Κιτ Διορθώσεων Χαμηλωμένων S2000
kalytera na dwseis 160 euro peripou gia apostates para 600 euro gia kainourgies koupes xwris ergatika... Ego to exw xamilwsei kapou 2,5 ekatosta nomizw isws kai 2 kai foraw apostates exw kanei 30.000xlm xwris kix enw otan pira to amaksi pou eixe tin k&w xamilwmeni eixe 1 xalasmeni koupa aki tin alli pou tin anoiksa gia epi8ewrisi prin kati mines tin exei psilofaei alla eftyxws evala apostates kai den mou fernei donisi...
en teli dineis 160 euro kai exeis to kefali sou isyxo
Originally Posted by leader,May 17 2009, 06:59 PM
kalytera na dwseis 160 euro peripou gia apostates para 600 euro gia kainourgies koupes xwris ergatika... Ego to exw xamilwsei kapou 2,5 ekatosta nomizw isws kai 2 kai foraw apostates exw kanei 30.000xlm xwris kix enw otan pira to amaksi pou eixe tin k&w xamilwmeni eixe 1 xalasmeni koupa aki tin alli pou tin anoiksa gia epi8ewrisi prin kati mines tin exei psilofaei alla eftyxws evala apostates kai den mou fernei donisi...
Αν διαβασεις καλα στο λινκ του S2johnyK θα δεις τι λεει για αυτο.Εγω παντως τωρα που ειδα τι προκαλει τον κραδασμο δεν βαζω στο δικο μου.Τουλαχιστον οχι ακομα.Αν ποτε κανει κατι θα κανω τουμπα τις κουπες.Και αν κανει μετα απο πολλα χιλιομετρα παλι τοτε θα βαλω αποστατες.
Originally Posted by Dorikin,May 18 2009, 12:56 AM
Αν διαβασεις καλα στο λινκ του S2johnyK θα δεις τι λεει για αυτο.Εγω παντως τωρα που ειδα τι προκαλει τον κραδασμο δεν βαζω στο δικο μου.Τουλαχιστον οχι ακομα.Αν ποτε κανει κατι θα κανω τουμπα τις κουπες.Και αν κανει μετα απο πολλα χιλιομετρα παλι τοτε θα βαλω αποστατες.
Μετα απο τοσα posts ενα σωστο!
Ακριβως αυτη ειναι η λογικη. Οι αποστατες δεν ειναι μετρο προληψης, αλλα γρηγορο fix. Αν δεν εχεις κραδασμους τοτε δεν χρειαζονται. Αν παλι εχεις, επιλεγεις τραμπα τις κουπες ή αποστατες. Αυτο που κανουν οι αποστατες ειναι να αλλαζουν το σημειο που ακουμπαει το ημιαξονιο στην κουπα, ετσι ωστε να παταει σε "καινουριο" σημειο το οποιο δεν ειναι φθαρμενο απο την χρηση.
τι να σας πω ρε παιδια το mx-5 to ειχα ταπα χαμηλωμενο μπλοκε εχει πισω κινηση εχει 185 χιλ,χιλιομ.εκανα ουτε κιχ δεν εκανε πισω κατι.ακριβως ιδιο σκηνικο με το mr-2 ταπα χαμηλωμενο μπλοκε κιχ δεν εκανε.ολα το s τα κανει και θελει αποστατες?τι διαολο?μηπως καποιοι πουλανε μουφες για να πουλανε?κι αν βαλω δηλαδη αποστατες θα μου εγγυηθει ο τυπος οτι δεν θα παρω τις κουπες στο χερι?τι π@π@ριες ειναι αυτες...