MUGEN Front compliance bushings set
Επειδή έχω πρόβλημα με τα σινεμπλόκ της καστερόβιδας μου και θα προχωρήσω σε αγορά του MUGEN COMPLIANCE SET μιας και τα εργοστασιακά σινεμπλόκ πάνε πακέτο με το ψαλίδι (πράγμα ασύμφορο, δηλαδή..) και η powerflex βγάζει για όλες εκτός της συγκεκριμένης άρθρωσης..
Τα πράγματα για αγορά ενός σετ από τον TDI ο οποίος είναι dealer της mugen στην Αγγλία και σπόνσορας του φόρουμ, έχουν ως εξής..
The prices are:
Mugen compliance bush kit
Τα πράγματα για αγορά ενός σετ από τον TDI ο οποίος είναι dealer της mugen στην Αγγλία και σπόνσορας του φόρουμ, έχουν ως εξής..
The prices are:
Mugen compliance bush kit
Ηλία αν μου πεις πόσο εύκολο είναι να μπει το Mugen σινεμπλόκ στο ψαλίδι τότε εγώ είμαι ο επόμενος στη λίστα μιας και η εμπειρία από την Αγγλία επειδή διαβάζω δεν είναι και η καλύτερη στην αλλαγή τους.
1)Θέλει πρώτα από όλα 10psi πρέσσα για να μπουν, νομίζω ο Πουπάκης έχει 20psi...οπότε πες οκ (καλό θα ήταν να επιβεβαιωθεί από κάποιον αυτό)
2) Θέλει πολύ χρόνο για να βγουν αλλαχτούν οπότε μια ενημέρωση για το κόστος τοποθέτησης από κάποιον ειδικό θα βοηθούσε
Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να κάνω όλο το αμάξι με powerflex αλλά αυτά που διαβάζω κάθε φορά μου αλλάζουν γνώμη
3)Θεωρώ το κόστος μεταφορικών για ένα τόσο μικρό αντικείμενο από Αγγλία υπερβολικό και αν προχωρήσουμε σε παραγγελία θα ήταν καλό να αναφερθεί μιας και πάει να βγάλει αρκετά λεφτά από εκεί, πράγμα που με εκνευρίζει ιδιαίτερα
Την εμπειρία μου μεταφέρω και δεν κάνω υποδείξεις, το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Η κίνησή σου είναι παραπάνω από θετική και χαίρομαι που κάποιος σαν και εσένα θα ασχοληθεί να οργανώσει αυτό το GB
1)Θέλει πρώτα από όλα 10psi πρέσσα για να μπουν, νομίζω ο Πουπάκης έχει 20psi...οπότε πες οκ (καλό θα ήταν να επιβεβαιωθεί από κάποιον αυτό)
2) Θέλει πολύ χρόνο για να βγουν αλλαχτούν οπότε μια ενημέρωση για το κόστος τοποθέτησης από κάποιον ειδικό θα βοηθούσε
Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να κάνω όλο το αμάξι με powerflex αλλά αυτά που διαβάζω κάθε φορά μου αλλάζουν γνώμη3)Θεωρώ το κόστος μεταφορικών για ένα τόσο μικρό αντικείμενο από Αγγλία υπερβολικό και αν προχωρήσουμε σε παραγγελία θα ήταν καλό να αναφερθεί μιας και πάει να βγάλει αρκετά λεφτά από εκεί, πράγμα που με εκνευρίζει ιδιαίτερα
Την εμπειρία μου μεταφέρω και δεν κάνω υποδείξεις, το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Η κίνησή σου είναι παραπάνω από θετική και χαίρομαι που κάποιος σαν και εσένα θα ασχοληθεί να οργανώσει αυτό το GB
Trending Topics
Η τιμή αναφέρεται σε σετ των 2 φυσικά..
@FUN: Κι εμένα μου φάνηκαν μπόλικα τα μεταφορικά γι αυτό σκέφτηκα να οργανώσω το group buy..(όπως και να γίνει σ'ενα κουτί θα τα βάλει όλα..πόσα να ζητήσει..)
