ΑΓΩΝΑΣ DRIFT SHOW - ΛΑΥΡΙΟ 9/10/2010
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αγωνα Drift Show στο Λαυριο διοργανωνει η Start Line το Σαββατο, 9 Οκτωβριου στο Λαυριο.
Περισσοτερα για το event αλλα και για δηλωση συμμετοχης μπορειτε να βρειτε στα πρακατω links.
DRIFT SHOW - ΛΑΥΡΙΟ 9/10/2010 - Δήλωση συμμετοχής
Περισσοτερα για το event αλλα και για δηλωση συμμετοχης μπορειτε να βρειτε στα πρακατω links.
DRIFT SHOW - ΛΑΥΡΙΟ 9/10/2010 - Δήλωση συμμετοχής
Επικοινωνία με τον άνθρωπο στο τηλέφωνο:
Nabu: Γειά σας, θα μπορούσατε να μου πείτε το κόστος για την εκδήλωση και αν γίνεται να πάρουμε ημερήσια licence?
Ανθρωπος: Εεεε, κοιτάχτε..... μπορείτε αν θέλετε να με καλέσετε απο αύριο?
Nabu:
εεεεε
Ανθρωπος: Βασικά, για την ημερήσια license δεν ξέρουμε...
ΕΕεεεε, βασικά δεν γίνεται... κανονικά....
αλλά δεν ξέρουμε ακόμα....
εεεεεεε, κάποια άκρη θα βρούμε...
αλλά αν θέλετε καλέστε είτε αύριο είτε απο Δευτέρα για να το δούμε...
Nabu:
Μάλιστα. Και η συμμετοχή πόσο είναι?
Ανθρωπος: Εεεεεεεε, η συμμετοχή θα είναι είτε 50 είτε 70. Δεν ξέρουμε ακόμα.
Nabu: Και πότε θα το μάθετε και αυτό δλδ?
Ανθρωπος: Εεεεεεε, μέχρι το βράδυ λογικά. Αν θέλετε καλέστε τότε πάλι.
Nabu:
Μααααλιστα.
Ανθρωπος: Καλά, εσείς δεν έχετε ξανατρέξει?
Nabu: Ναι αλλά όχι φέτος...
Ανθρωπος: Καλά καλά , κάποια λύση θα βρούμε. Μιλάμε είτε το βράδυ είτε απο Δευτέρα πάλι.
Nabu: ΟΚ γεια σας κ ευχαριστώ...
Nabu: Γειά σας, θα μπορούσατε να μου πείτε το κόστος για την εκδήλωση και αν γίνεται να πάρουμε ημερήσια licence?
Ανθρωπος: Εεεε, κοιτάχτε..... μπορείτε αν θέλετε να με καλέσετε απο αύριο?
Nabu:
εεεεεΑνθρωπος: Βασικά, για την ημερήσια license δεν ξέρουμε...
ΕΕεεεε, βασικά δεν γίνεται... κανονικά....
αλλά δεν ξέρουμε ακόμα....
εεεεεεε, κάποια άκρη θα βρούμε...
αλλά αν θέλετε καλέστε είτε αύριο είτε απο Δευτέρα για να το δούμε...
Nabu:
Μάλιστα. Και η συμμετοχή πόσο είναι? Ανθρωπος: Εεεεεεεε, η συμμετοχή θα είναι είτε 50 είτε 70. Δεν ξέρουμε ακόμα.
Nabu: Και πότε θα το μάθετε και αυτό δλδ?
Ανθρωπος: Εεεεεεε, μέχρι το βράδυ λογικά. Αν θέλετε καλέστε τότε πάλι.
Nabu:
Μααααλιστα.Ανθρωπος: Καλά, εσείς δεν έχετε ξανατρέξει?
Nabu: Ναι αλλά όχι φέτος...
Ανθρωπος: Καλά καλά , κάποια λύση θα βρούμε. Μιλάμε είτε το βράδυ είτε απο Δευτέρα πάλι.
Nabu: ΟΚ γεια σας κ ευχαριστώ...
Κωστα αν ισχύει ότι ισχύει και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις (ΕΘΕΑ)ημερίσια licence βγαίνει και το κόστος είναι στα 60 ευρώ Αλλά πρέπει να έχεις και χαρτί από οφθαλμίατρο και παθολόγο (το συγκεκριμένο χαρτί το έχουν στο site της ΕΘΕΑ). Αυτό σημαίνει και επισκεψη σε γιατρούς!!! Το χαρτί των γιατρών ισχύει για 1 ή 2 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς). όλα αυτά βέβαια τα γλιτώνεις αν για τον συγκεκριμένο αγώνα παίζει κάποια διαφορετική licence (το βλέπω χλωμό).
Σαράντο, επειδή πήρε ένας φίλος νωρίτερα, μου είπε ότι η ετήσια είναι 60ευρώ.
Όχι η ημερήσια.
Αυτή αν θυμάμαι καλά απο το GTCC που έτρεχα, ήταν γύρω στα 12€. ΑΝ θυμάμαι καλά γιατί πάει και καιρός...
Για τους γιατρούς κτλ, τα έχω όλα μιας που μετά το τρακάρισμα έχω καλές σχέσεις με όλων των ειδών των γιατρών
Όχι η ημερήσια.
Αυτή αν θυμάμαι καλά απο το GTCC που έτρεχα, ήταν γύρω στα 12€. ΑΝ θυμάμαι καλά γιατί πάει και καιρός...
Για τους γιατρούς κτλ, τα έχω όλα μιας που μετά το τρακάρισμα έχω καλές σχέσεις με όλων των ειδών των γιατρών
Trending Topics
Παίδες δεν υπάρχει πλέον ημερήσια για παιδιές. Μόνο ετήσια στο 60Ε αν θυμάμαι καλά για φέτος και δεν χρειάζεται ούτε γιατρούς ούτε τίποτε μιάς και είναι μόνο για εκδηλώσεις παιδιών (δεξιοτεχνιών, gtcc, gp κλπ) Η ημερήσια της εθεα για κανονικούς αγώνες του πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδος υπάρχει και εκδίδεται για τον συγκεκριμένο αγώνα και αυτή χρειάζεται γιατρούς που ισχύουν για 1 χρόνο ή ΚΕΨΑ που ισχύει για 3 χρόνια. Την licence για παιδιές μπορεί να την βγάλετε σε 10 λεπτά στην ΕΛΠΑ στην Μεσογείων μαζί με την ταυτότητά σας και το δίπλωμα οδήγησης.

Δεν ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητος?