Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Βυτινα & Δημητσανα - Εντυπωσεις & φωτογραφιες

Thread Tools

Old Apr 19, 2010 | 06:48 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Παιδια sorry για την μασα, ηταν ψιλομαπα αλλα ειχα πολυ καιρο να παω εκει για φαγητο και δεν πιστευω οτι θα μπορουσαμε να βρουμε αλλου στο φλου τραπεζι να χωρεσουν μαζι 45 ατομα...
Εγω παντος χ@στηκα για το φαϊ, περασα ωραια με χαβαλε και παρεακι, επεσα γελιο και παρ'ολο που επρεπε στην Ε.Ο. να πηγαινουμε μερικες φορες και με 75χλμ. για να μην χαθουμε, ηταν σουπερ!
Η εκδρομη εχει το νοημα της παρεας, νομιζω, οχι του ποιος θελει να επιδειξει ποσο μαγκας ειναι και να κανει σφηνες και καγκουριες στους αλλους... Να ξερετε οτι ακουσα παραπονα απο μελη του club για την οδηγηση καποιων. Οι μαγκιες στην πιστα (λεω εγω τωρα...)

Αντε και στην επομενη!
Reply
Old Apr 19, 2010 | 06:52 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by LOCAL S,Apr 19 2010, 06:48 AM
Να ξερετε οτι ακουσα παραπονα απο μελη του club για την οδηγηση καποιων. Οι μαγκιες στην πιστα (λεω εγω τωρα...)

O tint
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:02 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Η μάσα ήταν καλή γιατί το λέω ΕΓΩ!

Έλα μπράβο

Τόσα ωραία πράγματα είχε, θα φάγατε τίποτα χοιρινές μπριζόλες πάλι

Τι να σας κάνω, εγώ φταίω που δοκίμασα μανουρομυτζιθρόπιτα με μέλι και σουσάμι; Και γουρουνόπουλο με πορτοκάλι που μου το σφύριξε ο Uma;

Δημήτρη, λέω την επόμενη φορά να είμαι εγώ μπροστά να κάνεις εσύ τη σκούπα, ψήνεσαι;

Πιστεύω να καταλήξουμε όλοι στον ίδιο νομό, αν και η Ελλάδα - τι είναι - μια μικρή χώρα είναι, χαμένος δεν πάει κανείς
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:09 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

πολυ ωραιες φανηκαν οι φωτο παιδια κ πρεπει να περασατε πολυ ωραια...ζηλευω πραγματικα(με τη καλη εννοια παντα)..στην επομενη εκδρομη ελπιζω να τα καταφερω να ερθω κ εγω....
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:16 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Aντωνη μου οτι θες!
Εγω δεν ειχα προβλημα να ειμαι μπροστα, αλλα το θεμα ειναι πως μολις μπηκαμε στον επαρχιακο δρομο αρχισαν οι καγκουριες.
Εδω ρε φιλε μπηκαμε μεσα στην Βυτινα απο ενα τοσο στενο δρομακι, περνουσαμε μπροστα απο τα τραπεζια των ανθρωπων που ετρωγαν, και καποιοι εριχναν ξερογκαζιες και κοφτες... Τι να πω... Αλλα τα χειροτερα πιστευω οτι εγιναν προς Δημητσανα. Τε-σπα, στο προγραμμα ολα!

Προτεινω επομενο προορισμο=Πορος, για να δω τους ''μαγκες'' στις στροφες της Επιδαυρου, οχι στα στενακια!
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:17 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ ζητώ συγγνώμη για την "παράκαμψη" όταν το GPS μου χτυπήθηκε από τη νόσσο "Μανιάτη".. Ευτυχώς τα αντιληφθήκαμε νωρίς και γυρίσαμε πίσω..

Κατά τ'αλλα, δεν είχαμε ούτε ένα παρατράγουδο, ούτε ιδιαίτερες "καγκουροσυμπεριφορές" (εκτός από τις δικές μου, που δε μετράνε ) και σίγουρα καμία που να ενόχλησε άλλα μέλη του φόρουμ.. (αυτά για το Δημήτρη, που άκουσε παράπονα )

ΚΥΔΩΝΑΚΙ FTW !
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:20 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Hλια δεν εννοω εσενα, δεν μου ειπε καποιος κατι για σενα(μολις ηρθες πισω μου ''ορεξατος'', εκανα στην ακρη να περασεις και γουσταρα μου σ'εβλεπα να ''χορευεις''!!!).
Αλλα ακου που σου λεω, δεν τα βγαζω απο την κοιλια μου.

Ωραια ηταν παντος.
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:28 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Αντωνη εσυ?
Παλι τα ιδια?
Reply
Old Apr 19, 2010 | 07:52 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω ειχα παιδια προβλημα με την οδηγηση σας και οποιος εχει προβλημα ας ερθει να με βρει... ΑΥΤΑ!

Μπραβο παντως που περασατε ωραια. Αντε και στην επομενη μπορει παλι να μην ερθω.... Οπως μου πε ο Θανασης θεϊκο:

-Καλυτερα φιλε που δεν ηρθες χθες....
- Γιατι ρε?
- Ε, δεν θελαμε μαλ@κ3ς στην παρεα μας.
Reply
Old Apr 19, 2010 | 08:03 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

ΚΥΔΩΝΑΚΙ!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:18 AM.