To site είναι αυτό:
http://www.tdi-plc.com/catalog/product_inf...roducts_id=3839
Το θετικό είναι πως βρίσκεται Αγγλία και δεν κινδυνεύουμε από τελωνείο.
Από εκεί και πέρα, όταν πρόκειται να γίνει η παραγγελία, θα τον πιέσω για καλύτερη τιμή έτσι κι αλλιώς..
Σχετικά με την τοποθέτηση, ξέρω πως αν σκοπεύει κάποιος να αλλάξει ανάρτηση, για παράδειγμα, είναι ευκαιρια.
Δηλαδή για το συγκεκριμένο:
1)Βγάζεις κάτω ψαλίδι
Πρεσσα..
Βάζεις ψαλίδι..
2)Ευθυγράμμιση
(Στον Πουπάκη έχεις το θετικό ότι μπορεί να σουτα κάνει και τα 2)
Το πρόβλημα είναι όταν θες να τα αλλάξεις όλα, πράγμα ιδιαίτερα χρονοβόρο..
Άλλα σινεμπλόκ όμως σπάνια παρουσιάζουν πρόβλημα..αν είναι ένα που θα παρουσιάσει είναι συνήθως αυτό..
@FUN: Κι εμένα μου φάνηκαν μπόλικα τα μεταφορικά γι αυτό σκέφτηκα να οργανώσω το group buy..(όπως και να γίνει σ'ενα κουτί θα τα βάλει όλα..πόσα να ζητήσει..)
To site είναι αυτό:
http://www.tdi-plc.com/catalog/product_inf...roducts_id=3839
Το θετικό είναι πως βρίσκεται Αγγλία και δεν κινδυνεύουμε από τελωνείο.
Από εκεί και πέρα, όταν πρόκειται να γίνει η παραγγελία, θα τον πιέσω για καλύτερη τιμή έτσι κι αλλιώς..
Σχετικά με την τοποθέτηση, ξέρω πως αν σκοπεύει κάποιος να αλλάξει ανάρτηση, για παράδειγμα, είναι ευκαιρια.
Δηλαδή για το συγκεκριμένο:
1)Βγάζεις κάτω ψαλίδι
Πρεσσα..
Βάζεις ψαλίδι..
2)Ευθυγράμμιση
(Στον Πουπάκη έχεις το θετικό ότι μπορεί να σουτα κάνει και τα 2)
Το πρόβλημα είναι όταν θες να τα αλλάξεις όλα, πράγμα ιδιαίτερα χρονοβόρο..
Άλλα σινεμπλόκ όμως σπάνια παρουσιάζουν πρόβλημα..αν είναι ένα που θα παρουσιάσει είναι συνήθως αυτό..
Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο και ανακάλυψα όταν κατέληξα στον Σωτήρη στον Σιδεράτο για να στήσω την KWV3 που φοράω και που σε όσους πήγα δεν ξέρανε να στήσουν ούτε αντίσκηνο από οτι έδειξε η πράξη, καθώς κανένας πέραν του γ@μησέτ@ στησίματος δεν είδαν ή δεν μπήκαν στον κόπο να μου πουν για τα δύο κολλημένα σινεμπλόκ.
Πολύ εύλογα κάποιος θα μου πει, πως ήξερες οτι το στήσιμο που σου έκαναν άλλοι ήταν γ@μ@ τα; Απλά όταν έφυγα από τον Σιδεράτο είχα άλλο αυτοκίνητο οπότε και κατάλαβα τι μ@λ@κίες μου έκαναν οι άλλοι. Σταματάω εδώ γιατί πλέον μπαίνω σε άλλο topic και χαλάω και το GB του Uma.
