Κιτ Διορθώσεων Χαμηλωμένων S2000
το χαμηλωνεις 2.5 εκατοστα και το αφηνεις οπως ειναι.αν θελεις να ειναι τελειως σαυρα τοτε ειναι απαραιτητα ολααυτα!και με 2.5 εκατοστα δεν φαινεται ασχημα.φαινεται λιγο καλυτερα απο μαμα..
εγω το εχω χαμηλωσει 2.5 ποντους με κονι αναρτηση και h&r ελατηρια.σ αυτο το υψος απο το συνεργειο μου ειπαν πως δεν χρειαζεται αποστατες.βεβαια δεν ειμαι ειδικος αλλα μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι.εχω και λιγα χιλιομετρα μ αυτη την αναρτηση.θα δειξει..
Originally Posted by ManosS2k,May 13 2009, 12:58 PM
οχι!
kalispera paides meta apo sizitisi kateli3a na valw eibach pro kit elatiria apoti 3erw xamiloni 1 intsa mpros pisw
na valw k apostaes katef8ian i na to afisw ????
1'' = 2.54cm
Λέγεται ότι για χαμήλωμα πάνω απο 1.5εκ. στο S2000, χρειάζονται αποστάτες για να μην πάρεις τις κούπες στο χέρι.
Και εγώ τα Eiback Pro Kit έχω (όπως έμαθα σύντομα) και πριν απο 1 μήνα και κάτι είχα πάρει τις κούπες στο χέρι...
Αποψή μου θα ήταν να τους βάλεις Baris.
Γενικά πάντως, για αυτό το έκανα το πόστ... Όχι γιατί βαριόμουν και δεν είχα τι να κάνω
Λέγεται ότι για χαμήλωμα πάνω απο 1.5εκ. στο S2000, χρειάζονται αποστάτες για να μην πάρεις τις κούπες στο χέρι.
Και εγώ τα Eiback Pro Kit έχω (όπως έμαθα σύντομα) και πριν απο 1 μήνα και κάτι είχα πάρει τις κούπες στο χέρι...
Αποψή μου θα ήταν να τους βάλεις Baris.
Γενικά πάντως, για αυτό το έκανα το πόστ... Όχι γιατί βαριόμουν και δεν είχα τι να κάνω

hell yeaaaa!!! 666 in all topic!