Πάμε πάλι για ένα ακόμα topic!
Psilos, η ιδέα σου έιναι καλή αλλά θα ήθελα να ήξερα τις εντυπώσεις αυτών που το έχουν ήδη κάνει, με εργοστασιακή ανάρτηση. Διότι τα 04 και μετά, εκτός από ζάντες 17'', είχαν και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση.
Και το S έχει αρκετά ευαίσθητη ισορροπία στο όριο....
Δεν είχα σκοπό να βάλω 17'. Τελος πάντων εβαλα 225 πίσω δεν εχω προλάβει να τα ζορισω, αλλα μου φαίνονται καλά (σε σχεση με τα προηγούμενα που ήταν σκατά) και γλιστραγαν συνέχεια. Εκανα μια καλή ευθυγράμμιση και ο καιρός θα δείξει αν και είμαι αισιόδοξος
Originally Posted by lalakis2000,Sep 18 2006, 11:44 PM
Psilos, η ιδέα σου έιναι καλή αλλά θα ήθελα να ήξερα τις εντυπώσεις αυτών που το έχουν ήδη κάνει, με εργοστασιακή ανάρτηση. Διότι τα 04 και μετά, εκτός από ζάντες 17'', είχαν και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση.
Amaretos τί έβαλες τελικά; Εγώ παρείγγειλα τα F1 και τα βάζω τέλος της εβδομάδος.
Lalakis έχω μοντέλο 2002 και πήρα τα 17άρια του firefly από το παλιό του εδώ και 5 μήνες και το μόνο που κατάλαβα είναι καλύτερο κράτημα και λιγότερη υπερστροφή ισχύος. Δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό και ας ήταν τα λάστιχα μετά από την ταλαιπωρία στις Σέρρες. Τώρα που θα βάλω καινούρια είμαι σίγουρος ότι θα έχω ακόμη καλύτερες εντυπώσεις.
Lalakis έχω μοντέλο 2002 και πήρα τα 17άρια του firefly από το παλιό του εδώ και 5 μήνες και το μόνο που κατάλαβα είναι καλύτερο κράτημα και λιγότερη υπερστροφή ισχύος. Δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό και ας ήταν τα λάστιχα μετά από την ταλαιπωρία στις Σέρρες. Τώρα που θα βάλω καινούρια είμαι σίγουρος ότι θα έχω ακόμη καλύτερες εντυπώσεις.
Psilos, και εμένα μου αρέσει η 17'' του 04. Η ομορφότερη που έχει φορεθεί σε S. Αλλάζει αρκετά το αυτοκίνητο - προς το καλύτερο.
@taz: Χίλια ευχαριστώ για τις εντυπώσεις, όπως φαίνεται πρόκειται για ασφαλή μετατροπή, και μάλλον πρέπει να το σκεφτώ λίγο καλύτερα το θέμα.
@taz: Χίλια ευχαριστώ για τις εντυπώσεις, όπως φαίνεται πρόκειται για ασφαλή μετατροπή, και μάλλον πρέπει να το σκεφτώ λίγο καλύτερα το θέμα.
@taz, Τελικά έβαλα και εγώ τα F1 έκανα μια καλή ευθυγράμμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Νομίζω με τον καιρό που θα πατηθούν καλά θα είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος. Thanks for the tip
Έχω τα Bridgestone RE 050 σε διαστάσεις, 215/45 - 17 εμπρός και 245/40 - 17 πίσω. Είναι τα λάστιχα που είχε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Το αγόρασα μεταχειρισμένο από Γερμανία με 6000 χλμ. στη Γερμανική ασφαλτο. Σήμερα έχω 18000 χλμ., το πέλμα πλησιάζει στο δείκτη φθοράς, και υπολογίζω πως περίπου στα 20000 χλμ θα χρειαστώ αλλαγή. Θα βάλω πάλι τα ίδια λάστιχα γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το κράτημα και τη συμπεριφορά τους σε ποικίλα είδη ασφάλτου.
Δεν έχω μέτρο σύγκρισης από άλλα λάστιχα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από τά 6000 χλμ μέχρι τώρα, τα λάστιχα κρατάνε μια χαρά! Κράτημα μέχρι το τέλος! Εννοείται, σε φυσιολογική άσφαλτο, όχι στα δρομοσφαγεία - παγοπίστες της Αττικής! Εκεί, ό,τι και να βάλεις γλυστράει!
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα λοιπόν, σε κάθε ενδιαφερόμενο, στροφάκια και πιστάκια
Δεν έχω μέτρο σύγκρισης από άλλα λάστιχα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από τά 6000 χλμ μέχρι τώρα, τα λάστιχα κρατάνε μια χαρά! Κράτημα μέχρι το τέλος! Εννοείται, σε φυσιολογική άσφαλτο, όχι στα δρομοσφαγεία - παγοπίστες της Αττικής! Εκεί, ό,τι και να βάλεις γλυστράει!
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα λοιπόν, σε κάθε ενδιαφερόμενο, στροφάκια και πιστάκια