Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

-->ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ<--

Thread Tools

Old Feb 18, 2011 | 06:20 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by michail,Feb 18 2011, 07:07 AM
Καλα αφου το εχεις σιγουρο οτι θα βρεχει παω πασο μεσιε αρναουτογλου..............

Aυτός ο Αρναούτογλου μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά.

Όποτε πάω σπίτι και μιλάω με τη μάνα μου για τον καιρό, πάντα για δαύτον μιλάει.

Ούτε το ΒΒC δεν έχει τόσο πιστούς τηλεθεατές όσο ο καιρός της ΕΤ3
Reply
Old Feb 18, 2011 | 06:21 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Βy the way, να περάσετε όλοι τέλεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τις Χοντάρες σας, οι απόλυτοι χρόνοι μπορούν να περιμένουν...

...να ανέβω εγώ πάνω να σπάσω το ρεκόρ
Reply
Old Feb 18, 2011 | 08:28 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Παίδες επειδή εγώ΄έτσι και αλλιώς θα φτάσω κατά τις 7 με το τρένο θα είμαι στο σημείο εκείνο κατά τις 8 και θα σας περιμένω.

Lalaki φιλαράκι μου ακόμα έχεις την ευκαιρία. Μήπως άλλαξες γνώμη τελικά?
Reply
Old Feb 18, 2011 | 10:31 AM
michail's Avatar
Registered User
20 Year Member

From: THESSALONIKI!

Lalaki ανηφορισε παρεα με τους υπολοιπους!ελα κ δεν θα χασεις
Reply
Old Feb 18, 2011 | 10:45 AM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by SBIT,Feb 18 2011, 09:28 AM
Παίδες επειδή εγώ΄έτσι και αλλιώς θα φτάσω κατά τις 7 με το τρένο θα είμαι στο σημείο εκείνο κατά τις 8 και θα σας περιμένω.

Lalaki φιλαράκι μου ακόμα έχεις την ευκαιρία. Μήπως άλλαξες γνώμη τελικά?
Που θα φτασεις θεσσαλονικη η σερρες???
Reply
Old Feb 18, 2011 | 02:14 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Tην επόμενη φορά αγόρια! Σας ευχαριστω!

Να περάσετε όμορφα.
Reply
Old Feb 20, 2011 | 11:18 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Έλα να βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο!
Reply
Old Feb 20, 2011 | 11:25 PM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Ωραια περασαμε,η παρεα καταπληκτικη και ο καιρος μας εκανε το χατηρι να μην βρεχει τις ωρες που γινοταν το trackday.

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα honda στριβουν,πανε και γραφουν εκπληκτικους χρονους...

Τα υπολοιπα απο αυτους που μπηκαν και ετρεξαν
Reply
Old Feb 20, 2011 | 11:41 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Φωτο και Βιντεο λιγο δυσκολο ακομα μιας που εγω τουλαχιστον δεν ειχα χρονο να τα περασω κτλ.

Παντως ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ, Φοβερο Weekend, παρα πολυ γελιο και ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ που δεν ειχαμε δικο μας αυτοκινητο (τουλαχιστον εγω) να μπουμε μεσα κ εμεις στην πιστα.

Ο καιρος οντως δεν ηταν τοσο ασχημος αλλα στο ανεβα μας ταλαιπωρησε πολυ μιας που δεν σταματησε πουθενα να βρεχει μεχρι και τις Σερες.
Εχω να πω οτι ΟΛΑ τα παιδια πανω ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Α απλα και οτι χαρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που τα γνωρισα απο κοντα. Ειλικρινα τον χαβαλε και την πλακα που καναμε δεν υπαρχει. Κωστακη μου (Kosdali) ευχαριστω παρα πολυ για την βολτα μεσα στην πιστα ηταν απιστευτα. Ειδικα μιας που μπηκα και με σενα...
Μπουγατσα ΦΟΥΛ και φοβερο φαι κιολας γενικα. Δεν ξερω για τι να πρωτογραψω, για τις αλλαγες του Nik, για τα χερια του Kosdali, για το ΤΕΡΑΣ του tomidi που ανασταινει και νεκρους, για τον φοβερο και γαματο Μιχαλη, τι? Παιδες ειστε φοβεροι! Δεν ξεχναω κανεναν απλα ειμαι και στην δουλεια και ξεκλεβω χρονο και γραφω.
Θελω να ευχαριστω απο εκει και περα τα παιδια τα δικα "μου" που με ανεχτηκαν 2 μερες με τους κοφτες μου, τις φωνες, τις παλαβομαρες και τα ολα μου!
Ενα μειον μονο που ο Κοτσαμπας δεν εμφανιστηκε ΚΑΝ. Φιλαρακι, ηρθαμε μεχρι πανω και εσυ δεν ηρθες ουτε για ενα καφεδακι βρε αδερφε... Κακως. Επρεπε!

Μπραβο και στην διοργανωση, ευχαριστουμε τον Nabu που μας εκλεισε σε ενα παρα πολυ ωραιο ξενοδοχειο, τον Bro για την οικομικη διαχειριση του ταξιδιου, τον Μακη για το τρακτερ το βραδυ , τον Δημητρακη που ειναι 27κιλα και μπορεσαμε και καναμε ταξιδακι 5ατομα στο Ford

Θα γραψω και αλλα προσ το παρων κεφαλι μεσα και δουλεια.

Kosdali, Nik, Tomidi, Colin, Tazio, Borfan, Michail, Teo (αν και δεν σε ειδαμε και πολυ εσενα), ειστε και ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! (Αν ξεχασα κανεναν σορυ).

Σερρες Παρεα Weekend

ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!
Reply
Old Feb 20, 2011 | 11:49 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Λοιπον Μαριε γτ τοσο βιαστικος σιγα σιγα ολα θα γινουν.

Αρχικα θελω να πω πως ΟΛΑ τα παιδια απο πανω ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! τους ευχαριστω ολους γι' αυτο το Π/Σ/Κ . Φοβερη η παρεα σας ολοι ενας κ ενας (θα ανεφερθω αργοτερα σε εναν εναν μη νομιζετε πως θα γλιτωσει κανεις ).
Ειμαι ενθουσιασμενος απο αυτο που περασα κ οπως σας υποσχεθηκα θα με ξαναφατε στο κεφαλι κατα τον Απριλιο εστω κ για βολτα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:43 PM.