**** ΑΚΥΡΩΣΗ **** ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ-ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7/2011 **** ΑΚΥΡΩΣΗ ****
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΤ
Η επομενη επισημη συναντηση, θα γινει τη Τεταρτη 20/7/11, και ωρα 19:00 στο καρτοδρομιο Αφιδνων.
Συμμετοχες (εντος ή εκτος πιστας) με καφεδακι ή χωρις:
01)energetic
02)
03)
04)
05)
06)
07)
08)
09)
10)
.
.
.
Η επομενη επισημη συναντηση, θα γινει τη Τεταρτη 20/7/11, και ωρα 19:00 στο καρτοδρομιο Αφιδνων.
Συμμετοχες (εντος ή εκτος πιστας) με καφεδακι ή χωρις:
01)
02)
03)
04)
05)
06)
07)
08)
09)
10)
.
.
.
Registered User
Παιδια, επειδη σημερα απ'οτι μαθαινω θα βαρεσει καυσωνα με 42 βαθμους Κελσιου υπο σκια, οπως και να το κανουμε θα ταλαιπωρηθουν τα αμαξια μεσα στον ηλιο και στο λιοπυρι, οπως κι εμεις οι ιδιοι. Μηπως ειναι φρονιμο να μη γινει σημερα η συναντηση;. Εχουν και τα ταξι παραταση απεργιας κατι που δεν ισχυε εως χθες και δεν ξερω τι κυκλοφοριακο θα δημιουργησει οπως ειδαμε τις προηγουμενες μερες. Επισης, βλεπω οτι μονο εγω εχω δηλωσει ενδιαφερον για τη σημερινη συναντηση και αν ειναι ετσι δεν βρισκω το λογο να ανεβω μονος.
Παιδια, επειδη σημερα απ'οτι μαθαινω θα βαρεσει καυσωνα με 42 βαθμους Κελσιου υπο σκια, οπως και να το κανουμε θα ταλαιπωρηθουν τα αμαξια μεσα στον ηλιο και στο λιοπυρι, οπως κι εμεις οι ιδιοι. Μηπως ειναι φρονιμο να μη γινει σημερα η συναντηση;. Εχουν και τα ταξι παραταση απεργιας κατι που δεν ισχυε εως χθες και δεν ξερω τι κυκλοφοριακο θα δημιουργησει οπως ειδαμε τις προηγουμενες μερες. Επισης, βλεπω οτι μονο εγω εχω δηλωσει ενδιαφερον για τη σημερινη συναντηση και αν ειναι ετσι δεν βρισκω το λογο να ανεβω μονος.
Registered User
Λοιπον, μετα κι απο αυτο εδω το νεο παρακατω, οι οδηγοι ταξι θα παραταξουν τα οχηματα τους και στα δυο εθνικα δικτυα πριν την εξοδο των διοδιων. Οποτε η ταλαιπωρια θα ειναι τεραστια και στο θεμα κυκλοφοριας. Παιδες, λαμβανοντας ολα αυτα που προανεφερα και επισης αυτη την ειδηση, προτεινω την ακυρωση της σημερινης συναντησης. Τουλαχιστον απο τη πλευρα μου, δεν θα ανεβω επανω.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=135217
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=135217
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω απουσίας εκτός Αθηνών για μερικές μέρες οπότε εξού και η απουσία μου απο την λίστα.
Γενικά Μάριε και εγώ πιστεύω, βλέποντας τις συμμετοχές, ότι δεν θα πειράξει και κανέναν να μην γίνει αυτή η συνάντηση σήμερα.
Γενικά Μάριε και εγώ πιστεύω, βλέποντας τις συμμετοχές, ότι δεν θα πειράξει και κανέναν να μην γίνει αυτή η συνάντηση σήμερα.
Thread
Forum
Replies
Last Post
S2000_FUN
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
5
May 21, 2013 11:05 AM
Nabu
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
1
Jan 27, 2013 09:01 AM