Pirelli P ZERO.
Ενα απο τα καλυτερα πολιτικα που παιζουν κατα την γνωμη μου τωρα και σε 17αρες σε διασταση 225/45/17 και 255/40/17 μονο.
Καποτε τα φορουσε ο Μαριος στις 18αρες του αλλα τοτε δεν βγαιναν σε 17.
Κορυφαια.
Επισης για αυτους που ψαχνουν Sportcontact 3 τωρα εχουν βγει και τα 5 τα οποια σε περιοδικα βγαινουν και αυτα top αλλα μονο σε 18αρα μεχρι στιγμης.
Καποτε τα φορουσε ο Μαριος στις 18αρες του αλλα τοτε δεν βγαιναν σε 17.
Κορυφαια.
Επισης για αυτους που ψαχνουν Sportcontact 3 τωρα εχουν βγει και τα 5 τα οποια σε περιοδικα βγαινουν και αυτα top αλλα μονο σε 18αρα μεχρι στιγμης.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δυστυχως ομως ακομη δεν τα βγαζει για τις μαμα διαστασεις. Ειχα σκεφτει να εβαζα τις διαστασεις που αναφερεις, αλλα μπροστα δεν θα εχω περιθωριο να βαλω 225 με το χαμηλωμα που εχω και τους αποστατες, και ειμαι σιγουρος οτι θα αρχισω να βρισκω στους μπροστινους θολους. Το P-Zero παντως το θεωρω κορυφαιο ελαστικο και εχω μπει πολλες φορες στο πειρασμο να τα βαλω σε αυτες τις διαστασεις, αλλα λογω του setup που εχω δεν θα τα βαλω. Ισως να πηγαινα σε 255 πισω οπως εχει και το CR αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει.
Για οσους εχουν ενα απλο χαμηλωμα μεχρι 2.5 cm δεν θα εχουν θεμα με τη τοποθετηση αυτων των διαστασεων. Οσοι ειναι υπο σκεψη παντως να βαλουν τα P-Zero (μιλαμε παντα για τα σκετα και οχι τα Nero ή Rosso), μη το σκεφτει παραπανω. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα και εχω αναφερει εντυπωσεις παλιοτερα. Οποιον τον ενδιαφερει και δεν τα βρισκει, πολυ ευχαριστως να ψαξω για τα σχετικα ποστ μου.
Για οσους εχουν ενα απλο χαμηλωμα μεχρι 2.5 cm δεν θα εχουν θεμα με τη τοποθετηση αυτων των διαστασεων. Οσοι ειναι υπο σκεψη παντως να βαλουν τα P-Zero (μιλαμε παντα για τα σκετα και οχι τα Nero ή Rosso), μη το σκεφτει παραπανω. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα και εχω αναφερει εντυπωσεις παλιοτερα. Οποιον τον ενδιαφερει και δεν τα βρισκει, πολυ ευχαριστως να ψαξω για τα σχετικα ποστ μου.
λιγο διαβασμα δεν βλαπτει...
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=794713&st=0
το εχει δοκιμασει κανεις απο εδω παιδια??
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=794713&st=0
το εχει δοκιμασει κανεις απο εδω παιδια??
εγω θα διαφωνισω με το μαριο και υστερα απο 1 χρονο = 15k km (χωρις ντριφταρισματα πολλα) συμβιωσης με τα p zero 18'' (καινουργια σχεδον) εχω να πω οτι ο χρονος που χρειαζονται να ζεσταθουν μοιαζει ατελειωτος και φυσικα μεχρι τοτε αλοιμονο σου αν σε τσιτωνει κανεις απο πισω σου και πιεσεις. σαν σαπουνι στην μπανιερα.
ασε που μερικες φορες δεν νοιωθω να αποκτανε προσφυση με τιποτα.
αλλες παλι φορες νοιωθεις να γ@μ@νε και πιεζεις κι αλλο κι αλλο και δειχνουν οτι εχουν κι αλλο να δωσουν και σε παρασυρουν σε τρελους ρυθμους.
αλλα δυστυχως δε γινεται να περιμενουμε ποτε θα ρθει σε τετραγωνισμο η σεληνη με την αφροδιτη και τον αρη για να αποδωσουν τα p zero....
οταν ερθει η ωρα τους μαλλον falken θα κοιταξω να βρω απ οσα εχω διαβασει.
οπως και τα r1r και ολα της κατηγοριας αυτης αντεχουν 1 χρονο 5k/10k km με πολυ οικονομια αλλα οταν τα θες παντως ειναι εκει μεχρι τελευταιας ρανιδος τους.λενε...
οικονομια μηδεν στα λαστιχα γιατι μονο με αυτα εχει επαφη στην τελικη το αμαξι και οχι με το v hood ή το mugen top..
ασε που μερικες φορες δεν νοιωθω να αποκτανε προσφυση με τιποτα.
αλλες παλι φορες νοιωθεις να γ@μ@νε και πιεζεις κι αλλο κι αλλο και δειχνουν οτι εχουν κι αλλο να δωσουν και σε παρασυρουν σε τρελους ρυθμους.
αλλα δυστυχως δε γινεται να περιμενουμε ποτε θα ρθει σε τετραγωνισμο η σεληνη με την αφροδιτη και τον αρη για να αποδωσουν τα p zero....
οταν ερθει η ωρα τους μαλλον falken θα κοιταξω να βρω απ οσα εχω διαβασει.
οπως και τα r1r και ολα της κατηγοριας αυτης αντεχουν 1 χρονο 5k/10k km με πολυ οικονομια αλλα οταν τα θες παντως ειναι εκει μεχρι τελευταιας ρανιδος τους.λενε...
οικονομια μηδεν στα λαστιχα γιατι μονο με αυτα εχει επαφη στην τελικη το αμαξι και οχι με το v hood ή το mugen top..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μηπως εχεις τα P-Zero Nero και οχι τα σκετα P-Zero? Αυτο που περιγραφεις συμβαινει στα Nero. Η γομα του σκετου P-Zero να φανταστεις ειναι του Corsa και αποδιδει εξαιρετικα. Επισης τη πιεση (στις 18αρες) στα σκετα την ειχα στα 35. Μηπως εχεις παραπανω?
Τους συγκριτικους πινακες που αναφερω στο παρακατω ποστ τους βρηκα μετεπειτα, αφου ειχα δοκιμασει τα P-Zero σε δρομο και πιστα και συγκεκριμενα επειδη μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις.