Το πρόβλημα που έχω είναι στην καμπερόβιδα μπροστά δεξιά και πίσω αριστερά και οι οποίες "πέρνουν" μέχρι ενός σημείου, ευτυχώς όχι απαγορευτικού. Βέβαια όπως μου είπε ο Σωτήρης το αμάξι έτσι είναι στημένο στο 90% (με τα δεδομένα που έχει αυτός στο πως πρέπει να είναι στημένο) οπότε θα ήθελα να τα αλλάξω για να το στήσω όσο καλύτερα μπορώ.
Ψάχνοντας να διορθώσω το πρόβλημα έμαθα τα εξής:
- Ωσ γνωστόν η Honda δίνει ολόκληρο ψαλίδι. Το γιατί; Γιατί θεωρεί οτι τα σινεμπλόκ δεν πρέπει να είναι "περαστά" όπως θα γίνει στην περίπτωση που αλλάξουμε μόνο τα σινεμπλόκ.
- ΜΑΚΡΙΑ από τα Powerflex, τουλάχιστον για το δικό μας αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο θα γίνει ΑΠΟΛΥΤΟ, εντελώς "τραπέζι", και δεν θα συγχωρήσει το παραμικρό. Αν αυτή την στιγμή το αυτοκίνητο μαζεύεται σε ένα βαθμό, με τα Powerflex, ξεχάστε το. Στο παραμικρό γλύστρημα, κάτι που με δεδομένο τους δρόμους της χώρας μας δεν είναι καθόλου δύσκολο, το αυτοκίνητο δεν θα μαζεύεται. Το S χρειάζεται να έχει μια μικρή ελαστικότητα και να μην είναι καρτ. Οπότε αν κάποιος δεν είναι ο Button, καλο θα είναι να τα αποφύγει. Επιλέον το αυτοκίνητο γίνεται κούτσουρο σε θαθμό που σου κόβεται ο σβέρκος.
- Τα MUGEN είναι η καλύτερη λύση (μετά την αλλαγή ψαλιδιού) γιατί η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται "μαμά".
- Όσο αφορά το κόστος εργασίας, είχα ρωτήσει για αγορά και τοποθέτηση Powerflex και οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα 150-200 εύρω (με μία επιφύλαξη γιατί λόγω ηλικίας ξεχνάω
) και δύο ημέρες παραμονή του αυτοκινήτου στο συνεργείο. Φυσικά το κόστος περιλαμβάνει αλλαγή όλων των σινεμπλόκ, μπρος πίσω, και είναι μια εργασία αρκετά χρονοβόρα που πρέπει να γίνει από κάποιον έμπειρο καθώς αν δεν γίνει σωστά μπορεί να αχρηστευθουν τα σινεμπλοκ. Βεβαίως μπορούμε να ρωτήσουμε για μια group τοποθέτηση εφόσον προμηθευτούμε τα Mugen.
Αυτά έμαθα ψάχνωντας και θεώρησα σωστό να σας τα μεταφέρω.
Όσο αφορά το Group Buy, ενδιαφέρομαι και εγώ αφού λύσω δύο απορίες:
- Περιλαμβάνονται όλα τα μπροστινά σινεμπλόκ;
- Uma μπορείς να μάθεις (αν δεν σου είναι κόπος) μία τιμή και για όλα τα πίσω σινεμπλόκ; Εγώ σίγουρα τα χρειάζομαι και από όσο το έχω ψάξει είναι σωστό όποιος αλλάξει τα μπροστινά να αλλάξει και τα πίσω, κοινώς όλα τα σινεμπλόκ μαζί. Είναι εύκολα κατανοητό οτι καινούργια σινεμπλόκ μπροστά με 4 έως 9 χρόνια σινεμπλόκ πίσω δεν είναι το ιδανικό.
Αυτά από εμένα
Πολύ εύλογα κάποιος θα μου πει, πως ήξερες οτι το στήσιμο που σου έκαναν άλλοι ήταν γ@μ@ τα; Απλά όταν έφυγα από τον Σιδεράτο είχα άλλο αυτοκίνητο οπότε και κατάλαβα τι μ@λ@κίες μου έκαναν οι άλλοι. Σταματάω εδώ γιατί πλέον μπαίνω σε άλλο topic και χαλάω και το GB του Uma.
