KONI + ΜΑΜΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ?
Μετα απο πολλεσ πολλες ωρες διαβασματος κ αφου τα χρηματα ειναι περιορισμενα κατεληξα να παρω τα κονι τα κιτρινα. Μιας κ δεν θελω να το χαμηλωσω σκεφτομαι να τις συνδιασω με τα μαμα ελατηρια [εχουν κοντα 60κ χμ με τα μαμα αμορτισερ].
Σαν αδαης που ειμαι δεν ξερω αν θα δουλεψει σωστα η αναρτηση.
Ο ενας απο τους εμπορους που μιλησα μου προτεινε ελατηρια τεινφλεκ [? αν ακουσα καλα απο το τηλ] 10kg με χαμηλωμα 1εκ αφου του τονισα οτι δεν θελω να χαμηλωσει περισσοτερο.
Τελος θα ηθελα να ρωτησω κ την αποψη σας για τις buddy club ζαντες.
Ευχομαι για καποιες αμμεσες απαντησεις αφου οι αναρτισεις θα τοποθετηθουν την παρασκευη.
Ευχαριστω εκ των προταιρων για τον χρονο σας.
Σαν αδαης που ειμαι δεν ξερω αν θα δουλεψει σωστα η αναρτηση.
Ο ενας απο τους εμπορους που μιλησα μου προτεινε ελατηρια τεινφλεκ [? αν ακουσα καλα απο το τηλ] 10kg με χαμηλωμα 1εκ αφου του τονισα οτι δεν θελω να χαμηλωσει περισσοτερο.
Τελος θα ηθελα να ρωτησω κ την αποψη σας για τις buddy club ζαντες.
Ευχομαι για καποιες αμμεσες απαντησεις αφου οι αναρτισεις θα τοποθετηθουν την παρασκευη.
Ευχαριστω εκ των προταιρων για τον χρονο σας.
Αντώνη εμείς τα είπαμε και στο τηλέφωνο.
Ο Μάκης που έχει ποστάρει πιο πάνω είχε βάλει τα ΚΟΝΙ με τα μαμά ελατήριοα, ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δηλαδή.
Τα καλύτερα είχε να πει όσο καιρό τα φόρουσε, μην κοιτάς που τώρα δεν πολυμιλάει, θα βαριέται να γράφει μάλλον.
Καλοφόρετα!
Ο Μάκης που έχει ποστάρει πιο πάνω είχε βάλει τα ΚΟΝΙ με τα μαμά ελατήριοα, ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δηλαδή.
Τα καλύτερα είχε να πει όσο καιρό τα φόρουσε, μην κοιτάς που τώρα δεν πολυμιλάει, θα βαριέται να γράφει μάλλον.
Καλοφόρετα!
Ειχα ρωτησει και εγω Αντωνη και η απαντηση ηταν αρνητικη. Μονο για κατι Q παναλαφρες πανακριβες ειπε ο ΝΤΖ που ειναι τοσο ακριβες που με τα ιδια και λιγοτερα λεφτα παιρνεις WORK. Θα ψαξω να σου βρω τα ποστ...
Trending Topics
Χμμ,το ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο κ με εψησε ωστε να αγορασω τα συγκεκριμενα αμορτισερ,απλα δεν ηξερα για τον σθνδιασμο με τα μαμα ελατηρια.
Οσο για τις ζαντες επειδη ολοι μου απαντανε με δισταγμο λεω να καταληξω σε ultra leggera η ακομα καλυτερα σε alleggerita ...καθως ειναι ... περπατημενη οδος και υποθετω οτι θα τις βρω ευκολα.
Οσο για τις ζαντες επειδη ολοι μου απαντανε με δισταγμο λεω να καταληξω σε ultra leggera η ακομα καλυτερα σε alleggerita ...καθως ειναι ... περπατημενη οδος και υποθετω οτι θα τις βρω ευκολα.