ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2010
1ον..alexis διάβασε παραπάνω.. Στο πήγαινε, θα πάμε από Επίδαυρο, άρα θα πρέπει να περιμένεις στην έξοδο της εθνικής προς επίδαυρο.. Κάτω από τη γέφυρα είναι καλά, να μη σε βαράει και ο ήλιος..και απ΄την αλλη θα μας δεις σίγουρα!
2ον.. Στο δρόμο μέχρι τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, πάμε σαν τις κότες γιατί ΠΑΝΤΑ έχει ρανταρ..
3ον.. Τα σκυλάκια σας, μπορείτε να τα πάτε βόλτα σε κάποιο πάρκο στην Αθήνα, αν θέλετε να γνωριστούν.. θα την "ακούσουν" στις στροφές και θα έχουν και δίκιο τα φουκαριάρικα..
4ον.. Βαλ'τε με κι εμένα στη λίστα.. εκτός απροόπτων θα είμαι εκεί, έτοιμος να παίξω πολύ δυνατά..
2ον.. Στο δρόμο μέχρι τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, πάμε σαν τις κότες γιατί ΠΑΝΤΑ έχει ρανταρ..
3ον.. Τα σκυλάκια σας, μπορείτε να τα πάτε βόλτα σε κάποιο πάρκο στην Αθήνα, αν θέλετε να γνωριστούν.. θα την "ακούσουν" στις στροφές και θα έχουν και δίκιο τα φουκαριάρικα..
4ον.. Βαλ'τε με κι εμένα στη λίστα.. εκτός απροόπτων θα είμαι εκεί, έτοιμος να παίξω πολύ δυνατά..
ευχαριστω νασε καλα το δειαβασα γρηγορα, θα περιμενα σαν τον.........εδω τα ς εκει τα ς που εινε τα ς θ αναρωτιομουν, οεο.οσγια τα ρανταρ μονο το καλοκαιρι τι στεινουν στο λεω απο πρωτο χερι εκτος καν τωρα που το κρατος θελει πολλα ευροπουλα τι στεινουν κ χειμωνα,ευχαριστω κ παλι.