Οδικη συμπεριφορα S2000
Originally Posted by ArgyS2k,May 7 2008, 06:28 AM
[COLOR=blue]Ευχαριστω ρε φιλε για την πληροφορηση . Εχεις δικιο σε πολλα απο αυτα που λες , ας τα παρουμε ενα ενα ομως. Κατ΄'αρχην εχω 8 χρονια που εβγαλα διπλωμα εχω στην κατοχη μου ενα golf 4 20vt και ενα c 200 kompressor οδηγησα καποια πισωκινητα καλα οπως BMW M3 kai 2002 και συνειδητοποιησα πως το επομενο μου αυτοκινητο θα θελα να ειναι ενα καλο πισωκινητο που να μου αρεσει και εμφανισιακα και σαν δυνατοτητες. Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω τον εαυτο μου πιλοτο και χερα απλα εναν οδηγο που θελει να εξελιχθει γιατι ασχολειται και διαβαζει καποια πραγματα. Οσον αφορα ta saxoralla σκοπος μου δεν ειναι να περασω αυτα αλλα να ευχαριστηθω το αυτοκινητο οπως ειπες και εσυ. ο λογος που τα συγκρινω ειναι για να βγαλω καποια συμπερασματα . Δηλαδη πετυχα στον δρομο ενα saxorallo τι πιθανοτητες εχω να το ακολουθησω , δεν με νοιαζει αν με περναει καποιοσ απλα επειδη απο την φυση μου ειμαι πεισματαρης δεν δεχομαι να εχω ενα αυτοκινητο σπορ και να εχω δωσει τοσα λεφτα και να μην μπορω να "πρωταγωνιστησω" στα δρωμενα στις στροφες μετα απο καιρο εξικιωσης με το αυτοκινητο. [COLOR=blue]
για να πω την αλήθεια, δε μου φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά στην οδική συμπεριφορά μεταξύ 03'-04',
παρ'ότι ap1 του 2003.. θα σου κοστίσει και φθηνότερα..
βέβαια τα μοντέλα μέχρι το 2002 είναι λιγάκι πιο απότομα και ελάχιστα χειρότερα σε αξιοπιστία..
κατά καιρους πωλούνται αυτοκίνητα μελών του κλαμπ.
για τα περισσότερα απ'αυτά ξέρουμε την ιστορία τους.
είναι καλό λοιπόν να έχεις το νου σου για τυχόν αγγελίες..
πωλείται ήδη ένα καλό..
βασικά, πωλείται το καλύτερο της ελλάδας...
Originally Posted by uma_chikara,May 7 2008, 10:06 AM
τότε, αν το σέβεσαι, έχεις υπομονή και πάς με τα νερά του το s2000 θα σου δείξει ότι άξιζε μέχρι και το τελευταίο του ευρώ..
για να πω την αλήθεια, δε μου φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά στην οδική συμπεριφορά μεταξύ 03'-04',
βέβαια τα μοντέλα μέχρι το 2002 είναι λιγάκι πιο απότομα και ελάχιστα χειρότερα σε αξιοπιστία..
πωλείται ήδη ένα καλό..
πωλείται ήδη ένα καλό..

Originally Posted by uma_chikara,May 8 2008, 08:43 AM
gia na eimaste ligaki pio sobaroi..ta montela mexri to 02' eixan mikroproblhmatakia ta opoia lythikan stis epomenes genies...
To mono problhma pou eixan htan ta oiljets ta opoia allaxthkan mesa sthn eggyhsh,kata ta alla exw dei kai 05 me spasmeno moter.Problhmata egw proswpika den eixw kanena 2 xronia pou exw to amaksi kai alla 6 xronia pou to eixe o proygoumenos idioktitis pou einai kai gnwstos mou.
kalhspera!! EGW otan to phra to amaxi oxi apla ekana poly arketo kairo na to mathw!!opws kai sthn prwth kontra me ena rallaki me arketa zesta lastixa mporw na pw oti ekana ligo drift pragma poy den to thela kai pou den hxera kiwlas!!apo tote polh prosextikos sto stripsimo!!!file GNWMH MOY PANTA parto S!!! To S einai S opws kai naxei!! kai ama to matheis?! ekei na deis paixnidi!!!ALLOSTE ton mazeyeis meta sthn eytheia!! aplws ekferw thn gnwmh mou!mh parexigithw!!