KUMHO V70A
Προκειται ουσιαστικα για το ιδιο λαστιχο.Υποτιθεται το 70 ειναι η εξελιξη του 700.
Προκειται για σεμι-σλικ το οποιο ομως δεν παραγει περιισοτερο θορυβο κυλισης απο πολιτικο.Και το γραφω αυτο γιατι πολυ δεν βαζαν σεμι για αυτον ακριβως τον λογο.
Βγαινει σε 3 γομες soft-medium-hard και εγω φοραω την 3η.Αυτη την εβδομαδα θα τα δοκιμασω και πιστα για να δω τι λεν σε σχεση με τα 888αρια σε γυρολογιο.
Κατα τα αλλα στον δρομο αργουν να ζεσταθουν αλλα ακομα και κρυα κραταν καλα.Τα medium σιγουρα θα ειναι καλυτερα για καποιον που τα θελει για δρομο και για να ξεκιναει.
K@βλερο τσιμεντενιο πλαινο τυπικου σεμι το οποιο κατευθειαν εξεθεσε την ταπεινη αναρτησουλα που φοραω ακομα και στον δρομο.ΚΟΝΙ μτχ με μαμα ελατηρια.
Λοιπα σχολια οσονουπο.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/V70a.htm
Προκειται για σεμι-σλικ το οποιο ομως δεν παραγει περιισοτερο θορυβο κυλισης απο πολιτικο.Και το γραφω αυτο γιατι πολυ δεν βαζαν σεμι για αυτον ακριβως τον λογο.
Βγαινει σε 3 γομες soft-medium-hard και εγω φοραω την 3η.Αυτη την εβδομαδα θα τα δοκιμασω και πιστα για να δω τι λεν σε σχεση με τα 888αρια σε γυρολογιο.
Κατα τα αλλα στον δρομο αργουν να ζεσταθουν αλλα ακομα και κρυα κραταν καλα.Τα medium σιγουρα θα ειναι καλυτερα για καποιον που τα θελει για δρομο και για να ξεκιναει.
K@βλερο τσιμεντενιο πλαινο τυπικου σεμι το οποιο κατευθειαν εξεθεσε την ταπεινη αναρτησουλα που φοραω ακομα και στον δρομο.ΚΟΝΙ μτχ με μαμα ελατηρια.
Λοιπα σχολια οσονουπο.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/V70a.htm
Εξαρτάται τι εννοείς καλές τιμές...
Ακριβό ελαστικό είναι, δεν είναι φθηνό.
Άντε Μάκη, πες μας εντυπώσεις απο εχθές που μπήκες πίστα.
Εγώ σαν θεατής απέξω, και γνωρίζοντας το αμάξι μας και την πίστα καλούτσικα, μπορώ να πω ότι ξεφτύλιζε την δύναμη του.
Χαρακτηριστικά στην κάτω φουρκέτα, θυμάμαι το αμάξι να μπιστάει και να μην βγάζει κώλο πουθενά.
Στην πάνω φουρκέτα, με λεπτούς χειρισμούς, φαινόταν να μπαίνει φεεεεεεεταααααααααα. Ο θόρυβος που κάνουν στην φάση "παλεύω να μην χάσω την πρόσφυση" είναι τάβλα!!!
ΜΕτά απο δύο 30 λεπτα session τα ελαστικά, είχαν σηκώσει νορμάλ θερμοκρασίες οπότε απο άποψη αντοχής νομίζω παίρνουν 10/10!!!
Συμπλήρωσε εσύ τώρα όλα τα υπόλοιπα και κάνε και ένα προσωπικό συγκριτικό ανάμεσα στα 888 και αυτά. μιας που τα έχεις και τα 2.
Καλόστριφτα φίλε
Εγώ σαν θεατής απέξω, και γνωρίζοντας το αμάξι μας και την πίστα καλούτσικα, μπορώ να πω ότι ξεφτύλιζε την δύναμη του.
Χαρακτηριστικά στην κάτω φουρκέτα, θυμάμαι το αμάξι να μπιστάει και να μην βγάζει κώλο πουθενά.
Στην πάνω φουρκέτα, με λεπτούς χειρισμούς, φαινόταν να μπαίνει φεεεεεεεταααααααααα. Ο θόρυβος που κάνουν στην φάση "παλεύω να μην χάσω την πρόσφυση" είναι τάβλα!!!
ΜΕτά απο δύο 30 λεπτα session τα ελαστικά, είχαν σηκώσει νορμάλ θερμοκρασίες οπότε απο άποψη αντοχής νομίζω παίρνουν 10/10!!!
Συμπλήρωσε εσύ τώρα όλα τα υπόλοιπα και κάνε και ένα προσωπικό συγκριτικό ανάμεσα στα 888 και αυτά. μιας που τα έχεις και τα 2.
Καλόστριφτα φίλε
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κριμα που δεν προλαβα να δω το Μακη με τα νεα του ελαστικα. Το 56.4 sec που γυρισε ομως με τα συγκεκριμενα ελαστικα σιγουρα ειναι πολυ καλος χρονος, ειδικα αν σκεφτεις οτι ειχε να μπει στη πιστα απο το καλοκαιρι που ειχαμε ανεβει μαζι.
Trending Topics
Originally Posted by Nabu,Sep 30 2010, 10:31 PM
Εξαρτάται τι εννοείς καλές τιμές...
Καλόστριφτα φίλε
Καλόστριφτα φίλε
Η αληθεια ειναι οτι το λαστιχο στο 2ο session ηταν παρα πολυ καλο.Εχω ομως μια εντυπωση οτι τα 888αρια στην συγκεκριμενη πιστα βγαζαν πιο ''ευκολα'' χρονο.
Αυτο ισως να οφειλεται στο οτι ειναι Hard τα Kumho ή στο γεγονος οτι ειναι ακομα πολυ καινουργια.
Θελω να μπω αλλη μια φορα παντως για να επιβεββαιωσω τα παραπανω.
Σιγουρα παντως ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ λαστιχα και σιγουρα πολυ καλυτερα και allround απο τα 888αρια τοσο σε θορυβο κυλισης οσο και σε βροχη απ οτι ειδα σημερα.
Κυκλοφορεις ανετα all day long.
Τα επομενα λαστιχα μου θα ειναι τετοια στις 17αρεσ και δεν ξαναλαζω ζαντες κτλ..16αρες μονο πισω για ντριφτ.Απο τι ειδα βγαινουν στο 700αρι.
Να σημειωσω οτι αυτα που φοραω εγω ειναι τα V700 αλλα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ειναι ιδια με τα V70A που θεωρουνται απογονοι τους.