-->ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ<--
Originally Posted by eddiex,Jan 28 2011, 11:12 AM
Ισμηνη μην ερθεις στο Ελπιδα... για καλο σου το λεω! 

@edit: πετάχτηκε και το ψηλό...δε μπορούσε!!!
Originally Posted by nikthegrek,Jan 28 2011, 01:37 AM
λες να φερω κανα βαν με ρωσσακια?θα τα δανειστω κανα 2 μερες..ποιος θα τρεξει δεν ξερω μετα ομως.. 

Το συζητούσαμε και με τον Gremaki, ότι τους καλύτερους αγώνες μας, τους έχουμε κάνει μετά από κρεπάλες, στην ιστιοπλοϊα..
Από την άλλη, όσες φορές έχω πάει πίστα, από το γεγονός ότι δε μπορώ να περιμένω, δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ καμία φορά, το προηγούμενο βράδυ..
Συνέχεια κοιτάω το ρολόι, για να δω αν ήρθε η ώρα να φορτώσω τα λάστιχα και να φύγω..
Οπότε, μην αγχώνεσαι..
Originally Posted by uma_chikara,Jan 28 2011, 01:50 AM
Α..γι αυτό μη στενοχωριέσαι..
Το συζητούσαμε και με τον Gremaki, ότι τους καλύτερους αγώνες μας, τους έχουμε κάνει μετά από κρεπάλες, στην ιστιοπλοϊα..
Από την άλλη, όσες φορές έχω πάει πίστα, από το γεγονός ότι δε μπορώ να περιμένω, δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ καμία φορά, το προηγούμενο βράδυ..
Συνέχεια κοιτάω το ρολόι, για να δω αν ήρθε η ώρα να φορτώσω τα λάστιχα και να φύγω..
Οπότε, μην αγχώνεσαι..
Οπότε, μην αγχώνεσαι..