willwood 6 piston
kalispera pedia se olous! den xero ean idate ala ekana mia telia agora apo ton filo michail enos kit frenon willwood k o michail me exipiretise amesa ke ta frena itan se aristi katastasi opos ta periegrafe stin agelia!!! tha ithela na po ena terastio eyxaristo ston filo michail ke se aytin tin kinotita pou theoro apo tis kaliteres pou mas dini tin eykeria na pernoume mia sosti apofasi ke na akoume sostes apopsis apo anthropous pou exoume tin idia agapi gia ayto to telio ayokinito! pistevo oti sas kourasa...ora na mpoume sto psito... exo ta frena ke mesa stin evdomada mou erxonte ke i mama zantes apo modelo 04!!! ektos apo tous adaptores pou mou estile o michail mazi me to kit ti alo tha xriasto gia na valo ta frena mazi me tis zantes!!!! o michail mou ipe oti isos xriasto ke spacers...ala re pedia ilikrina ta frena mou fenonte terata!!!! evala tous diskous dipla apo tis mama 16ares ke ine osos olokliri i zanta!!!!
stis 17ares lete na xoresoun mesa? tha xriazomoun tin apopsi olon!!!esis ti lete? gnorizi kanis kati? help please!!!!
stis 17ares lete na xoresoun mesa? tha xriazomoun tin apopsi olon!!!esis ti lete? gnorizi kanis kati? help please!!!!
Θα σε βοηθησω εγω αρκετα φιλε μου.Οταν τα πουλουσε αυτα τα φρενα ο μιχαλης ειχα παει εδω στη θεσσαλονικη σε ενα συνεργειο για να κανουμε προβα τα φρενα γιατι τα ηθελα και εγω.Στη τελικη αφου τα βαλαμε επανω στο αυτοκινητο χωρεσαν σαν διαμετρος στην 17 αρα ζαντα ανετα αλλα οταν πηγαμε να κουμπωσουμε την ζαντα στο μουαγιε ηθελε εναν αποστατη περιπου παντα στο 1,5 εκατοστο απο καθε μερια.Αυτος ηταν και ο λογος που δεν τα πηρα γιατι δεν ηθελα πολυ απλα να βαλω αποστατες.Μετα απο μικρη συζητηση του μηχανικου μαζι μου μου ειπε οτι δυσκολα θα βρω τοσο μικρους αποστατες στο εμποριο (μιλαμε παντα για κατι ετοιμο γνωστης εταιριας) και θα χρειαζοταν να παω σε μηχανουργειο να μου κανει φτιαχτους δικους του στο μεγεθος που ηθελα.Αυτο ειχε κοστος γυρω στα 300-350 ευρω που ρωτησα + την τοποθετηση που θα γινοταν.Γενικα φιλε μου για μενα εκανες λαθος που πηρες αυτες τις ζαντες.Εγω τις ειχα οταν πηρα το αυτοκινητο και τωρα για να χωρεσω αλλα φρενα ενος φιλου αυτα που πουλαω αν τα ειδες τα 8pot θα αναγκαστω να αλλαξω ζαντες.Ελπιζω να σε βοηθησα...
Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα 300 ευρω για δυο απλους αποστατες χωρις μπουζονια ειναι μεγαλη απατη.Απλα τα παιρνω στο κρανιο που καποιοι εκμεταλευονται μερικους οταν δεν ξερουν.Το πολυ με 100 ευρω τα εχεις ετοιμα.Δημητρη αν θες βοηθεια πες μου.Αποστατες επισεις υπαρχουν ετοιμοι με λιγα λεφτα σε οτι διασταση θες.Ριξτε μια ματια εδω.....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H-R-TRAK-WH...emZ220254487047
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/5x114-3-15m...emZ250267976866
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H-R-TRAK-WH...emZ220254487047
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/5x114-3-15m...emZ250267976866
Υπαρχει και μια πιο τραβηγμενη λυση που ειναι να αλλαξεις το offset των φρενων αν υπαρχει χωρος απο τη μεσα πλευρα αλλα αυτο θα ειναι αρκετα μεγαλο το κοστος.Μιλαμε για 300-400 ευρω γιατι θα πρεπει να φτιαξεις αλλες καμπανες δισκων και βασεις δαγκανας.
Γενικά τα spacers δύσκολα τα αποφεύγεις όταν θες να βάλεις φρένα στο S, ό,τι ζάντες και να έχεις. Σε λίγο καιρό βάζω τα XYZ σε 330mm και έχω τις Work XT7 σε +47mm εμπρός. Υπολόγισα ότι θέλω 12-14mm spacer για να μπουν. Πάντως τα spacers δεν έχουν τόσο αρνητικό effect όσο σε ένα μπροστοκίνητο (ψάρεμα μούρης κτλ) οπότε μη σε ανησυχεί ιδιαίτερα.
Αυτο με το offset των φρενων θα κοιταξω να κανω εγω στο αμαξι αφου φυσικα μου συγουρεψει ο μηχανικος οτι θα ειναι εφικτο κατι τετοιο.Αν και στο s δυσκολο γιατι ακριβως πισω απο την δισκοπλακα ειναι το ενα μερος του ψαλιδιου.Παντως θα συμφωνησω με τον φιλο οτι με εκμεταλευτηκαν παρα πολυ στις τιμες οταν ενδιαφερθηκα να βαλω και εγω τα δικα μου.Οι τιμες που ακουγα ηταν εξωπραγματικες.Ας πουμε για παραδειγμα αυτος που ισως μου αλλαξει το offset των φρενων για νεα bells και νεες βασεις μου ζηταει 600 ευρω!!!
Γενικα παντως τι πιστευετε οτι οι αποστατες αλλαζουν πολυ την συμπεριφορα του S στο δρομο?Αξιζει να βαλεις αποστατες για να μπουν τα φρενα?Και κατι αλλο που δεν γνωριζω...Αν βαλεις μπροστα ας πουμε 15mm αποστατη πρεπει και πισω να βαλεις παλι ιδιο??
Γενικα παντως τι πιστευετε οτι οι αποστατες αλλαζουν πολυ την συμπεριφορα του S στο δρομο?Αξιζει να βαλεις αποστατες για να μπουν τα φρενα?Και κατι αλλο που δεν γνωριζω...Αν βαλεις μπροστα ας πουμε 15mm αποστατη πρεπει και πισω να βαλεις παλι ιδιο??
Trending Topics
pedia ilikrina sas eyxaristo olous gia tin voithia ke idieteros ton filaraki ton strato pou me exi voithisi apires fores ke opote thelo kati ton prizo sta tilefona!!! re pedia pistevo oti den tha ine ke toso asxima na valo apostates stous troxous idika toso mikrous!! pistevo oti to amaxi den tha exi tin treli alagi sto odigima,aloste den ime ke pedi tis pistas ego!!!
ala exo mia ali aporia... pirazi ean valo ke piso apostates? i tha alaxi poli meta to amaxi?
ala exo mia ali aporia... pirazi ean valo ke piso apostates? i tha alaxi poli meta to amaxi?