωτηση ομως μπορεις να την κανεις και στον Stradale, που πηρε τη δικια μου
Apexi single 60αρα ΜΕ μεσαιο καζανακι!!!!
Τουλαχιστον δεν κανει τοσο θορυβο!
Την ιδια ερωτηση ομως μπορεις να την κανεις και στον Stradale, που πηρε τη δικια μου