Το πρόβλημα που έχω είναι στην καμπερόβιδα μπροστά δεξιά και πίσω αριστερά και οι οποίες "πέρνουν" μέχρι ενός σημείου, ευτυχώς όχι απαγορευτικού. Βέβαια όπως μου είπε ο Σωτήρης το αμάξι έτσι είναι στημένο στο 90% (με τα δεδομένα που έχει αυτός στο πως πρέπει να είναι στημένο) οπότε θα ήθελα να τα αλλάξω για να το στήσω όσο καλύτερα μπορώ.
Ψάχνοντας να διορθώσω το πρόβλημα έμαθα τα εξής:
- Ωσ γνωστόν η Honda δίνει ολόκληρο ψαλίδι. Το γιατί; Γιατί θεωρεί οτι τα σινεμπλόκ δεν πρέπει να είναι "περαστά" όπως θα γίνει στην περίπτωση που αλλάξουμε μόνο τα σινεμπλόκ.
- ΜΑΚΡΙΑ από τα Powerflex, τουλάχιστον για το δικό μας αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο θα γίνει ΑΠΟΛΥΤΟ, εντελώς "τραπέζι", και δεν θα συγχωρήσει το παραμικρό. Αν αυτή την στιγμή το αυτοκίνητο μαζεύεται σε ένα βαθμό, με τα Powerflex, ξεχάστε το. Στο παραμικρό γλύστρημα, κάτι που με δεδομένο τους δρόμους της χώρας μας δεν είναι καθόλου δύσκολο, το αυτοκίνητο δεν θα μαζεύεται. Το S χρειάζεται να έχει μια μικρή ελαστικότητα και να μην είναι καρτ. Οπότε αν κάποιος δεν είναι ο Button, καλο θα είναι να τα αποφύγει. Επιλέον το αυτοκίνητο γίνεται κούτσουρο σε θαθμό που σου κόβεται ο σβέρκος.
- Τα MUGEN είναι η καλύτερη λύση (μετά την αλλαγή ψαλιδιού) γιατί η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται "μαμά".
- Όσο αφορά το κόστος εργασίας, είχα ρωτήσει για αγορά και τοποθέτηση Powerflex και οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα 150-200 εύρω (με μία επιφύλαξη γιατί λόγω ηλικίας ξεχνάω
) και δύο ημέρες παραμονή του αυτοκινήτου στο συνεργείο. Φυσικά το κόστος περιλαμβάνει αλλαγή όλων των σινεμπλόκ, μπρος πίσω, και είναι μια εργασία αρκετά χρονοβόρα που πρέπει να γίνει από κάποιον έμπειρο καθώς αν δεν γίνει σωστά μπορεί να αχρηστευθουν τα σινεμπλοκ. Βεβαίως μπορούμε να ρωτήσουμε για μια group τοποθέτηση εφόσον προμηθευτούμε τα Mugen.Αυτά έμαθα ψάχνωντας και θεώρησα σωστό να σας τα μεταφέρω.
Όσο αφορά το Group Buy, ενδιαφέρομαι και εγώ αφού λύσω δύο απορίες:
- Περιλαμβάνονται όλα τα μπροστινά σινεμπλόκ;
- Uma μπορείς να μάθεις (αν δεν σου είναι κόπος) μία τιμή και για όλα τα πίσω σινεμπλόκ; Εγώ σίγουρα τα χρειάζομαι και από όσο το έχω ψάξει είναι σωστό όποιος αλλάξει τα μπροστινά να αλλάξει και τα πίσω, κοινώς όλα τα σινεμπλόκ μαζί. Είναι εύκολα κατανοητό οτι καινούργια σινεμπλόκ μπροστά με 4 έως 9 χρόνια σινεμπλόκ πίσω δεν είναι το ιδανικό.
Αυτά από εμένα