Racelogic Traction Control
Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και το εγκατέστησα! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι απίστευτα θετικές. Το μαραφέτι αυτό θα μπορούσε να κλείσει όλους τους φαναρτζήδες 
Πέρα από την πλάκα, με τον επιλογέα στο wet (0% ολίσθηση) και 1η τέρμα γκάζι το αμάξι απλώς στρίβει (!) μαγικά χωρις να αισθάνεσαι τίποτα περίεργο.
Προλαβαίνω όλους όσους θα κατηγορήσουν κάτι τέτοιο ότι δήθεν σκοτώνει την οδήγηση κτλ κτλ και θυμίζω ότι έχεις επιλογέα OFF και επιπλέον μπορείς να κάνεις ταξίδι σαν άνθρωπος στη βροχή χωρίς να φοβάσαι ότι σε κάθε προσπέραση που θα χρειαστεί να κάνεις θα μετράς σβούρες. Ιδιαίτερα χρήσιμο δε όταν τα άλογα φτάνουν δειλά δειλά τα 400. Το αν αξίζει τα λεφτά του είναι προσωπικό θέμα του καθενός αλλά κατά τη γνώμη μου και δεδομένου ότι δύσκολα βρίσκεις ατρακάριστο S, τα αξίζει και με το παραπάνω ειδικά για κάποιον που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος με δυνατά πισωκίνητα.

Πέρα από την πλάκα, με τον επιλογέα στο wet (0% ολίσθηση) και 1η τέρμα γκάζι το αμάξι απλώς στρίβει (!) μαγικά χωρις να αισθάνεσαι τίποτα περίεργο.
Προλαβαίνω όλους όσους θα κατηγορήσουν κάτι τέτοιο ότι δήθεν σκοτώνει την οδήγηση κτλ κτλ και θυμίζω ότι έχεις επιλογέα OFF και επιπλέον μπορείς να κάνεις ταξίδι σαν άνθρωπος στη βροχή χωρίς να φοβάσαι ότι σε κάθε προσπέραση που θα χρειαστεί να κάνεις θα μετράς σβούρες. Ιδιαίτερα χρήσιμο δε όταν τα άλογα φτάνουν δειλά δειλά τα 400. Το αν αξίζει τα λεφτά του είναι προσωπικό θέμα του καθενός αλλά κατά τη γνώμη μου και δεδομένου ότι δύσκολα βρίσκεις ατρακάριστο S, τα αξίζει και με το παραπάνω ειδικά για κάποιον που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος με δυνατά πισωκίνητα.
Γυρω στα 1500 με τον προγραμματισμο,στην Racelogic στη Ερυθραια.Αν βρει κανένας κανέναν αλλον να σχολειτε με το συγκεκριμένο προιον να μου το πει να παω εκεί.Οταν ειχα παει για καποιο προβλημα που ειχε το δικό μου,ο τυπος μου ζητησε 200 ευρώ απλα για να μου πει τι έχει!!Το traction απλα τα σπάει.Φιλε gzob αν νομιζεις πως μπορεις να με διευκολύνεις εσυ με ενα προβλημα που έχω σχετικα με το traction στειλε μου πμ.Ακομα να σου πω αν το έβαλες τώρα πως δεν εχεις δει τίποτα!!Που να δεις με το launch που εχει πάνω πως ξεκινάει..
Trending Topics
Originally Posted by energetic' date='Dec 28 2008, 02:21 PM
Ειλικρινα, και δωρο να μου το εκαναν, δεν θα το εβαζα με τιποτα πανω στο S2000. Ειναι προσωπικη μου γνωμη, και οχι δυσφημηση του προιοντος.
Επίσης ξέρω ένα παλικάρι που κατέστρεψε το μαμά S του με καρφωτή αλλαγή 3η-4η στη βροχή όπου το αμάξι γύρισε και χτύπησε μπαριέρες. Και εγώ γενικά είμαι αντίθετος στα ηλεκτρονικά βοηθήματα αλλά όπως και να κάνουμε είναι πρόοδος. Όταν μάλιστα συνδυάζονται με ένα ικανό σασί και δεν έρχονται να κρύψουν ελαττώματά του (όπως συμβαίνει συνήθως) τότε μόνο για καλό μπορούν να είναι.
Μάνο, άλλο το launch του ΑΕΜ άλλο του Racelogic. Ξεκινάς με το γκάζι στο πάτωμα σε ότι οδόστρωμα θες έχοντας ρυθμίσει εξαρχής ποσοστό ολίσθησης (η Racelogic συνιστά 20%). Οι χρόνοι που κάνεις δε συγκρίνονται με κανένα έμπειρο οδηγό...
Originally Posted by gzob' date='Dec 29 2008, 11:16 AM
Μάριε, άλλο το S με 240 άλογα και 21 κιλά ροπή και άλλο το S με 400 άλογα και 35 κιλά ροπή. Κυριολεκτικά χαροπαλεύεις σε επαρχιακό δρόμο αν κάνεις προσπέραση ακόμα και με το τιμόνι στην ευθεία (με σχέση από 4η και κάτω).
666 ou turbo..
Δηλαδή εσύ με 1ο στάδιο S, μπορείς να προσπεράσεις νταλικά στη βροχή στο δρόμο για Γιάννενα με 2α στο vtec και τάπα γκάζι?
Δε θέλω να ευλογώ τα γένια μου αλλά αφού με προκαλείς...
Άλλο S2k turbo και άλλο αυτό το turbo:
Dyno

Προφανώς όσο δυναμώνει ένα αμάξι τόσο πιο ακριβή έλεγχο θέλει στο γκάζι. Εμένα οι δυνατότητες μου τελειώνουν όταν βρέχει και δε ντρέπομαι να το πω. Δεν πάω κομμάτια στη βροχή αλλά όταν βγαίνω αντίθετο να προσπεράσω (τονίζω στη βροχή) το στομάχι μου σφίγγεται κάτι που δεν είχα ποτέ με το civic. Το θέμα με τα 400 άλογα το τόνισα για να δείξω πως αν εσάς το στομάχι σας σφίγγεται μία φορά στις παραπάνω συνθήκες εμένα σφίγγεται 5. Απλά τα πράγματα, είτε τα άλογα είναι από turbo, είτε από compressora, είτε από νίτρο, είτε από ΝΑ.
Δηλαδή εσύ με 1ο στάδιο S, μπορείς να προσπεράσεις νταλικά στη βροχή στο δρόμο για Γιάννενα με 2α στο vtec και τάπα γκάζι? Δε θέλω να ευλογώ τα γένια μου αλλά αφού με προκαλείς...

Άλλο S2k turbo και άλλο αυτό το turbo:
Dyno

Προφανώς όσο δυναμώνει ένα αμάξι τόσο πιο ακριβή έλεγχο θέλει στο γκάζι. Εμένα οι δυνατότητες μου τελειώνουν όταν βρέχει και δε ντρέπομαι να το πω. Δεν πάω κομμάτια στη βροχή αλλά όταν βγαίνω αντίθετο να προσπεράσω (τονίζω στη βροχή) το στομάχι μου σφίγγεται κάτι που δεν είχα ποτέ με το civic. Το θέμα με τα 400 άλογα το τόνισα για να δείξω πως αν εσάς το στομάχι σας σφίγγεται μία φορά στις παραπάνω συνθήκες εμένα σφίγγεται 5. Απλά τα πράγματα, είτε τα άλογα είναι από turbo, είτε από compressora, είτε από νίτρο, είτε από ΝΑ.