Οριστε και το σχετικο ποστ...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=16369352
Τους συγκριτικους πινακες που αναφερω στο παρακατω ποστ τους βρηκα μετεπειτα, αφου ειχα δοκιμασει τα P-Zero σε δρομο και πιστα και συγκεκριμενα επειδη μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις.

Οριστε και το σχετικο ποστ...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=16369352
p zero σκετα.
στις αρχες μηδεν παραπονο.
σε 3ελεεινοτατες φουρκετες (βλεπε σπαρτη-κλμτ) εμπαινε τραινο κ πιεζα κ βιδωνε πιο πολυ καλοκαιρι καταμεσημερο σε ασφαλτο που σε πολλα σημεια πατινι εκανες και ντριφταριζε.
φετος ειχα παλη με το τιμονι ολη την ωρα. να φευγουν μουτρα διχως ελεος. να με πιεζουν απο πισω κατι μπουρουχες και να θελω να σταματησω να παω σε μια γωνια να κλαψω.
νεξτ ταιμ θα βαλω το Ν απο πισω τουλαχιστο να δικαιολογουμαι. το αμαξι δεν εχει περασει δυσκολα να θελει ευθυγραμιση γυζοσταθμιση και τετοια. εδω και στο παρκινγκ ακομα ισιωνω το τιμονι.
εχω αζωτο μεσα. μου το εβαλε λαστιχας που εχει πορτσια cayman μερτσεντε slk ολα καινουργη τρελη περιουσια αλλα εχει ζουρλια με τη δουλεια του οποτε ειμαι σιγουρος (σχεδον) οτι γνωριζει τι κανει στο θεμα πιεσης. αλλα θα παω να το τσεκαρω κι ας γ@μηθει το αζωτο εδω που φτασαμε.
χμμμμ γομα του corsa??? τοτε πως εμενα εχουν κανει 15κ χλμ και ακομα ειναι αθικτα???
σε 3ελεεινοτατες φουρκετες (βλεπε σπαρτη-κλμτ) εμπαινε τραινο κ πιεζα κ βιδωνε πιο πολυ καλοκαιρι καταμεσημερο σε ασφαλτο που σε πολλα σημεια πατινι εκανες και ντριφταριζε.
φετος ειχα παλη με το τιμονι ολη την ωρα. να φευγουν μουτρα διχως ελεος. να με πιεζουν απο πισω κατι μπουρουχες και να θελω να σταματησω να παω σε μια γωνια να κλαψω.
νεξτ ταιμ θα βαλω το Ν απο πισω τουλαχιστο να δικαιολογουμαι. το αμαξι δεν εχει περασει δυσκολα να θελει ευθυγραμιση γυζοσταθμιση και τετοια. εδω και στο παρκινγκ ακομα ισιωνω το τιμονι.
εχω αζωτο μεσα. μου το εβαλε λαστιχας που εχει πορτσια cayman μερτσεντε slk ολα καινουργη τρελη περιουσια αλλα εχει ζουρλια με τη δουλεια του οποτε ειμαι σιγουρος (σχεδον) οτι γνωριζει τι κανει στο θεμα πιεσης. αλλα θα παω να το τσεκαρω κι ας γ@μηθει το αζωτο εδω που φτασαμε.
χμμμμ γομα του corsa??? τοτε πως εμενα εχουν κανει 15κ χλμ και ακομα ειναι αθικτα???
Trending Topics
Originally Posted by gre165-makis,Aug 25 2010, 12:03 PM
Ξανατσεκαρε μια ευθυγραμμιση.Χαλαει ευκολα με τις λακουβες..
Φαντάζομαι και τον τρόπο που θα του το έλεγες...
Αφού ο καημένος ο πελάτης έχει βγάλει την ψυχή του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, απεγνωσμένος και έχοντας αναλύσει συμπεριφορές και γόμες...
*Χέρι μέσα απο την ζώνη του παντελονιού ή μικρό δαχτυλάκι να προσπαθεί να ξεβρωμίσει τον κυνόδοντα*
"Ξανατσεκαρε μια ευθυγραμμιση.Χαλαει ευκολα με τις λακουβες.."
*Έντονο βλέμμα πηθούς κατά του πελάτη ή ενναλακτικά γύρισμα πλάτης με τεράστιες δόσεις αδιαφορίας*
Originally Posted by george.alex,Aug 25 2010, 10:58 PM
p zero σκετα.

george.alex κοταξε τι φταιει γιατι τα λαστιχα λιγο δυσκολο..κοιτα την ευθυγραμμηση κ βγαλε το αζοτο απο μεσα..