Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Pirelli P ZERO.

Thread Tools

Old Aug 26, 2010 | 11:50 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by harri-S-,Aug 26 2010, 12:19 AM
εγω παντως παιδια εχω αντιθετη αποψη για τα p zero...τα δικα μου ειναι σχεδον σλικ απ το λιωσιμο ειναι τουλαχιστον 3ων χρονων γιατι τα εχω 1,5 χρονο εγω κ δε ξερω ποσο τα ειχε ο προηγουμενος κατοχος κ παλι σ αυτο το σημειο που λεει ο γιωργος δεν ειναι...γλυστρανε μονο μεσιμερι κ οχι ιδιαιτερα..ολες τις αλλες ωρες ειναι μια χαρα....

george.alex κοταξε τι φταιει γιατι τα λαστιχα λιγο δυσκολο..κοιτα την ευθυγραμμηση κ βγαλε το αζοτο απο μεσα..
χαρη..θες να μου πεις οταν πας st nicolas βασιλικου, και στο πηγαινε και στο ελα της διαδρομης εκει στις ομορφες φουρκετιτσες απο island και μετα...μπαινεις καλα????

υ.γ. ειχε κανα μο^νι της προκοπης το island φετο ή το χτυπησε κι αυτο η κριση?
Reply
Old Aug 26, 2010 | 11:52 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by Nabu,Aug 26 2010, 12:03 AM
Μάκη θα μπορούσες άνετα να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!!

Φαντάζομαι και τον τρόπο που θα του το έλεγες...

Αφού ο καημένος ο πελάτης έχει βγάλει την ψυχή του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, απεγνωσμένος και έχοντας αναλύσει συμπεριφορές και γόμες...

*Χέρι μέσα απο την ζώνη του παντελονιού ή μικρό δαχτυλάκι να προσπαθεί να ξεβρωμίσει τον κυνόδοντα*

"Ξανατσεκαρε μια ευθυγραμμιση.Χαλαει ευκολα με τις λακουβες.."

*Έντονο βλέμμα πηθούς κατά του πελάτη ή ενναλακτικά γύρισμα πλάτης με τεράστιες δόσεις αδιαφορίας*
οοοοοοοοοοοοααααααααααααα ααααααααααοοοοοοοοοοοοοαχ αχαχαχααχααοοοοοοοοοοοοοο οοαχαχοαααααααααααααααα α!

μ@λακα εχουν να με πιασουν ετσι οι κοιλιακοι απο λαλακα times!

αληθεια που ειναι αυτος τοσο καιρο??
Reply
Old Aug 27, 2010 | 01:56 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by george.alex,Aug 26 2010, 10:50 PM
χαρη..θες να μου πεις οταν πας st nicolas βασιλικου, και στο πηγαινε και στο ελα της διαδρομης εκει στις ομορφες φουρκετιτσες απο island και μετα...μπαινεις καλα????

υ.γ. ειχε κανα μο^νι της προκοπης το island φετο ή το χτυπησε κι αυτο η κριση?
μιας που ξερεις κ τη διαδρομη σε πληροφορω μπαινω μια χαρα ακομα....εχω φαει βρισιμο απο κατι γυναικες κ κατι φλωρους που βλεπουν ξαφνικα ενα πλαγιομετοπικα του δρομου αμαξι να πηγαινει προς τα επανω τους ...εχουν κλασει πολλοι σ αυτη τη διαδρομη!!!

εχει εχει...δοξα το θεο το καλοκαιρι δεν μας πιανει κριση σ αυτο..
Reply