Οδικη συμπεριφορα S2000
Φιλε μου κατι δεν μας λες καλα..κατεβασες..και σου εφυγε η μουρη?και μετα την επανεφερες και με αναποδο?
Εχεις ξανακανει παρομοια ερωτηση για το κατεβασα και πηρες την εξης απαντηση: Μυτη-τακουνι.. Μαθε να την χρησιμοποιεις ή αλλιως ασε τα κατεβασματα πριν απο την στροφη..7 στις 10 φορες θα εχεις σαν αποτελεσμα να σου φευγει.
Εχεις ξανακανει παρομοια ερωτηση για το κατεβασα και πηρες την εξης απαντηση: Μυτη-τακουνι.. Μαθε να την χρησιμοποιεις ή αλλιως ασε τα κατεβασματα πριν απο την στροφη..7 στις 10 φορες θα εχεις σαν αποτελεσμα να σου φευγει.
Originally Posted by leftis,Feb 15 2009, 10:02 AM
Φιλε μου κατι δεν μας λες καλα..κατεβασες..και σου εφυγε η μουρη?και μετα την επανεφερες και με αναποδο?
jk
Εγω υποψιαζομαι οτι με το που εκανε το κατεβασμα και μπλοκαρε στιγμιαια πισω εκανε αμεσως λιγο αναποδο και υπερδιορθωση με αποτελεσμα να σημαδευει προς τα εξω...(απεναντι). Μονο ετσι μπορω να φανταστω μουτρα σε κατεβασμα, δλδ λογω υπερδιορθωσης.
Τα προσθιοκινητα μπλοκαρουν πολυ δυσκολα απο κατεβασμα (οχι οτι δε συμβαινει ποτε αλλα πολυ σπανια και αν ειναι συνηθως ο εσωτερικος) γιατι ο μπροστα αξονας στην εισοδο φορτιζεται και εχει αρκετη προσφυση.
Τα προσθιοκινητα μπλοκαρουν πολυ δυσκολα απο κατεβασμα (οχι οτι δε συμβαινει ποτε αλλα πολυ σπανια και αν ειναι συνηθως ο εσωτερικος) γιατι ο μπροστα αξονας στην εισοδο φορτιζεται και εχει αρκετη προσφυση.
Originally Posted by Taseas,May 30 2008, 04:25 AM
Fantazomai thn eikona sou twra. Na atenizeis to apeiro e3w apo to parathyro forontas strogyla syrmatina gyalia kratontas ena vivlio anoixto sto ena xeri kia na xaideueis to plousio mousi sto pigouni kai legontas "exw mperdeutei poly, telika ti einai to S...
Μετά από 4 μήνες άφησα μούσι και τώρα συχνά πυκνά κάθομαι στο παράθυρο, χαιδεύω το μουσάκι και σκέφτομαι...:
Τελικά...τι είναι το S....;
Ά ρε Τασέα...είσαι σταθερή αξία.

mipos patise k freno?k evrexe kiolas ?mono etsi an ginei afto