Toyo R888
Καλησπέρα.
Έβαλα τα R888 (215/45/17 και 245/40/17). Όλα εχουν πίεση 30-30.5 psi. Στα πολλά χιλιόμετρα (>180) νομίζω ότι το αυτ/το θα απογειωθεί, είναι ασταθές.
Να σημειώσω ότι πηγαίνοντας να αλλάξω τα λάστιχα (με φαγωμένα Τ1R 5ετίας, ίδιες διαστάσεις), πήγα μέχρι 270 άνετα χωρίς κανένα θέμα. Τι προτείνετε? Να δοκιμάσω 33psi σε όλα ή και παραπάνω? Ή όντως θα είναι έτσι στις μεγάλες ταχύτητες? Ξενέρωσα τόσο που σκέφτομαι να τα βγάλω (και να τα έχω για πίστα ή Dragdays μόνο) και να βάλω πάλι T1R ή RE050A).
Έβαλα τα R888 (215/45/17 και 245/40/17). Όλα εχουν πίεση 30-30.5 psi. Στα πολλά χιλιόμετρα (>180) νομίζω ότι το αυτ/το θα απογειωθεί, είναι ασταθές.
Να σημειώσω ότι πηγαίνοντας να αλλάξω τα λάστιχα (με φαγωμένα Τ1R 5ετίας, ίδιες διαστάσεις), πήγα μέχρι 270 άνετα χωρίς κανένα θέμα. Τι προτείνετε? Να δοκιμάσω 33psi σε όλα ή και παραπάνω? Ή όντως θα είναι έτσι στις μεγάλες ταχύτητες? Ξενέρωσα τόσο που σκέφτομαι να τα βγάλω (και να τα έχω για πίστα ή Dragdays μόνο) και να βάλω πάλι T1R ή RE050A).
O αέρας που έχεις βάλει είναι για πολιτικό ελαστικό ενώ το R888 είναι ημισλίκ.
Αυτό που γράφεις εμένα μου ακούγεται σαν να τα έχεις παραφουσκώσει.
Δοκίμασε να βάλεις 26- 27 αέρα και βγες μια βόλτα.
Αυτό που περιγράφεις δεν είναι λογικό.
Αυτό που γράφεις εμένα μου ακούγεται σαν να τα έχεις παραφουσκώσει.
Δοκίμασε να βάλεις 26- 27 αέρα και βγες μια βόλτα.
Αυτό που περιγράφεις δεν είναι λογικό.
Δε βρήκα χρόνο να τα δοκιμάσω ακόμα με 27 πίεση (ούτε με 33 που μού είπε άλλος φίλος). Επίσης πήρα τηλέφωνο στον εισαγωγέα των ΤΟΥΟ και μου είπε ο τεχνικός ότι βάζω ότι λένε οι προδιαγραφές του αυτ/του.
Θα τα δοκιμάσω όλα και θα σας πω (γιατί πρέπει να πηγαινοέρχομαι κάθε φορά στην Αττική οδό για να ανοίξω 200+.)
Θα τα δοκιμάσω όλα και θα σας πω (γιατί πρέπει να πηγαινοέρχομαι κάθε φορά στην Αττική οδό για να ανοίξω 200+.)
Trending Topics
το καλύτερο λάστιχο με διαφορά!
Thread
Forum
Replies
Last Post
e130dan
UK & Ireland For Sale and Wanted
3
Mar 14, 2013 01:45 AM