ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑI-Ανεπισημη συναντηση-Kαρτοδρομο Αφιδνων
Originally Posted by Angelic Imp,Oct 4 2010, 02:50 AM
Μάνο και Θανάση, ευτυχώς υπάρχουν και αξιόλογοι- ευσυνείδητοι άνθρωποι που μου έστειλαν screen shot από το Facebook, με την απαράδεκτη συζήτησή σας που αφορά και εμένα και τον Πέτρο.
Μέσα από αυτά πιστοποιούντε-καθορίζοντε ΚΑΙ τα υπονοούμενα της λέξης "ξάδερφος..." που ο ένας είχε το ΘΡΑΣΟΣ να γράψει ανοιχτά στο φόρουμ και ο άλλος να γελάσει.............
Μέσα από αυτά πιστοποιούντε-καθορίζοντε ΚΑΙ τα υπονοούμενα της λέξης "ξάδερφος..." που ο ένας είχε το ΘΡΑΣΟΣ να γράψει ανοιχτά στο φόρουμ και ο άλλος να γελάσει.............
Πέρα από το τί τελικά έχει γίνει και τί εννοούσε ο καθένας, που προσωπικά λόγος δε μου πέφτει και από την άλλη, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας, το "print screen" είναι μεγάλη "κατινιά" και πόσο μάλλον ανήθικο εκ μέρους του "καλοπροαίρετου"..
Ήθελα να εκφέρω άποψη για το συγκεκριμένο και μόνο, καθώς η συζήτηση γίνεται "ανοιχτά" και είναι και λίγο εκνευριστικό για κάποιον που μπαίνει να διαβάσει για "Συναντήσεις" και καταλήγει να διαβάζει "Σαπουνόπερα"..
Καλά ξεμπερδέματα...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Το τοπικ πηγε σε αλλο επιπεδο συζητησης και κλειδωνει. Την επομενη φορα οτι εχετε να πειτε, να το κανετε μεταξυ σας προσωπο με προσωπο και οχι μεσα στο forum.
Thread
Forum
Replies
Last Post