Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

-->ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ<--

Thread Tools

Old Feb 13, 2011 | 09:47 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Originally Posted by nikthegrek,Feb 13 2011, 03:58 AM
εγω αμα βρεχει θα την αραξω στο καφε θα παρω τη ρακι θα βαλω και τα ποδια πανω στην καρεκλα και θα γελαω βλεποντας να τρωτε τα χωραφια..
+1000

Από εκεί και πέρα το μόνο που με ανησυχεί είναι τι θα γίνει με τα λάστιχα. Σε περίπτωση βροχής θα το αφήσω με τα πολιτικά και απλά θα μπώ για παιχνίδι μέσα στην πίστα αλλά σε περίπτωση που την μια έχει βροχή και την άλλη ήλιο εκεί μας γ@μ@σε. Με τα σλικ απλά δεν θα πλησιάσω την πίστα.
Να ρωτήσω κάτι εσάς που ξέρετε την πίστα καλά. Με τη κάμπερ δουλεύετε καλύτερα στις Σέρρες?
Reply
Old Feb 14, 2011 | 12:06 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by SBIT,Feb 13 2011, 10:47 PM
....Να ρωτήσω κάτι εσάς που ξέρετε την πίστα καλά. Με τη κάμπερ δουλεύετε καλύτερα στις Σέρρες?.....
Βάλε ΦΙΝΑ.... Βάλε ΦΙΝΑ...

Παίξε με -2 μπροστά και -2.5 πίσω σε μοίρες. Γενικά το καμπεράκι της το θέλει. Πίσω πιστεύω το -2.5 είναι καλό. Έχω ανέβει και -2 έχω ανέβει και με -3. Για μπροστά πάνω από -2 δεν έχω βάλει. Το πείραμα όμως που έκανα το Νοέμβριο με -1.5 δεν έπιασε. Το αμάξι ζητούσε και άλλο κάμπερ μπροστά. Ειδικά από Κ1 μέχρι Κ5 το μούτρα ήταν φιλοτραγικά.
Reply
Old Feb 14, 2011 | 12:28 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

+1000

Από εκεί και πέρα το μόνο που με ανησυχεί είναι τι θα γίνει με τα λάστιχα. Σε περίπτωση βροχής θα το αφήσω με τα πολιτικά και απλά θα μπώ για παιχνίδι μέσα στην πίστα αλλά σε περίπτωση που την μια έχει βροχή και την άλλη ήλιο εκεί μας γ@μ@σε. Με τα σλικ απλά δεν θα πλησιάσω την πίστα.
Να ρωτήσω κάτι εσάς που ξέρετε την πίστα καλά. Με τη κάμπερ δουλεύετε καλύτερα στις Σέρρες?
πες μου τι λαστιχα θα φορας και θα σου πω για καμπερ
παντως μπροστα δωσε οσο μπορεις απο- 2 μεχρι - 2.30'' πρεπει να παιρνει
Reply
Old Feb 14, 2011 | 02:16 AM
SBIT's Avatar
Registered User

Πίσω 245/620 pirelli 5άρια (μαλακά) και μπροστά ή τα ίδια αν με παίρνει ή αλλιώς αν δεν βρώ pirelli 225 θα μείνω με τα πολιτικά.
Reply
Old Feb 14, 2011 | 02:44 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Pirelli μαλακά....???????????

1) θα σου τελειώσουν πολύ γρήγορα.. γενικά τα αγωνιστικά pirelli έχουν κάτι δείκτες φθοράς για κλάματα! Κοίτα μήπως βρεις τίποτα πιο σκληρό..

2) Πολιτικά μπροστα και πίσω rally...? Τα μούτρα δε θα μαζεύονται με τίποτα!!
Όταν ζεσταθούν, θα έχεις τρελό grip πίσω, ό,τι camber κι αν βάλεις μπροστά..και είναι κρίμα να κάνεις τόση απόσταση και να ξενερώνεις με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου.. Καλύτερα να βρεις σωστό λάστιχο για μπροστά, παρά για πίσω.. στη χειρότερη ένα RE070 που τα πουλάνε και κοψοχρονιά, τα μεταχειρισμένα..Αλλιώς, γιατί όχι, φρόντισε να βρεις μία επιπλέον τετράδα πολιτικά για κάψιμο..

Συμπερασματικά (κατά τη γνώμη μου, πάντα)..

1) Βάζεις rally μπρος-πίσω
2) Rally πίσω, μπροστά τουλάχιστον RE070..
3) Radial μπρος-πίσω..
Reply
Old Feb 14, 2011 | 02:56 AM
SBIT's Avatar
Registered User

Λιάκο καταρχήν πάω για μπρος πίσω pirelli. Αν τα μπροστά βρίσκουν (που λόγω αποστατών έτσι όπως τα έχουμε υπολογίσει δεν θα βρίσκει) και δεν βρώ 225 pirelli θα αφήσω τα πολιτικά μπροστά και μην ξεχνάς ότι θα πάρω και άλλο ένα ζευγάρι καβάντζα (πίσω σλικ και μπροστά πάλι πολιτικά). Αλλά έτσι όπως πάει ο καιρός για βόλτα θα ανέβουμε τελικά!
Reply
Old Feb 14, 2011 | 02:57 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Μπροστά βάλε όσο παίρνει..Εμένα πήρε 2.2 μοίρες..Ειδικά αν είσαι σαν και μενα με πολύ μαλακό ελατήριο την χρειάζεσαι ακόμα περισσότερο για να προστατέψεις το αριστερό λάστιχο σου..
Πίσω(παρόλο που μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις από αμάξι σε αμάξι) θεωρώ υπερβολή σε γενικές γραμμές περισσότερο από 1.5...Σκέψου το επιπλέον φορτίο που δέχεται ο πίσω άξονας λόγω της RWD της στιγμή της επιτάχυνσης(εκτός και αν έχεις υπερβολικά σκληρό ελατήριο οπότε το ξανασυζητάμε)..Αν μπορούσα εγώ κάπου εκεί θα έπαιζα για αρχή στο 1.4 με 1.5 (μιας που είναι η πρώτη σου φορά αν δεν κάνω λάθος) και από εκεί και πέρα επίσκεψη και δοκιμές για να βρεις την ιδανική γεωμετρία σύμφωνα με την οδήγηση σου και το γενικότερο στήσιμο του αυτοκινήτου σου.
Reply
Old Feb 14, 2011 | 03:38 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by SBIT,Feb 14 2011, 03:16 AM
Πίσω 245/620 pirelli 5άρια (μαλακά) και μπροστά ή τα ίδια αν με παίρνει ή αλλιώς αν δεν βρώ pirelli 225 θα μείνω με τα πολιτικά.
θα συμφωνησω και με tazio μπροστα οσο παιρνει ,πισω αν βαλεις τα σλικ μεχρι -1.45'' ειναι καλα ,αν βαεις πολιτικα πισω θελει παραπανω καμπερ -2 τουλαχιστον

μπροστα αν εχεις καλα πολιτικα θα σε αντεξουν παντως αν εχεις καμπερ
Reply
Old Feb 14, 2011 | 03:55 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Νομίζω πως αυτό το τόπικ έχει στο επόμενο level απ την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μήπως να μετονομαστεί;
Reply
Old Feb 15, 2011 | 11:59 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by blondie_s2k,Feb 14 2011, 04:55 AM
Νομίζω πως αυτό το τόπικ έχει στο επόμενο level απ την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μήπως να μετονομαστεί;
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:19 PM.