Ανεπίσημη συνάντηση
Ο παλιατσος με τον σκουφο,τα χερια πισω απο την πλατη και το πρασινο πανταλον ποιος ειναι??
Περαστικος που κανει χαζι??
Περαστικος που κανει χαζι??
Καποιος ξενος ηταν και ρωτουσε αν το S μου ηταν το 1600cc γιατι τα αλλα ειχαν 2 εξατμισεις (μπουρια) ενω εγω μια μικρουλα τσουτσουνι που κοιτουσε κατω
[media]http://www.youtube.com/watch?v=373B0-2Jdhw [/media]
Originally Posted by eddiex,Jan 1 2011, 03:39 PM
Εχω εναν χαζο φιλο ρε που μου πουλησε μια ειδικη βαση για καμερα για το s. 

Θεοδόση και εμένα θα με ενδιέφεραν μερικές πληροφορίες για την βάση . Από που την προμηθεύτηκε ο φίλος σου?
το κόστος? και αν μπαίνουν όλων των ειδών οι μικρες κάμερες? εννοώ ότι το κούμπωμα είναι universal ή π.χ είναι η βάση sony και πρέπει να έχω μικρή κάμερα sony για να κουμπώνει?
το κόστος? και αν μπαίνουν όλων των ειδών οι μικρες κάμερες? εννοώ ότι το κούμπωμα είναι universal ή π.χ είναι η βάση sony και πρέπει να έχω μικρή κάμερα sony για να κουμπώνει?
Originally Posted by SBIT,Jan 2 2011, 10:05 AM
Θεοδόση και εμένα θα με ενδιέφεραν μερικές πληροφορίες για την βάση . Από που την προμηθεύτηκε ο φίλος σου?
Θεοδοση εχεις κανει παταγο με την βαση ρε κουφαλα...Σε λιγο θα μπει και κανα μωρο και θα αρχισει να ρωταει για την βαση και να δεις που θα σπρωξεις κιολας εξαιτιας της..
Ο Johny ηταν αμεσος..Ο παλιατσος την ειχε ψαξει παντως.Εγω για μια ακομη φορα μασημενη τροφη.
Ο Johny ηταν αμεσος..Ο παλιατσος την ειχε ψαξει παντως.Εγω για μια ακομη φορα μασημενη τροφη.