Pirelli P ZERO.
Originally Posted by harri-S-,Aug 26 2010, 12:19 AM
εγω παντως παιδια εχω αντιθετη αποψη για τα p zero...τα δικα μου ειναι σχεδον σλικ απ το λιωσιμο ειναι τουλαχιστον 3ων χρονων γιατι τα εχω 1,5 χρονο εγω κ δε ξερω ποσο τα ειχε ο προηγουμενος κατοχος κ παλι σ αυτο το σημειο που λεει ο γιωργος δεν ειναι...γλυστρανε μονο μεσιμερι κ οχι ιδιαιτερα..ολες τις αλλες ωρες ειναι μια χαρα....
george.alex κοταξε τι φταιει γιατι τα λαστιχα λιγο δυσκολο..κοιτα την ευθυγραμμηση κ βγαλε το αζοτο απο μεσα..
george.alex κοταξε τι φταιει γιατι τα λαστιχα λιγο δυσκολο..κοιτα την ευθυγραμμηση κ βγαλε το αζοτο απο μεσα..
υ.γ. ειχε κανα μο^νι της προκοπης το island φετο ή το χτυπησε κι αυτο η κριση?
Originally Posted by Nabu,Aug 26 2010, 12:03 AM
Μάκη θα μπορούσες άνετα να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!!
Φαντάζομαι και τον τρόπο που θα του το έλεγες...
Αφού ο καημένος ο πελάτης έχει βγάλει την ψυχή του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, απεγνωσμένος και έχοντας αναλύσει συμπεριφορές και γόμες...
*Χέρι μέσα απο την ζώνη του παντελονιού ή μικρό δαχτυλάκι να προσπαθεί να ξεβρωμίσει τον κυνόδοντα*
"Ξανατσεκαρε μια ευθυγραμμιση.Χαλαει ευκολα με τις λακουβες.."
*Έντονο βλέμμα πηθούς κατά του πελάτη ή ενναλακτικά γύρισμα πλάτης με τεράστιες δόσεις αδιαφορίας*
Φαντάζομαι και τον τρόπο που θα του το έλεγες...
Αφού ο καημένος ο πελάτης έχει βγάλει την ψυχή του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, απεγνωσμένος και έχοντας αναλύσει συμπεριφορές και γόμες...
*Χέρι μέσα απο την ζώνη του παντελονιού ή μικρό δαχτυλάκι να προσπαθεί να ξεβρωμίσει τον κυνόδοντα*
"Ξανατσεκαρε μια ευθυγραμμιση.Χαλαει ευκολα με τις λακουβες.."
*Έντονο βλέμμα πηθούς κατά του πελάτη ή ενναλακτικά γύρισμα πλάτης με τεράστιες δόσεις αδιαφορίας*
μ@λακα εχουν να με πιασουν ετσι οι κοιλιακοι απο λαλακα times!
αληθεια που ειναι αυτος τοσο καιρο??
Originally Posted by george.alex,Aug 26 2010, 10:50 PM
χαρη..θες να μου πεις οταν πας st nicolas βασιλικου, και στο πηγαινε και στο ελα της διαδρομης εκει στις ομορφες φουρκετιτσες απο island και μετα...μπαινεις καλα????

μιας που ξερεις κ τη διαδρομη σε πληροφορω μπαινω μια χαρα ακομα....εχω φαει βρισιμο απο κατι γυναικες κ κατι φλωρους που βλεπουν ξαφνικα ενα πλαγιομετοπικα του δρομου αμαξι να πηγαινει προς τα επανω τους
...εχουν κλασει πολλοι σ αυτη τη διαδρομη!!!
εχει εχει...δοξα το θεο το καλοκαιρι δεν μας πιανει κριση σ αυτο..
Thread
Forum
Replies
Last Post