ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Παιδιά να πω το εξής..
Προχθές στη συνάντηση που είδα το Λάμπρο (απ το Rx8 club) και μιλήσαμε λίγο για την εκδήλωση, μου είπε οτι η ώρα αναχώρησης δεν θα είναι αυτή που έχει γραφτεί αλλά πιο αργά. Θα είναι δηλαδή κάπου μεταξύ 10.00-11.00 μια που δεν υπάρχει λόγος να πάμε τόσο νωρίς.
Η καινούργια ώρα θα ανακοινωθεί στο φόρουμ του Rx8 και ο καλός μας πακετάκος θα μας την μεταφέρει εδώ.
Αυτά..
Προχθές στη συνάντηση που είδα το Λάμπρο (απ το Rx8 club) και μιλήσαμε λίγο για την εκδήλωση, μου είπε οτι η ώρα αναχώρησης δεν θα είναι αυτή που έχει γραφτεί αλλά πιο αργά. Θα είναι δηλαδή κάπου μεταξύ 10.00-11.00 μια που δεν υπάρχει λόγος να πάμε τόσο νωρίς.
Η καινούργια ώρα θα ανακοινωθεί στο φόρουμ του Rx8 και ο καλός μας πακετάκος θα μας την μεταφέρει εδώ.
Αυτά..
Δικαβαλος και εγω θα ειμαι Μητσο.
Δεν ξερω ομως αν ερθω με το S, μπορει να ερθω με το Μ5 που χωραει πραμα πολυ μεσα!
Βασικα, μου ζητησε και η αδερφη μου να ερθει με τα παιδια της, για να φερει και τιποτα δωρα μαζι, οποτε μαλλον θα ερθουμε με ενα αμαξι ολοι μαζι.
Δεν ξερω ομως αν ερθω με το S, μπορει να ερθω με το Μ5 που χωραει πραμα πολυ μεσα!
Βασικα, μου ζητησε και η αδερφη μου να ερθει με τα παιδια της, για να φερει και τιποτα δωρα μαζι, οποτε μαλλον θα ερθουμε με ενα αμαξι ολοι μαζι.
Originally Posted by maniatis,Dec 16 2009, 08:50 AM
Δικαβαλος και εγω θα ειμαι Μητσο.
Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έδωσα ρούχα, παιχνίδια, δώρα, τρόφιμα, χρήματα και άλλα πράγματα. Να παρακαλέσω να έρθετε στην εκδήλωση όσοι μπορείτε, όσοι δεν ήρθατε πέρυσι. Θα πάρετε πραγματικά μεγάλη χαρά με αυτό που θα πραγματοποιηθεί.
Τα λεφτά θα δωθούν σήμερα στα παιδιά του Rx8club. Όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί την κυριακή στις αγορές που θα γίνουν για τα δώρα των παιδιών. Απλά μου στέλνει ένα πμ για να μιλήσω με τα παιδιά για να μάθω που θα πάνε.
Τα λεφτά θα δωθούν σήμερα στα παιδιά του Rx8club. Όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί την κυριακή στις αγορές που θα γίνουν για τα δώρα των παιδιών. Απλά μου στέλνει ένα πμ για να μιλήσω με τα παιδιά για να μάθω που θα πάνε.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Πακετο πες μας την ωρα συναντησης και αναχωρησης, για να γινει ανανεωση της ωρας στο αρχικο ποστ. Απ'οτι ξερω δεν θα ειναι τοσο πρωι, αλλα μετεπειτα. Μπορεις να μας πεις περισσοτερα?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by maniatis,Dec 16 2009, 06:50 PM
Αν κανω λαθος Kωνσταντινε πες μου.